- Konu Sahibi beautygirl16
Ramazanda zayiflayanlar varmi?
Peki nasil zayifladiniz?
Diyetmi uyguladiniz veya kendiligindenmi oldu?
Peki nasil zayifladiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki nasil zayifladiniz?
Ben zayıfladım biraz. Diyete falan gerek kalmadı iftarda 2 bardak sudan sonra tıkanıyorum doğru düzgün yemek bile yiyemiyorm. Sahurda da ağır şeyler yemiyorum sadece yumurta ve çay. Midem küçüldü iftarda tıkanıp fazla yiyemediğim için
Ben iftarda okadar aç olmasamda baya yiyorum ama sahurda çok az yirim. Zayiflamam için sizce ne yapabilirim?
Aradigim konu takipteyim ben bastan beri 1 kilo aldim ve acayip moralim bozuldu insallah bu son 15 günde de 3 kilo veririm ben iftarda degil ama sahuru abarttigimi düşünüyorum bu gece azcik ekmek yedim ama cok umutsuz ve mutsuzum![]()
Iftarda ekmek yemiyorum artik ama sahurda ne yemeliyim bilemedim bugün yumurta peynir yedim cay ictim azcikta ekmek yedim ama her gece düşünmektende sıkıldım
Ben hergün ip atliyorum tavsiye ederim. Bide bol su iç.
Iste kilit olay su ama sisiyorum iftarda suyu cok icersem simdide bi bardak icebildim ancak ramazan bitsin sıkı bi diyete basliycam ama ne guzel ramazandan önce vermeye baslamistim alti üstü 5 kilo fazlam var
Yine azmis, ozaman birden çok kilo vermeye bakma.
Yavas yavas ver, hem kalici olur kilolarini çabuk almassin.
Evet az ama yinede zor veriyorum cok az yemem gerekiyo normal zamanda az az yiyodum vermiştim 3 kilo kadar etrafimda ki herkeste farketmisti ama simdi çok 1 buçuk kilo almışım tekrar başa döndüm ona bozuluyorum sizin kac kilo vermeniz gerek?
Ama iste baslamak gerekiyo baslayinca birden gidiyo bi ara duruyo sonra devam ediyo benekmek yerine galeta yedim oda sadece kahvaltı da aksamlari ekmegi kestim acaba diyorum sahurda da galeta yesem olur mu kiValla beni sorma 10 kilo vermeyilim galiba. Tahminen boyum 1.65 kilom ise 75 . Tartilali aylar oldu aslinda.
Ama iste baslamak gerekiyo baslayinca birden gidiyo bi ara duruyo sonra devam ediyo benekmek yerine galeta yedim oda sadece kahvaltı da aksamlari ekmegi kestim acaba diyorum sahurda da galeta yesem olur mu ki
Kizlar iyi hosta kaç gündür bu muhabbet donuyor orucu zayiflamak için mi tutuyorsunuz lütfen..Allah rizasi nerde?
Peki nasil zayifladiniz?