• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ramazanda baş dönmesi?

defne-28

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2014
25.908
30.322
798
35
merhaba arkadaslar,
öncelikle herkesin ramazanı hayırlı olsun.konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama benim sorum şu ramazanda baş dönmesi yaşayan var mı? ve ne yapıyorsunuz bunun için?

Yatıp uyuyorum, Bebek izin verirse

Uyandığımda geçmiş oluyor, birkaç güne vücut adaptasyon sağlar diye düşünüyorum

Degerlerine bir baktir istersen arkadaslarin dedigi gibi sivi eksikligi ve tansiyon olabilir. Hamur isi tatli yerine vitamin protein bir de tuzlu ayran yani sira sahurda iftarda bol sivi alimi derim.

Tatlım şekerin açlık başlangıcında düşmeye başlıyor yani yemek yedikten ortalama 2-3 saat sonra.
e kahvaltı yapamıyoruz akşama kadar da açız ne yapsın bu pankreas :)
normal, ama en büyük yanlış iftara yakın spor yapmak mesela
ya da ağır kondisyon yapmak
dinlen

Ben aç kaldığım an başım dönüyordu, bazen gözüm kararıyordu. Meğerse kansızmışım. Bence yarın kan tahlili yaptır. Sağlık önemli.

merhaba arkadaslar,
öncelikle herkesin ramazanı hayırlı olsun.konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama benim sorum şu ramazanda baş dönmesi yaşayan var mı? ve ne yapıyorsunuz bunun için?
Merhaba pide yerine sahurda kavrulmamış ceviz tüketin. Ve iftarda bulgur, nohut, fasulye gibi yemekler daha uzun süreli tokluk sağlıyormuş. Muhtemelen şekeriniz düşüyordur.

Degerlerine bir baktir istersen arkadaslarin dedigi gibi sivi eksikligi ve tansiyon olabilir. Hamur isi tatli yerine vitamin protein bir de tuzlu ayran yani sira sahurda iftarda bol sivi alimi derim.
çok az su içiyorum bu aralar ondan olabilir

Tatlım şekerin açlık başlangıcında düşmeye başlıyor yani yemek yedikten ortalama 2-3 saat sonra.
e kahvaltı yapamıyoruz akşama kadar da açız ne yapsın bu pankreas :)
normal, ama en büyük yanlış iftara yakın spor yapmak mesela
ya da ağır kondisyon yapmak
dinlen
olmaza zaten tahlil yaptıracağım. teşekkür ederim

Merhaba pide yerine sahurda kavrulmamış ceviz tüketin. Ve iftarda bulgur, nohut, fasulye gibi yemekler daha uzun süreli tokluk sağlıyormuş. Muhtemelen şekeriniz düşüyordur.
su da içmiyorum hiç ondan olabilir mi ki

Bende de aynı sıkıntı var dün acayip halsizlik baş dönmesi oldu bugün sağlık ocağına gittim kan değerlerime baktırdım bakalım ne çıkacak

Back