günaydın arkadaşımherkese günaydın arkadaşlar
bu sene dershaneye gıderek hazırlanıyorum,ayrıca hamıleyımo yuzden konuları hızlı hızlı bıtırmeye calışıyorum ağırlaşmadan.
tarıhten 1 konum kaldı,dershanede hoca anlatıyor zaten evde de kendım 1 kere okudum.ama hiç tarıh temelım olmadıgından ucup gıttı gıbı sankı..
sıze sorum su;
ramazan hocayı çok övüyorlar,başa dondugumde onun vıdeoları mı ızleyeyım yoksa bol soru çözmek daha mı mantıklı?
video çok mu zaman kaybettırırkı diye cesaret edemedım
herkese başarılar diliyorum,Rabbim hayırlı yerlere atanmayı nasip etsin hepimize..
zaten genelde videolar 1 saat dimiBen evde çalışıyorum ama cidden bi video bi saatimi filan alıyo çok akılda kalıyor o ayrı ama zamanı olmayan tarih ders notlarını alabilir sınıfta anlattıkları yazıyor
sizde ders notları kitabı var mı o nasıl?Ben evde çalışıyorum ama cidden bi video bi saatimi filan alıyo çok akılda kalıyor o ayrı ama zamanı olmayan tarih ders notlarını alabilir sınıfta anlattıkları yazıyor
sizde ders notları kitabı var mı o nasıl?
neden bedavaya video çekmişler ben hala anlamadım o dersaneye gidenler rahatsız olmuyor mu acaba ??Bence en sağlıklısı video izlerken video ders notları kitabından takip etmek ve özellikle kpss de bekliyorum yada mutlaka bilmelisiniz dediği yerler var oraları işaretlemek, ve sonrasında ders kitabından konuyu okuyup ikisini harmanlayarak not tutmak. ama alan sınavı tarih değilse ders kitabına çok kapılmamak gerekir birçok detay kpss de değil ama alanda çıkar çünkü. Öbür türlü ders kitabında özetlemeye kalsan çok uzun video da en azamiye indirgiyor. Ben tarihi dün bitirdim tespitim bu oldu:)
Allah rızası için. Ramazan hocayı dinlersenix veya takip ederseniz hep bunu söylüyor. Ve bu konuda çok eleştiri almış eğer yanloş hatırlamıyorsam tehdide varan eleştiriler almış ama Allah razı olsun ondan binlerce kere benim gibi tarih özürlüye tarih öğretti ve bwnim gibi binlercesineneden bedavaya video çekmişler ben hala anlamadım o dersaneye gidenler rahatsız olmuyor mu acaba ??
tamam canım Allah rızası için çekmişte. sınıftakiler biz para verip gelyoruz demezler mi hocaya dersaneye ben o kısmı anlamadım. yoksa Ramazan Hoca dan Allah razı olsun :)Allah rızası için. Ramazan hocayı dinlersenix veya takip ederseniz hep bunu söylüyor. Ve bu konuda çok eleştiri almış eğer yanloş hatırlamıyorsam tehdide varan eleştiriler almış ama Allah razı olsun ondan binlerce kere benim gibi tarih özürlüye tarih öğretti ve bwnim gibi binlercesine
Niye haksızlık olsun ki,videodan dinlemek var canlı dinlemek var anlamadığını sormak var. Ayrıca adam 2014 de de çekmiş videolar,biliniyormuş yani,haksızlık olduğunu düşünen gitmeseymiş o zaman.neden bedavaya video çekmişler ben hala anlamadım o dersaneye gidenler rahatsız olmuyor mu acaba ??
haklısın canm ne bileyim benNiye haksızlık olsun ki,videodan dinlemek var canlı dinlemek var anlamadığını sormak var. Ayrıca adam 2014 de de çekmiş videolar,biliniyormuş yani,haksızlık olduğunu düşünen gitmeseymiş o zaman.
evet canım helal olsun tabiki keşke kazansalarArkadaşlar aslında bedava değil:) Her bir videosunun izlenme sayıları ortada:) Ve youtube'dan tıklama başına dolar üzerinden para alıyorlar:) Bizimde var oradan biliyorum. Yani bu işler böyle. Ama tabi helal olsun çok faydalı çünkü ve bir emek var sonuçta. Ben belki yazın bu videoları çekmek için hızlandırılmış ücretsiz bir tanıtım kursu babında birşey yapıp o esnadada bu videoları çekmiş olma ihitimalini de düşünüyorum ama sonuçta neyse ne işimize yarıyor:)
Arkadaşlar aslında bedava değil:) Her bir videosunun izlenme sayıları ortada:) Ve youtube'dan tıklama başına dolar üzerinden para alıyorlar:) Bizimde var oradan biliyorum. Yani bu işler böyle. Ama tabi helal olsun çok faydalı çünkü ve bir emek var sonuçta. Ben belki yazın bu videoları çekmek için hızlandırılmış ücretsiz bir tanıtım kursu babında birşey yapıp o esnadada bu videoları çekmiş olma ihitimalini de düşünüyorum ama sonuçta neyse ne işimize yarıyor:)