Merhaba kk dostlarim,
bugün güncel bir konuya deginmek istiyorum. Özellikle yurtdisinda yasayanlari ilgilendiriyor ama ben Türkiye`de yasayan dostlarimdan da yorum bekliyorum.
Sizler Ramazan ve orucu yabancilari nasil anlatiyorsunuz?
Ben bu yasima kadar bu konu ile ilgili hic sorun yasamadim. Etrafimdaki bütün yabancilar (özellikle Almanlar) hep anlayisli karsiladi, soru sorduklarinda normal cevap verdim ve anlayisli karsiladilar, hic kötü bir söz demediler.
Taki Bavyeraya gelene kadar.... Bavyerali insanlar gercekten cok ama cok irkci, bencil ve dikkafali. Su isyerinde calistigim 3 senedir her yil Ramazdan`da ayni konular acilyior anlatiyorum, ve yine anlamiyorlar ve hep ayni konulari acip tartisma yaratmaya calsiyorlar.....
YOk anam, cok sacmaymis, salakmisiz, bu sicakta bütün gün icmeden nasil durulurmus, sagliga zararliymis... vs vs her ne dediysem anlamiyrolar, tartismaya calisip duruyorlar. ARtik biktim inanin, demedigim laf kalmadi, artik sizin dininiz asil sacmalik dedim artik bugün birisine:bbo:
aslinda bu tür seyler yasamak istemiyorum ama gercekten cok fenalar ya, hic sevmiyorum su Bavyerali insanlari cok benciller, kendilerini birsey saniyorlar...
Sizlerde böyle olaylarla karsilasiyormusunuz? Karsilasiyorsaniz ne diyorsunuz, ben inanain artik ne diyecegimi bilemiyorum, bu konuyu kapatin bir daha acilmasin sizi ilgilendirmez falan diyorum ya, olamaz böyle birsey ya kücümsemek ici nyapmadiklari yok :a015:
burda yasadiklarimizi bu tür olaylari paylasalim fikir ve düsüncelerimizi paylasalim