• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ralf Tezman ve Sanem Kardıçalı'nın düğünü

bianka

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
1.875
30
118
İstanbul
Sosyetenin tanınmış bekarlarından Ralf Tezman, nişanlısı Sanem Kardıçalı ile önceki akşam Çırağan Sarayı'nda muhteşem bir düğünle evlendi. İstanbul'un önde gelen ailelerini ve sosyeteyi buluşturan düğünde Ajda Pekkan sahneye çıktı. Çiftin şahitliğini büyükbabası Selim Tezman ve babaannesi Şermin Rodop yaptı. Nikahı Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül kıydı.(hurriyet.com.tr'den alıntıdır)

281.jpg
290.jpg

293.jpg

Düğüne katılan Meltem Cumbul düğüne beyaz giyme görgüsüzlüğünü göstermiş.Yakıştıramadım :umursamaz:

Şimdilik gelin ve damadın başka fotosu bulunmuyor, buldukça eklerim.:hulya:

Sosyetenin tanınmış bekarlarından Ralf Tezman, nişanlısı Sanem Kardıçalı ile önceki akşam Çırağan Sarayı'nda muhteşem bir düğünle evlendi. İstanbul'un önde gelen ailelerini ve sosyeteyi buluşturan düğünde Ajda Pekkan sahneye çıktı. Çiftin şahitliğini büyükbabası Selim Tezman ve babaannesi Şermin Rodop yaptı. Nikahı Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül kıydı.(hurriyet.com.tr'den alıntıdır)

281.jpg
290.jpg

293.jpg

Düğüne katılan Meltem Cumbul düğüne beyaz giyme görgüsüzlüğünü göstermiş.Yakıştıramadım :umursamaz:

Şimdilik gelin ve damadın başka fotosu bulunmuyor, buldukça eklerim.:hulya:

harbiden ne ayıp etmiş.:oklava:alsanaalsanasmile

gelinliği güzelmiş
benim düğünümdede eşimin tarafından biri beyaz giymişti ama öyle abiyede deil resmen tarlatansız gelinlikti düğünümün oldugu yerde 3 salon vardı hatta görünce aaa bi düğün daha var dedim eşimde gülmekten ölmüştü akrabamız o die kaydirigubbakcemile3

gelinliği güzelmiş
benim düğünümdede eşimin tarafından biri beyaz giymişti ama öyle abiyede deil resmen tarlatansız gelinlikti düğünümün oldugu yerde 3 salon vardı hatta görünce aaa bi düğün daha var dedim eşimde gülmekten ölmüştü akrabamız o die kaydirigubbakcemile3

ne acayip bir davranış, ben insanların bunu bilmeyecek olmalarına ihtimal vermiyorm.ben o kadar vır vır ettim ki, kimse beyaz giymemişti kaydirigubbakcemile3

gelin ve damat yakışmışlar
meltem cumbulda tam görgüsüzmüş yani düğünde beyaz giyinirmi yaa ne terbiyesizlik
bu arada ebru akel kilo mu almış ne

bende ebrununkini beğendim uuufff çok güzel bişeymiş yafff

meltem cumbulun elbisesi çok güzel.. ama gerçekten bir düğünde beyaz giymek görgüsüzlük ne o gelinle yarışır gibi..şakkıdı

ayyy kızlar ya çok utandım bak şimdi :(((( bende arkadaşımın düğününde beyaz abiye giydim ama hiç öyle gelinle yarışmak daha güzel olmak gibi dertlerim yoktu :(((( abiyede benim değildi bir başka arkadaşımındı tüh keşke giymeseydim yaaa herkes gelin gibi olmuşsun demişti:((

Back