Ramazan ayinda...

Askisi

Kizimiz ile cekirdek aile
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2007
1.684
4
Kizlar, ben dogum kontrol hapi kullaniyorum ve hapimi gündüz yemekten sonra kullaniyorum dokundugu icin. Peki Ramazan ayinda nasil yapicam? Saatimi degistirmem gerek galiba..yardimci olursaniz sevinirim:1hug:

sahurdan sonra kullanırsın

Akşam iftardan sonra içebilirsiniz. Hatta önümüzdeki ay bu saate başlarsanız
hiç sorun olmaz.

Sahurdan sonra bence de en uygunu.Ama pat dıye bı gunde yapma bunu.Ufak ufak saatlerını sahıra denkgetırecek sekılde öne almaya basla.Benım kullandıgım ılaclarda da zaman onemlı.Oglen ılacını sımdıden kaydırmaya basladım.Ama bun bana doktorum soyledı.Sadece bı tavsıye sanırım dogum kontrol ılacında bu bı sakıncaya yol acmaz..

saatini değiştirdiğin gün dikkatli davran bence. iftardan sonra ya da sahurdan sonra alman fark etmez. yani bir anda değiştirsen sorun olacağını sanmıyorum.o güne has dikkat etmen yeter diye düşünüyorum. ya da garanti olsun diyorsan yavaş yavaş 1 saat ya da yarım saat kaydırarak da yapabilirsin.

Sabah degilde ögleden sonra aliyorum. Sordum birilerine ara veriliyorya o zaman basliyacagimda aksam basla dedi. Mesela 7 gun ara veriliyor, tekrar hapa baslayacagim gün ogle degilde aksam vakti yani ilk iftar burda aksam 9 a falan yaklasik, o aralar baslamaliyim zannedersem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…