Ramazanda zayiflayanlar

Ramazanda zayiflayanlar varmi?
Peki nasil zayifladiniz?
Diyetmi uyguladiniz veya kendiligindenmi oldu?

Ben zayıfladım biraz. Diyete falan gerek kalmadı iftarda 2 bardak sudan sonra tıkanıyorum doğru düzgün yemek bile yiyemiyorm. Sahurda da ağır şeyler yemiyorum sadece yumurta ve çay. Midem küçüldü iftarda tıkanıp fazla yiyemediğim için

Ben zayıfladım biraz. Diyete falan gerek kalmadı iftarda 2 bardak sudan sonra tıkanıyorum doğru düzgün yemek bile yiyemiyorm. Sahurda da ağır şeyler yemiyorum sadece yumurta ve çay. Midem küçüldü iftarda tıkanıp fazla yiyemediğim için

Ben iftarda okadar aç olmasamda baya yiyorum ama sahurda çok az yirim. Zayiflamam için sizce ne yapabilirim?

Aradigim konu takipteyim ben bastan beri 1 kilo aldim ve acayip moralim bozuldu insallah bu son 15 günde de 3 kilo veririm ben iftarda degil ama sahuru abarttigimi düşünüyorum bu gece azcik ekmek yedim ama cok umutsuz ve mutsuzum:(

ya bide ben aşk hayatımda belirsizlikler varsa hiç öyle tıka basa yiyemiyorum iyi geliyor yani kilo veriyorum :) herşey yolunda gittiğinde habire yiyorum :) tuhaflık var sanırım :) 59dum 56 olmuşum :)

Ben iftarda okadar aç olmasamda baya yiyorum ama sahurda çok az yirim. Zayiflamam için sizce ne yapabilirim?

Kaç kilosunuz? İftarda ağır/yağlı yemekler filan mı tercih ediyorsunz? Bir de yemek yedikten sonra meyve yememeye dikkat edin. Yemekten önce yemek gerekiyormuş çünkü. Aksi takdirde kilo yapar. Yemek yedikten sonra tıkandığınız için halsiz hissedip direk yatıyorsanız da sindirim zorlaşır, kilo veremezsiniz.

Iftarda ekmek yemiyorum artik ama sahurda ne yemeliyim bilemedim bugün yumurta peynir yedim cay ictim azcikta ekmek yedim ama her gece düşünmektende sıkıldım

Iste kilit olay su ama sisiyorum iftarda suyu cok icersem simdide bi bardak icebildim ancak ramazan bitsin sıkı bi diyete basliycam ama ne guzel ramazandan önce vermeye baslamistim alti üstü 5 kilo fazlam var

Yine azmis, ozaman birden çok kilo vermeye bakma.
Yavas yavas ver, hem kalici olur kilolarini çabuk almassin.

Yine azmis, ozaman birden çok kilo vermeye bakma.
Yavas yavas ver, hem kalici olur kilolarini çabuk almassin.

Evet az ama yinede zor veriyorum cok az yemem gerekiyo normal zamanda az az yiyodum vermiştim 3 kilo kadar etrafimda ki herkeste farketmisti ama simdi çok 1 buçuk kilo almışım tekrar başa döndüm ona bozuluyorum sizin kac kilo vermeniz gerek?

Evet az ama yinede zor veriyorum cok az yemem gerekiyo normal zamanda az az yiyodum vermiştim 3 kilo kadar etrafimda ki herkeste farketmisti ama simdi çok 1 buçuk kilo almışım tekrar başa döndüm ona bozuluyorum sizin kac kilo vermeniz gerek?

Valla beni sorma 10 kilo vermeyilim galiba. Tahminen boyum 1.65 kilom ise 75 . Tartilali aylar oldu aslinda.

Bende perşembeden beri 1 kilo vermişim :) normalde perş. Kadar pek veremedim ama perş günü küçük yiğenim bize geldi biraz hiperaktif onun peşinde koşturucam diye kilo vermişim yoksa yemeğimde pek bi değişiklik yok hatta her akşam tatlı yedim yani gün içinde öyle yatınca kilo verilmiyor erken kalkıp egzersiz vs yapılabilir ve ben normalde sabah 2 ye kadar uyurdum artık 11 de falan kalkıyorum bi de hareket edince ilk defa orucu zorladım yani susadım açıktım dediğim gibi tek sorun hareketsiz olmak

Valla beni sorma 10 kilo vermeyilim galiba. Tahminen boyum 1.65 kilom ise 75 . Tartilali aylar oldu aslinda.
Ama iste baslamak gerekiyo baslayinca birden gidiyo bi ara duruyo sonra devam ediyo benekmek yerine galeta yedim oda sadece kahvaltı da aksamlari ekmegi kestim acaba diyorum sahurda da galeta yesem olur mu ki

Ama iste baslamak gerekiyo baslayinca birden gidiyo bi ara duruyo sonra devam ediyo benekmek yerine galeta yedim oda sadece kahvaltı da aksamlari ekmegi kestim acaba diyorum sahurda da galeta yesem olur mu ki

Bilemiyecem simdi. Ben sahurda süt içerim, bi kaç tane hurma yerim, bazen bir meyve ve bi atistirmaa bazen o atistirma kurabiye falanda oluyo.

Kizlar iyi hosta kaç gündür bu muhabbet donuyor orucu zayiflamak için mi tutuyorsunuz lütfen..Allah rizasi nerde?

Ramazanda zayiflayanlar varmi?
Peki nasil zayifladiniz?
Diyetmi uyguladiniz veya kendiligindenmi oldu?

Ben ben ben :) diyet değil de canim yemek istemiyor iftarda. Çok az yiyebiliyorum bol bol su iciyorum. Gecen sene 5 kilo vermiştim. Ramazana kadar aldim tekrar ve maximum kiloma ulastigimda ramazan ayina girdik :) su ana kadar bi 3 kilo falan verdim. İnşaallah vermeye devam ederim :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X