🎑Ramazan-ı Şerif Esma ve Dua Grubu(Liste kapanmıştır)🎑 🕌💞

Saliha40 arkadaşımız için 3000 Ya Latif esmasını okudum

mavikelebek34 için 3000 adet Ya Vehhab okudum. Rabbim dualarımızı kabul eylesin. Herkese hayırlı ramazanlar olsun hanımlar.

mavikelebek34 niyetinize 3.000 YA VEHHAB C.C okudum ALLAH kabul etsin aminnnn Morrmeneksee herkese hayırlı ramazanlar

mavikelebek34 niyetine okudum Rabbim kabul etsin inşallah Morrmeneksee

mavikelebek34 için okudum rabbim hayirli biri ile izvac nasip etsin. Tum dualarini kabul buyursun. ..

Allah kabul etsin, okudum Morrmeneksee

mavikelebek34 kuzumm için 3000 adet ya Vehhab okudum.Rabbim duasını kabul etsiin inşAllah Morrmeneksee mm

mavikelebek34 Rabbim niyetini dualarını kabul etsin

Morrmeneksee 3000 ya Vehhab okudum

mavikelebek34 niyetine 3.000 tane Ya Vehhab okudum Rabbim niyetini kabul etsin canım
Morrmeneksee okudum Ayşem

mavikelebek34 arkadaşım için 3000 ya Vehhab esmasını çektim. Allah kabul etsin. Morrmeneksee

Okudum canim Allah kabul etsin amin

mavikelebek34 niyetine 3000 ya Vehhab okudum. Rabbim kabul etsin insallah Morrmeneksee

mavikelebek34 için 3000 Ya Vehhab okudum Rabbim dualarini tez zamanda en hayirli şekilde kabul etsin inşallah🕊
Morrmeneksee Evet canim okurken pespese soylerken biraz zor oldu uzun sürdü benim içinde

mavikelebek34 arkadaşımızın adına ookundu rabbim niyetini dualarını kabul etsin inşallah

mavikelebek34 arkadaşım için okudum Rabbim niyetini kabul etsin Aminnn
Morrmeneksee

Morrmeneksee mavikelebek için okudum.Allah kabul etsin

mavikelebek34 duanı okudum canim . Gönlüne göre bir eşin olsun inşallah

mavikelebek34 için kızım ve ben 3000+3000 Ya Vehhab okuduk.
Rabbim duasını kabul etsin ve hakkında hayırlı kılsın.Amin
Morrmeneksee

Dur hatırın kalmasın menekşem.
Öhöm öhöm. Sayın Morrmeneksee hanımefendi, görevimi yaptım. Okudum. Bir daha okursam aman pardon etiketlersem n'olayım.

3000 ya Vehhab mavikelebek34 Rabbim kabul etsin İnşallah Morrmeneksee canım çok az kaldi hemen bitiriyorum

Okudum canımkusıra bakma giremedim .Allah kabul eylesin inşallah

Allah razı olsun dua arkadaşlarım ancak gelebildim
Okuyan bütün arkadaşlarım hepinizin yüreğine sağlık Rabbim mübarek ay hürmetine dualarımızı kabul etsin inşaAllah
Morrmeneksee kuzum bizleri biraraya getirdin takip ediyorsun Allah sendende razı olsun ne dileğin varsa kabul etsin inşaAllah

Saliha40 arkadaşım için 3000 Ya Latif esmasını çektim. Allah kabul etsin Morrmeneksee

Saliha40 Arkadaşım için okudum Rabbim niyetini kabul etsin Aminnn
Morrmeneksee

Okudum Morrmeneksee

Saliha40 için 3000 adet Ya Latif esmasını okudum. Allah dualarımızı kabul etsin.

Saliha40 canım senin niyetine okudum Allah kabul etsin inşaallah Morrmeneksee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…