- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Canım sana tavsiyem madem hiçbir sorun yok ümmü sübyan muskası yaptır tekrar hamile kaldığında ve hiç üstünden çıkarma şu an aklıma gelen tek şey bu sübyanlı olabilirsinmaalesef hic bir sebep bulunamadi kafayi yiycez her islem yapildi olmayinca olmuyor iste.... Kactane hastane onlar dr ankaradayim her yere gittim herkes aynisini dedi sepesiz iste kucagima bebek almak
Evet ayyy artik yaptiracam benimde aklima geliyo ama hoca bulamiyom malesefCanım sana tavsiyem madem hiçbir sorun yok ümmü sübyan muskası yaptır tekrar hamile kaldığında ve hiç üstünden çıkarma şu an aklıma gelen tek şey bu sübyanlı olabilirsin
Aynen gerçek bir hoca bulmanız lazım ortalık dolandırıcı kaynıyor inşallah son olur bu canım bir dahakine bebeğini kucağına al inşallahEvet ayyy artik yaptiracam benimde aklima geliyo ama hoca bulamiyom malesef
inşallah canim dua et bana rabbim birdaha dusuk yasatmasin ben artik korkuyorumAynen gerçek bir hoca bulmanız lazım ortalık dolandırıcı kaynıyor inşallah son olur bu canım bir dahakine bebeğini kucağına al inşallah
Korkma canım yalnız stres de yapma yine düşer mi diye stres de etken olabilir bol bol dinlen güzel şeyler düşün canım dualarım seninleinşallah canim dua et bana rabbim birdaha dusuk yasatmasin ben artik korkuyorum
Korkma canım yalnız stres de yapma yine düşer mi diye stres de etken olabilir bol bol dinlen güzel şeyler düşün canım dualarım seninle
Amin inşallah canım inşallah 16 mayıs canım herhangi bir aksaklık olmazsasenin bat ne zaman?
8 yillik evliyim 3 dusuk oldu sonuncu ikizdi kurtaj oldum
Rabbim daha hayırlısını verir inşallah üzülme
demekki senin imtihanın da bu
Benim bi tanıdığımın da aynı şekilde
8 senedir çocığu olmuyordu
ama hiç düşük falan da yaşamadı
sanırım hiçbir sebep yoktu
8 senenin üstüne hamile kaldı
doğal yoldan
2 çocuğu var şimdi
En kafama takmadığım ay oldu
hiç o ay aklıma bile gelmedi
başka telaşelerim vardı diyor
Rabbim sana da en kısa sürede
hayırlı bi evlat nasip etsin
sagol canim allah isteyen herkese nasip etsinRabbim daha hayırlısını verir inşallah üzülme
demekki senin imtihanın da bu
Benim bi tanıdığımın da aynı şekilde
8 senedir çocığu olmuyordu
ama hiç düşük falan da yaşamadı
sanırım hiçbir sebep yoktu
8 senenin üstüne hamile kaldı
doğal yoldan
2 çocuğu var şimdi
En kafama takmadığım ay oldu
hiç o ay aklıma bile gelmedi
başka telaşelerim vardı diyor
Rabbim sana da en kısa sürede
hayırlı bi evlat nasip etsin❤
Amin inşallah :)8
Benim de 28 Mayıs canım inşallah olmayız
ayyyy bende yazayim 12 benimde 5 gun kaldiAmin inşallah :)
ayyyy bende yazayim 12 benimde 5 gun kaldi
Amin inşallah :)
Ben hic birsey yapmiyom saldim cayira mevlam kayira
valla canim ben yaptim bi ise yaramadi sonrada bosverdim olsun diye ugrastim bu seferde dusuk oldu aman nasipte varsa oluyoO
Bende hep diyorum yapayım bi şeyler ama bi türlü fırsat olmuyor
Amin allah razi olsun agzina saglik evine bereket insallahKızlar bugün okumuş olduğum Bakara suresi , Yasin_i şerif, Mülk suresi, Cuma suresi, Kıyamet suresi, Haşr suresi, İnşirah suresi, Ayatel kürsi, Fatiha suresi, Felak-Nas suresi, İhlas suresi, Amenerrasulü'nü Fatiha suresi ile aminleyen herkese hediyemdir. Rabbim hepimizin dualarını dileklerini kabul eylesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?