ramazanda kilo takip günlüğüm

Rolla

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2014
2.102
3.155
merhaba beni tanıyanlar bilirler
ben yaklaşık iki buçuk sene önce
83.5 kiloydum şu anda 66.0 kiloyum bu kiloya inerken baya uzun bir süreçten geçtim netten çok fazla araştırma yaptım kk bazı yarışmalara katıldım burdaki arkadaşlardan çok destek gördüm kitaplar okudum bu kitaplar ayça kayanın kitapları evet ben bir ayça kaya hayranıyım çıktığı televizyon programlarını izlerim facebok
ta takip ediyorum ve şimdide ramazanda kilomu takip etmek istiyorum bu günlüğü onun için açıyorum ramazan boyunca istediğim herşeyi yiyicem yani diyet yapmıyorum ama kilomdaki değişiklikleri görmek istiyorum
mümkün oldukça iftardan önce tartılıp buraya yazıcam

Son düzenleme:
Merhaba cajım yeni günlüğüm hayırlı olsun ben baya abarttım bu aralar koptum resmen okulda daha düzenliyfi yemelerim evde sıkıntıdan Yemeğe sarar oldum ama bügün oruca başladım çok sükür bakalım ne olacak bayramdan sonra Nişan düğün var bir Sürü ben hala 71 kiloyum 65 olmam Kazım bu yaz ya hiç kıyafetim olmaz

cnm kendini toparlamaya çalış insanin isteyince başaramayacağı hiç bir şey yok buna inan lütfen

25 haziran iftardan önce kilo 66.4

düne göre 400 gr artıdayım ama kabızlık sorunum var dün sebze çorbası yaptım iftarda iki kâse içtim faydası oldu sabah rahatladım bakalım bu akşam kaç çıkıcam

Son düzenleme:

canım günlüğün hayırlı olsun

26 haziran cuma iftardan önce 66.4

Son düzenleme:
30 haziran salı iftardan önce 65.5

sanırım ben ramazanda kilo almıyorum
bunu yeni fark ettim her şeyden yiyiyorum
tatlı pide bütün yemeklerden hiçbir şeyden kısmıyorum şimdilik iyi gidiyorum
zaten hedefim ramazan sonunda kilo almamış olmak maaşallah diyorum kendime

kaç gündür yazmadım bir kaç gün şehir dışına çıktık şimdide senelik izne ayrıldım
tartılmayıda hep unutuyorum şimdilik böyle

rolla nasılsın canım, kilo almaman gayet iyi, ramazandan sonra verirsin nasılsa..

Bende senin gibiyim bende kendimi denemek istemiştim bir ay önce 66.2 idim bugün tartıldım 66.5 im bende kendimi kısmadm ramazan boyunca ama tabi cokta abartmadm tatlı mı da yesim tuzlu mu da birazcıkta korkmstm tabi o kadar süre ac kalınnca vücut yediğini hemen yaga cevirip depolar mı diye ama seytan kulağına kursun durum iyi smdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…