Ramazanda yemek :/

Zıkkım yesinler köküyle beraber!! Dedikten sonra sevgili konu sahibi elin öküzlerine ne diye kendini ispat edeceksinki bende bunu anlayamıyorum Diyorum.

Parça et yada kıyma veya tavuk olabilir. Bunlardan birini seç tuz baharat kat biraz salçayı sulandır dök üstüne. Sebzeli yaparsan daha iyi olur yemek çoğalır öküz cinsine ancak yeter. Sebze derkende biber domates patates bunları benzer büyüklükte doğra kat ete. Harmanla hepsini götürsün o (çok Afedersin) öküz eşin fırına pişittirsin getirsin yanına pilav yap. Yufka al börek yap. Bak bir başka versiyonu bunları porsiyon olarak ayırıp kendi evindeki fırında fırın poşetine koyarakta pişirebilirsin. Doysun işkembeleri öküz cinsinin. Tööbe tööbe

Çevresinde çok fazla avukat olan biri olarak konuya vakıfım,internetten de gereken araştırmamı yapıyorum merak buyurmayın...Zaten bu şehirdeki sorundan daha fazlası Doğu ve Güneydoğu illerinde var ama onlar boşanınca öldürüldükleri için konuyu resmiyete taşımıyorlar..Yani sorun Kadını köle gören zihniyet!!!

Kendini ezdirme sana sıra gelince yap bu pratik şeyleri. Ne diye hep sen yapıyorsun

ben hamileyken eşim çoğu zaman bir parça et ızarttı makarna haşladı,ütüleri yaptı,çamaşır astı,buşaıkları yerleştirdi,allah bin kere razı olsun,rahatsız olmasam elini sürdürmem ama hamileyken her günün bir olmuyor

evet eşine değer vermiyor,böyle adama çocuk yapmayacaksın aslında

Ben ilk mesajı okudum açıkçası diğer yazdıklarını okumadım. Hergün arkadaşa yemek yaptırmaya çalıştıklarını bilmiyordum.
Yemek konusunda iyi değilim dediği için o konuya odaklandım.

KOnu sahibi elinden geleni yapıyor,ya beğenmiyor ya da az buldukları için aşağılıyorlar.Yani dört dörtlük yemek dahi yapsa az buldukları için yine beceriksiz ilan edeceklerdi...Bunlara kazanla pişirmek lazım sanırım.

inan bu akşam iftarda fazla bir şey hazırlamadım,komşu bir tabak mantı yapmış getirdi allah razı olsun salata yaptım çoban salatası taze pideden yedim doyduk allaha şükür

evet eşine değer vermiyor,böyle adama çocuk yapmayacaksın aslında

Çocuk konusunda yorum yamak istemiyorum,kazara kalmış olabilir ya da koca baskısıyla yapmış olabilir,korkuyor çünkü eşinden onca şiddeti görüp devam ettirdiğine göre.Konu şu ki bundan sonra eşi haddini bilmeli ve dünyaya getirdiği evlatlarını sağlıklı bir ruh halinde büyütebilmeli!!!

sürekli tartışmadan kendini ifade etmeli konu sahibi

inan bu akşam iftarda fazla bir şey hazırlamadım,komşu bir tabak mantı yapmış getirdi allah razı olsun salata yaptım çoban salatası taze pideden yedim doyduk allaha şükür

Eşi ''eline sağlık hayatım çok güzel olmuş,bir dahaki sefer daha fazla yapsan olur mu? yapamazsan da canın sağolsun hepimizin eşleri birer çeşit yapsa doyarız. '' dese o kızcağız daha gayretle kendini geliştirme çabasına girer.ÜSLUP! ÜSLUP! ÜSLUP! ÇOK ÖNEMLİ.

Farkli seyleri savunmuyoruz.Lakin hepimiz bu problemlerin zihniyetten kaynaklandigini biliyorsak,belli bir sehri genelleyemeyiz oyle degil mi?

Çevremde pilavı 2. gün ısıttığı için kafasına tabak fırlatılan,yemeği çalıştığı için yetiştiremediğinden dayak yiyen,sülalesinin iftar sofrasını hazırlamadığı için boşanmakla tehdit edilen, et olmadığından zeytinyağlı dolma yaptığı için aşağılanan o kadar çok kadın var ki...

aynen neler gördüm bende,yemeği beğenmeyince komşunun kocası tabağı duvara fırlatıyordu,halbuki,erkek hanımına biraz iyi davransa o hanım daha sevgiyle yapar herşeyi

Aslında temel sorun annelerin yetiştirme tarzı...Erkek çocuk annelerinin oğullarını en kıymetli varlık olarak,sürekli ayağına getirilen,hizmet edilen,emir veren bir canlı olarak yetiştirmemeleri gerekiyor...Toplumun zihniyetini yine biz kadınlar yıkabiliriz.

aynını yazmışım öyle desin canımı yesin:)zorla güzellik olmaz,

Ne şekersin,çok güldüm.Benim öfkemi öyle tatlı sert bir dille ifade etmişsin ki,yazmadan edemedim,öptüm kocaman.

Cnm benm babama esnaf biz 25 kişiye yemek yapyordk bende annem gibiyimdir bi orduya yemek yaparım bu işi ilerlettik ve yemek Şirketi actik actigimiz sirket okullara düğünler yemek veriyor ilk önce kendine güven yemek neymis ki de müziğini aç keyiflene keyiflene yap yapacağın yemeği mesela kuru fasulye 1 gün önce ıslat yemeği erken yap ki rahat ol internetten oktay ustanın tariflerine bak miktarları 2 katı 3kati yani orda yazan kişi sayısına göre cogaltirdin

hamile ama kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…