- 10 Nisan 2015
- 1.213
- 811
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadasalar tsk ederim yorumlar icin bizim eslerim kebabda calisiyorlar simdi biliyorum kizicaksiniz oha bide kebabda calisiyor yemek istiyor ama bahaneleri su hergun kebab yeyiyoruz biktik ev yemegi hic yemiyoruz bare ramazanda yeyelim .
Tepsi yemekleri denicem onlar cok goruniyor belki ac gozleri doyar dediginiz gibi !
Siz iyi misiniz?karninizda bebeginiz, bir taneside birsey yapmama izin vermiyor demissiniz.Neyinize lazim kendinizi cok dusunceli kocaniza ve 7 adama ispatlamak.Birakin ne yerlerse yesinler.Ben ortagimizin hanimina sordum yeter dedi esim beni cok uzudu biliyorum biraz hata bende var ama bilemedim yetmez diye halen uzuliyorum kendimi ispatlamak istiyorum
Yarin mercimek corbasi
Karniyarik 8 adet
Pilav
Yolasam az olurmu gene
Az yesinler kendilerine aşçı tutsunlar. Akşam akşam sinir zuplatyorlar. Şu tipler bizim gibilrin eline geçmiyorki adam edelim.5
Sen o karniyarigi 50 ye çıkar
Şaka gibisin ya[/Q
Siz iyi misiniz?karninizda bebeginiz, bir taneside birsey yapmama izin vermiyor demissiniz.Neyinize lazim kendinizi cok dusunceli kocaniza ve 7 adama ispatlamak.Birakin ne yerlerse yesinler.
Birdahakine koocaman bir tencere al kapağını aç,
birtane kağıt
birtane kalem al, kağıdın üstüne işyerine en yakın yemek servisi yapan lokantanın Telefon no sunu yaz, kağıdı tencereye at, kapağını sıkıca kapat. Eşine tencereyi teslim et. Canım.
Konu yeterince dagilmis ama sehir sehir insanlari ayrimak cok gereksiz degil mi?Eşiniz çok yemeye meraklıysa dışarıdan bişeyler söeseymiş,pide kebap vs.Dükkandakilere hava atacağım diye hamile halinizle sizi ezmeye hakkı yok.HEm çocuğunu doğurun,hem hakaretini işitin oh ne ala memleket.Az yesin de ortağıyla kendine bir hizmetçi tutsun.Eşiniz nereli bilmiyorum ama tam konyalı erkek zihniyeti,yaşadığım şehirden dolayı söylüyorum.Lütfen konyalı arkadaşlar alınmasın,bayanları değil ama erkeklerinin yüzde 80 i bu zihniyette.Kadınlar bile erkeklere yemeğin daha iyisini ve fazlasını ayırır ama erkekler yesin diye.Hah (!) diyorum onlara da yedirip başınıza çıkarın önce dövsünler,sonra ezsinler,sonra da ananızın evine yollasınlar,devam edin diyorum!!!
Konu yeterince dagilmis ama sehir sehir insanlari ayrimak cok gereksiz degil mi?
Adam her yerde adamdir. Belli bir sehrin insanlarini tahmininiz uzere verdiginiz yuzdelikle genelleyemezsiniz.
Hazır yufkadan Börek yapabilirsiniz ve yanına da Çorba en pratik yemekler aslında.
Hem doyurucu hem kolay.
Bir de ayran yaparsanız oldu bu iş
Doğruo zihniyetteki adam eve gelince otencereyle de döver konu sahibini korkarım
Doğru, muhtemelen öyle olur, yazık yaaaaa aybalam görüsen bının axırı ne olacax.o zihniyetteki adam eve gelince otencereyle de döver konu sahibini korkarım
Yaşadığı hayata bakılırsa ben konu sahibinde bir Işık göremiyorum,Bence bu saatten sonra hiç bişey yapmasın,önce eşinin özrünü hatta dışarıda bir özür iftarını beklesin...
Doğru
Doğru, muhtemelen öyle olur, yazık yaaaaa aybalam görüsen bının axırı ne olacax.[/Q
Bu insan görünümlü öküzleri yine kadınlar tepelerine çıkarıyor hatanın bir kısmı da biz kadınlarda...
Yaşadığı hayata bakılırsa ben konu sahibinde bir Işık göremiyorum,
Dayak hakaret hırla...
2. Çocuğu bu ortamda neden doğuruyor anlaşılır gibi değil.
O Yüzden Ramazan yemeğine örnek vermek daha kolay geldi...
Çünkü ne dersek diyelim yapmayacak yani yapamayacak...
Zikkimin kökünü yesinler açık ve net...