Ramazan ve diyet

beren2008

2013 benim yılım olacak:)
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2008
634
5
96
İstanbul
kızlar günaydın ya ben ne sorucam şimdik ramazanda ne yapacağız ya nasıl besleneceğiz bide kilo falan almayalım ben o kadar kilo verdim dahada vermem lazım ya ramazanda ne yapacağım hakkında fikri olan bana birşeyler yazsın ya
sahurda ne yiyeceiz iftarda ne yiyeceğiz su olayı nasıl olacak bide istanbulda iftar saat 20.05 te sahurda 04.36 da yani bayaı bir sususz saatler var bana akıl verin kızlarklava:

Haklısın arkadaşım ramazanda diyete daha fazla dikkat etmek gerekiyor...Dün tv de iftar ile sahur arası 2,5 litre su tüketilmesini söyledi bir diyetisyen.Sahurda kahvaltı tarzı beslenin,iftarı 2 ye bölün dedi bana pek mantıklı gelmedi..Yani iftardan sonra 1 saat kadar ara verip tekrar yemek yiyin dedi,sonra da meyva dedi.Ben kendi adıma çorba +sebze yemeği veya et yemeği olarak düşünüyorum.Saat 10 gibi de meyva veya sütlü tatlı yada dondurma...

Bence ramazanda kilo almamak adina yapicalak bir şeyde tatli yememek.Çünkü her gittiğimiz yerde ve evlerimizde tatli muhakkak yapilir bu ayda bolca.Boğazi tutup tatli yemeyin,yavaşlamiş olan metabolizma o tatlilari gümbür gümbür yağa çevirecektir haberiniz ola...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…