ramazani nasil degerlenirelim ?

rukiye

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2012
264
89
merhaba arkadaslar ramazani tabiki kuran dua ve sabir ile allahin rizasini kazan ak icin degerlendirecegiz ama kilo anlami dada degerlendirelim diyorum tavsiyeye acigim neler yapacamsiniz neler yapabilirim beraber yapalım

Ramazan pidesi olmasa, şerbetli tatlılar olmasa, beyaz pirinç yerine bulgur, beyaz ekmek yerine de kepekli veya tam buğday ekmegi tüketsek kilo veririz gibi geliyor bana.
Bu ramazan planım bu açıkçası

merhaba arkadaslar ramazani tabiki kuran dua ve sabir ile allahin rizasini kazan ak icin degerlendirecegiz ama kilo anlami dada degerlendirelim diyorum tavsiyeye acigim neler yapacamsiniz neler yapabilirim beraber yapalım
Disaridaydim az once geldim eve. Gunluk sut aldim yogurt yapacagim. Buzz gibi hafif eksi ayran yemegin yaninda guzel gidiyor.
Balikciya ugradim levrek aldim. Iftarda levrek ve yaninda biraz patates graten yiyecegim.
Kabak vardi evde onuda zeytinyagli yaparim.
Bende hamur isi, sagliksiz gidalarla beslenip midemi yormak istemiyorum.
Bayramdan sonra nişanım var bu kadar uzun saatler ac kalip birde uzerine kilo almak cok uzucu oluyor.
O yuzden dikkatli beslenecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…