Kadınlar Kulübü toplandık iftara sizdeyiz
BebişinizeUmarım çabucak yürür Ondan sonra ,bir süre daha dikkat etmeniz gerekecek
Ellerinize saglik manti sekli harikaymis yaaaa :) basarilar dilerim canimmm
Suppeerr.ellerine saglikk
Ellerine sağlık canım yarışmada başarılar dilerim
Cok guzel gorunuyor sofraniz. Ellerinize saglik. Yarismada basarilar dilerim
Ellerine sağlık değişik tarif olmuş benim için. Hiç görmemiştim en kısa zamanda denerim
Yarışmada başarılar
eline saglıkKaizen S
çok çeşitli mantılar gördüm , böylesini ilk defa gördüm
yarışmada başarılar
İlk defa böyle sarılma şekli gördüm. Pipet deyip geçmemek gerekiyormuş.
Ellerine saglık başarılar dilerim
harika ötesi görünüyor :)))))) oruçlu iken daha bir başka görünüyor yemekler :)))
Bende bunu denemiştim ama pipetle sarmak akıllıca bir fikirmiş, daha güzel olmuş.
Ellerinize sağlık, başarılar dilerim :)
Elllerinize sağlık yarışmada başarılar
eline sağlık canım başarılar
çok harika gözüküyor bayıldım ellerine sağlık.
Ne kadar güzel bir sunum ve güzel bir tarif.İnsanın uzanıp alası geliyor tabaktan.Ellerinize sağlık.Başarılar dilerim.
basit ve lezzetli bir tarife benziyor,en kısa zamanda deneyeceğim,ellerinize sağlık,yarışmada başarılar dilerim
masa düzeniniz çok güzel tabaklarınıza ayrıca bayıldımkozalak mantıda çok güzel görünüyor pipetle sarma fikri de harika elinize sağlık ayrıca niksar ayvaz suyuda güzeldir memleketli çıktık sayılır yarışmada başarılar dilerim
Beğenileriniz için çok teşekkürler ederim. Sizde mi bizim oralardansınız çok memnun oldum. Ayrıca ayvaz çok güzel cidden.
Gelelim Ayvaz Suyuna
Dünyaca ünlü Ayvaz Suyu, Tokat'ın Niksar ilçesinde, kente 2 kilometre uzakta bulunan Kültür Mahallesi’ndeki Ayvaz Parkı’nda doğdu. Ayvaz Suyu’nun çok eski tarihlerden beri bilindiği sanılıyor. Araştırmalar sonucu en eski tarih M.S.4. yüzyıl olduğu belirtiliyor. Ayvaz Suyu’nun önemli tanıklarından olan Evliya Çelebi’nin Seyahatnamesi’nden alınan bazı bölümler bu suyun önemini şöyle dile getiriyor: “Şehrin Kıble tarafı dışında haylice mesafede güzel ve küçük binalı bir ılıca var. Suyu çok faydalıdır. Gayet güzel ve lezzetli bir hayat suyudur. Meşhur ve güzel bir ılıcadır.”
Niksar’ın artık sembolü durumuna gelen Ayvaz Suyu’nun şişelemesi 1960’lı yıllarda elle doldurularak yapılıyordu. 1980’li yıllarda ilk otomatik doluma geçildi. 2004 yılında modern yöntemlerle üretim yapan Ayvaz Su fabrikası 43.616 m arazi üzerindedir.
Ayvaz Suyu kaptaj alanı fabrikaya 100 metre mesafede olup geniş bir alanın betonlanmasıyla emniyet altına alınmıştır. Fabrikada uluslar arası sağlık standartlarına uygun olarak üretim yapılmaktadır. Sağlık Bakanlığı Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü mevzuatı gereği filtre edilmesinden dolayı “içme suyu işletme ruhsatı” ile faaliyetine devam etmektedir. Ayvaz Suyun herhangi bir mineral katkısı yoktur. Düşük sertliği ile özel bir tadı ve müşteri grubu vardır.
Bende burda tokatlıları görünce çok sevindim...Ay pek sevindirik oldum memleketimin suyunu görünce..
Çok güzel görünüyor, ellerine sağlık :) Yemek takımına da ayrıyetten bayıldımNasıl bir tat oluyor peki kalan yerler kuru oluyor mu yoksa sos hepsine lezzet veriyor mu :)