- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.123
Ne şekersin,çok güldüm.Benim öfkemi öyle tatlı sert bir dille ifade etmişsin ki,yazmadan edemedim,öptüm kocaman.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne şekersin,çok güldüm.Benim öfkemi öyle tatlı sert bir dille ifade etmişsin ki,yazmadan edemedim,öptüm kocaman.
Cnm benm babama esnaf biz 25 kişiye yemek yapyordk bende annem gibiyimdir bi orduya yemek yaparım bu işi ilerlettik ve yemek Şirketi actik actigimiz sirket okullara düğünler yemek veriyor ilk önce kendine güven yemek neymis ki de müziğini aç keyiflene keyiflene yap yapacağın yemeği mesela kuru fasulye 1 gün önce ıslat yemeği erken yap ki rahat ol internetten oktay ustanın tariflerine bak miktarları 2 katı 3kati yani orda yazan kişi sayısına göre cogaltirdin
ya evde bir tanede çocuk var,tatil şimdi,benimde oğlum bir dakika peşimden ayrılmıyor,allah bağışlasın benimkinide cümlemizinkinide ,artı hamile,ne yemeyi allah aşkına,bu arkadaşa yemek yapacak biris lazım,hamilel,ikte stres bebeğe zararlı,Konu sadece yemek yapabilmesi değil,kendini aşağılayan kocasına ve karıları dururken ondan yemek bekleyen iş arkadaşlarına yemek yapması.Sanırım konuyu dikkatli okumadınız,önce eşi özür dilemeli,yoksa keyiflene keyiflene yapacak hali kalmamış...
ya evde bir tanede çocuk var,tatil şimdi,benimde oğlum bir dakika peşimden ayrılmıyor,allah bağışlasın benimkinide cümlemizinkinide ,artı hamile,ne yemeyi allah aşkına,bu arkadaşa yemek yapacak biris lazım,hamilel,ikte stres bebeğe zararlı,
8 yarım patlıcan mı az olur canım tabiki oruçta insan daha cok acıkıyor haliyle daha cok yiyor . niye hergün sen yemek yapıyosun kiiBen ortagimizin hanimina sordum yeter dedi esim beni cok uzudu biliyorum biraz hata bende var ama bilemedim yetmez diye halen uzuliyorum kendimi ispatlamak istiyorum
Yarin mercimek corbasi
Karniyarik 8 adet
Pilav
Yolasam az olurmu gene
aynen..ahmşleykende insan azıcık ilgi istiyor,ucuz ev yemekleri satılan lokantaya gitsinler bence, arkadaş bu şeklde söylesin,başa çıkılmaz sürekli,allaha şükürler olsun 13 yıldır ev yemeyi yapıyorum dışarıda nadir yeriz insan her akşam ne pişiricem diye düşünüyorArtık çocuk sabahlara kadar ağlarsa kocasına verecek,bu stresin kaynağı sensin bir zahmet sen sakinleştir iyecek arkadaş...
aynen..ahmşleykende insan azıcık ilgi istiyor,ucuz ev yemekleri satılan lokantaya gitsinler bence, arkadaş bu şeklde söylesin,başa çıkılmaz sürekli,allaha şükürler olsun 13 yıldır ev yemeyi yapıyorum dışarıda nadir yeriz insan her akşam ne pişiricem diye düşünüyor
8 yarım patlıcan mı az olur canım tabiki oruçta insan daha cok acıkıyor haliyle daha cok yiyor . niye hergün sen yemek yapıyosun kii
öküzcüklerin karısı nasıl yapıyodr acabaa :)Kocası ve 7 adet iş arkadaşı ''ne becerikli kadın'' desinler diye yapıyor ama olmuyor demiyorlar üstüne kocası aşağılıyor,biz de '' kök yap'' uraşma diyoruz:) Sinir oldum,konu sahibesinin sırtın vurmuşlar abayı...
buradan tüm arkadaşlarımada tavsiyem helede kıymet bilmeyen kocaya çok fedakarlık yapmasınlar,rahmetli anneciğim babamın peşinde yeni gelin gibi dolanırdı,herşeyin iyisini önüne koyardı yesin diye,kendini çok yıprattı,45 yaşında rahmetli oldu,babam daha 7. günü hayatımı yaşamak istiyorum demeye başladıTatlı dille konuşsun,kıymetimi bilsin sabaha kadar uyumam süprizimi de yaparım,soframı da kurarım ama bu üslüpla anca kök yer...
amin:)Yalnız şu konuda Öküzlerin kulakları epey çinladi. Zavalli hayvanlara baya hakaret ettik Allah affetsin
onlarda kabahat yokki,hanımını düşünmeyen konu sahibinde kabahat,eşim köfteme hep bahane bulur,bir iki gün önce rahatsızım,sen yaparmısın zaten benim köftemi beğenmiyorsun pek dedim,Yalnız şu konuda Öküzlerin kulakları epey çinladi. Zavalli hayvanlara baya hakaret ettik Allah affetsin
gecen aynı tartısmayı esımle yaptıkSlm arkadaslar
Ben bi derdim var ben fazla guzel yemek yapamiyorum ve cok yemek tarifleri bilmiyorum deniyorum ama herzaman birsey var artik utaniyorum 7bucuk aylik hamileyim ikinci cocuguma ve bi kizim var cok yaramaz izin vermiyor birsey yapiyim herneyse konuya geliyim ,esim bana dun dedi dukkana yemek yap diye dukkanda 7tane erkek var !! Oruclu ben hic bu kadar cok yemek yapmadim hernyse pilav yaptim ve taze fasulye yemegi esim goturdu ve dukkandaki ortagi aradi esimi dedi ki bu yemek kime yeticek diye ayiptir soylemesi kendisi biraz ayida ! Sahurda bile 2 tabak yagli yemek yeyiyor hernyse o telefonu kapatinca esim bana busuru kizdi dedi ne kadar rezil bi kadinsin sen hic birsey bilmiyorsun beceriksiz falan dedi bende hamileyim kendimi tutmayip aglamaya basladim cok uzuldum dun den beri kendimi cok uziyorum kafama cok taktim kendimi yedim neden beceremiyorum diye kendimi cook aptal ve salak hissetiyorum . Ne yapmaliyim bidaha kine ayni hata olmasin diye bide yasimda cok buyuk dgl yani okadar sey bekliyorlar benden ( yardimci kolay tarifler menuler cok iyi olurdu yada sizde ayni durumdan gectiginiz olmusa nasil sonra becerdiniz yemek yapmayi
Sen kimseye yemek yapmak zorunda değilsin. İnsanlık edip yaptıysan da teşekkür edebilirler sadece. Hem herkes yemek yapmayı bilmiyor ki, o da bir yetenek işi. Kiminin yeteneği, hevesi var kiminin yok. Kendini mecbur hissetme. Böyle bir kadınım ben 2 çocuk doğurabildim sana sen ne biçim bir adamsın de geç. Tövbe tövbe..Slm arkadaslar
Ben bi derdim var ben fazla guzel yemek yapamiyorum ve cok yemek tarifleri bilmiyorum deniyorum ama herzaman birsey var artik utaniyorum 7bucuk aylik hamileyim ikinci cocuguma ve bi kizim var cok yaramaz izin vermiyor birsey yapiyim herneyse konuya geliyim ,esim bana dun dedi dukkana yemek yap diye dukkanda 7tane erkek var !! Oruclu ben hic bu kadar cok yemek yapmadim hernyse pilav yaptim ve taze fasulye yemegi esim goturdu ve dukkandaki ortagi aradi esimi dedi ki bu yemek kime yeticek diye ayiptir soylemesi kendisi biraz ayida ! Sahurda bile 2 tabak yagli yemek yeyiyor hernyse o telefonu kapatinca esim bana busuru kizdi dedi ne kadar rezil bi kadinsin sen hic birsey bilmiyorsun beceriksiz falan dedi bende hamileyim kendimi tutmayip aglamaya basladim cok uzuldum dun den beri kendimi cok uziyorum kafama cok taktim kendimi yedim neden beceremiyorum diye kendimi cook aptal ve salak hissetiyorum . Ne yapmaliyim bidaha kine ayni hata olmasin diye bide yasimda cok buyuk dgl yani okadar sey bekliyorlar benden ( yardimci kolay tarifler menuler cok iyi olurdu yada sizde ayni durumdan gectiginiz olmusa nasil sonra becerdiniz yemek yapmayi