Ramazan Yetkin tarih videolarını izleyenler?

esra3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2014
646
328
herkese günaydın arkadaşlar
bu sene dershaneye gıderek hazırlanıyorum,ayrıca hamıleyım:anneadayı:o yuzden konuları hızlı hızlı bıtırmeye calışıyorum ağırlaşmadan.
tarıhten 1 konum kaldı,dershanede hoca anlatıyor zaten evde de kendım 1 kere okudum.ama hiç tarıh temelım olmadıgından ucup gıttı gıbı sankı..
sıze sorum su;
ramazan hocayı çok övüyorlar,başa dondugumde onun vıdeoları mı ızleyeyım yoksa bol soru çözmek daha mı mantıklı?
video çok mu zaman kaybettırırkı diye cesaret edemedım:KK51:
herkese başarılar diliyorum,Rabbim hayırlı yerlere atanmayı nasip etsin hepimize..

herkese günaydın arkadaşlar
bu sene dershaneye gıderek hazırlanıyorum,ayrıca hamıleyım:anneadayı:o yuzden konuları hızlı hızlı bıtırmeye calışıyorum ağırlaşmadan.
tarıhten 1 konum kaldı,dershanede hoca anlatıyor zaten evde de kendım 1 kere okudum.ama hiç tarıh temelım olmadıgından ucup gıttı gıbı sankı..
sıze sorum su;
ramazan hocayı çok övüyorlar,başa dondugumde onun vıdeoları mı ızleyeyım yoksa bol soru çözmek daha mı mantıklı?
video çok mu zaman kaybettırırkı diye cesaret edemedım:KK51:
herkese başarılar diliyorum,Rabbim hayırlı yerlere atanmayı nasip etsin hepimize..
günaydın arkadaşım
tarihi sıfır biri ve dersaneye gitmeyen biri olarak ramazan yetgin hocamı dinliyorum.En güncel haliyle tarih meb aöf müfradata göre akılda kalıcı şekilde anlatıyor. bebeğimden dolayı dershaneye gitmiyorum ama gitmiş olsam dahi yine izlerdim.ösymnin yapmış olduğu bütün tarih sorularına hakim buda çok önemli.soru yakalıyo zaten maşallah
konuları tekrar için evet biraz zaman kaybı gibi görülebilir ama mutlaka dinlemeni tavsiye ederim onun video ders notu var bebiş bekliyosun yorulup uzandığında izleyebilirsin akşam çay içerken ne bilim eline defterini alır izlersen faydasını çok görürsün bide evveliyat çözdün mü anlattıkları içine siner.
rabbim yardımcımız olsun

77 video var hepsini yinede izleyemem diyosan.soru çözerken en çok takıldığın konuları izleyebilirsin

bende izliyorum
dersaneye gitmiyorum kızlar çalışıyorum çünkü
2014 de şubat grubuna yazılıp gitmiştim dersaneye
ama sanki tarihte hala sıfırım.
o yüzden bu videolar çok iyi
geç başlarsanız vakit kaybı olur evet.marttan sonra video işine başlanmamalı.

Ben evde çalışıyorum ama cidden bi video bi saatimi filan alıyo çok akılda kalıyor o ayrı ama zamanı olmayan tarih ders notlarını alabilir sınıfta anlattıkları yazıyor

Ben evde çalışıyorum ama cidden bi video bi saatimi filan alıyo çok akılda kalıyor o ayrı ama zamanı olmayan tarih ders notlarını alabilir sınıfta anlattıkları yazıyor
zaten genelde videolar 1 saat dimi
ben öyle gördüm şu zamana kadar.
bi de durdurma falan yapınca yazınca 1 buçuk saati buluyor.

Bence en sağlıklısı video izlerken video ders notları kitabından takip etmek ve özellikle kpss de bekliyorum yada mutlaka bilmelisiniz dediği yerler var oraları işaretlemek, ve sonrasında ders kitabından konuyu okuyup ikisini harmanlayarak not tutmak. ama alan sınavı tarih değilse ders kitabına çok kapılmamak gerekir birçok detay kpss de değil ama alanda çıkar çünkü. Öbür türlü ders kitabında özetlemeye kalsan çok uzun video da en azamiye indirgiyor. Ben tarihi dün bitirdim tespitim bu oldu:)

Bence en sağlıklısı video izlerken video ders notları kitabından takip etmek ve özellikle kpss de bekliyorum yada mutlaka bilmelisiniz dediği yerler var oraları işaretlemek, ve sonrasında ders kitabından konuyu okuyup ikisini harmanlayarak not tutmak. ama alan sınavı tarih değilse ders kitabına çok kapılmamak gerekir birçok detay kpss de değil ama alanda çıkar çünkü. Öbür türlü ders kitabında özetlemeye kalsan çok uzun video da en azamiye indirgiyor. Ben tarihi dün bitirdim tespitim bu oldu:)
neden bedavaya video çekmişler ben hala anlamadım o dersaneye gidenler rahatsız olmuyor mu acaba ??

neden bedavaya video çekmişler ben hala anlamadım o dersaneye gidenler rahatsız olmuyor mu acaba ??
Allah rızası için. Ramazan hocayı dinlersenix veya takip ederseniz hep bunu söylüyor. Ve bu konuda çok eleştiri almış eğer yanloş hatırlamıyorsam tehdide varan eleştiriler almış ama Allah razı olsun ondan binlerce kere benim gibi tarih özürlüye tarih öğretti ve bwnim gibi binlercesine

Allah rızası için. Ramazan hocayı dinlersenix veya takip ederseniz hep bunu söylüyor. Ve bu konuda çok eleştiri almış eğer yanloş hatırlamıyorsam tehdide varan eleştiriler almış ama Allah razı olsun ondan binlerce kere benim gibi tarih özürlüye tarih öğretti ve bwnim gibi binlercesine
tamam canım Allah rızası için çekmişte. sınıftakiler biz para verip gelyoruz demezler mi hocaya dersaneye ben o kısmı anlamadım. yoksa Ramazan Hoca dan Allah razı olsun :)

arkadaşlar özgür özkınık'ı da izliyor musunuz
bazı konuları atlıyormuş gibi geldi bana
ya da elimde ki kitabım mı çok ayrıntılı
kitabım yedi iklim konu anlatımlı dersanenin verdiği kitap

Niye haksızlık olsun ki,videodan dinlemek var canlı dinlemek var anlamadığını sormak var. Ayrıca adam 2014 de de çekmiş videolar,biliniyormuş yani,haksızlık olduğunu düşünen gitmeseymiş o zaman.

Arkadaşlar aslında bedava değil:) Her bir videosunun izlenme sayıları ortada:) Ve youtube'dan tıklama başına dolar üzerinden para alıyorlar:) Bizimde var oradan biliyorum. Yani bu işler böyle. Ama tabi helal olsun çok faydalı çünkü ve bir emek var sonuçta. Ben belki yazın bu videoları çekmek için hızlandırılmış ücretsiz bir tanıtım kursu babında birşey yapıp o esnadada bu videoları çekmiş olma ihitimalini de düşünüyorum ama sonuçta neyse ne işimize yarıyor:)

Niye haksızlık olsun ki,videodan dinlemek var canlı dinlemek var anlamadığını sormak var. Ayrıca adam 2014 de de çekmiş videolar,biliniyormuş yani,haksızlık olduğunu düşünen gitmeseymiş o zaman.
haklısın canm ne bileyim ben :KK70: öyle sordum işte
ama ben bilmiyordum 2014te de olduğunu. hem de o dersaneye gitmiştim 2014 te
o zaman başka dersanedelerdi sanırım hiç tanımıyorum bu hocaları 2014 ten ben

Arkadaşlar aslında bedava değil:) Her bir videosunun izlenme sayıları ortada:) Ve youtube'dan tıklama başına dolar üzerinden para alıyorlar:) Bizimde var oradan biliyorum. Yani bu işler böyle. Ama tabi helal olsun çok faydalı çünkü ve bir emek var sonuçta. Ben belki yazın bu videoları çekmek için hızlandırılmış ücretsiz bir tanıtım kursu babında birşey yapıp o esnadada bu videoları çekmiş olma ihitimalini de düşünüyorum ama sonuçta neyse ne işimize yarıyor:)
evet canım helal olsun tabiki keşke kazansalar
bende biliyorum bu youtube kanal falan açıyorlar ordan gelir sağlayanlar oluyor. haberlere çıkmışlardı geçen senelerde o insanlar.ama ramazan hoca demişti ki dersane böyle şeylere izin vermez normalde diye. tabi dersanede bu imkanı sağlıyor onunda cebine girmesi hak bencede.
sadece oradaki öğrenciler rahatsız olur mu diye merak ettim ben. e tabi kaynak alıyorlar dersaneden etüt alıyorlar soru sorabiliyorlar o farklar var zaten de ne bileyim :KK70:
şöyle slaytlı videolar oluyordu hocalar sağ köşede bi pencereden anlatıyordu ramazan hocanında var onlardan. onlardan devam etseler anlardım. ama onlarda çok verimsiz ve çok sıkıcı oluyordu.

Bence her şeye para olarak bakmamalıyız adam emek veriyo da bi yerlerden de para kazanması lazım ekmek parası,youtube den ne kazanır bilemem ama dersanede kazansın ,çünkü deseydiki bu videolar 250 tl alan cok olurdu bir coğumuzda gerekli bulurduk almak isterdik,

Atanmamıza yardım edecekse kazandığı her kuruş helal olsun inşallah daha fazla kazansın.

X