• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rakı kadehiyle seçim pozu veren DSP’li Önal, genel merkezin talebiyle adaylıktan çekildi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
Isparta’da rakı kadehiyle seçim afişi ve kartvizit bastırıp, “Atatürk’e ‘ayyaş’ diyen insanlar şunu iyi bilmeli ki Türkiye Cumhuriyeti var olduğu sürece ayyaşların sonu gelmeyecektir” diyen DSP 1’inci sıra milletvekili adayı Mustafa Nihat Önal, genel merkezin talebi üzerine adaylıktan çekildi.

Özür diledi
dsp-raki.jpg

Fotoğraf: DHA (Kadeh DHA tarafından buzlanmıştır)

Emekli öğretmen 56 yaşındaki Mustafa Nihat Önal, elinde dolu rakı kadehiyle çektirdiği fotoğrafla 1000 afiş, 10 bin de kartvizit hazırlatmıştı.

DSP adayı Önal, dikkat çekici afişlerini özel bir mesaj vermek için yaptırdıklarını belirterek, “Kimseden korkumuz olmadığını ve baskılara boyun eğmeyeceğimizi göstermemiz açısından bir mesaj olduğunu düşünüyorum” demişti.

Durum çok farklı boyutlara ulaştı
Ancak Önal’ın bu açıklamaları ve basına yansıyan afişler, partisinde hoş karşılanmadı. Nitekim Mustafa Nihat Önal genel merkezin talebiyle adaylıktan çekildiğini duyurdu.

Önal şu açıklamayı yaptı: “Bastırdığım seçim afişiyle ilgili basında çıkan haberlerin ardından durum çok farklı boyutlara ulaşmıştır. Ve benim açımdan yeni bir karar almak zorunluluğu doğurmuştur. Hem partili arkadaşlarımıza, hem de partime zarar verdiğim düşüncesiyle herkesten özür dileyerek genel merkezin talebi üzerine milletvekilliği adaylığından istifa ediyorum.” diken

boşverin arkadaşlar rakı zararlı, şarap faydalı fermente en azından, şaraplı bi aday bulalım biz:KK48:

Ne kadar acınacak bir durum. Bir de kadehi DHA buzlamıştır notu düşmüşler.
Eh, haber onun hakkında rakıyı tutması mı Müstehcen geldi de buzladınız?
Çok enteresan gerçekten... :KK53:

buzlamaya alıştık artık yeni akit başlığımı gördün mü, bu yine o kadar ağır gelmedi:KK53::KK53:

Zaten kararsizdik, kafamiz berraklasti en azindan.:KK53:

Gerçi zaten marihuanacıya daha yakındım ben. Rakıyı saat 10'a kadar da olsa alabilşyoruz marketten... Marihuanayı da marketten almak istiyorum ben, bıktım torbacılardan.

boşverin arkadaşlar rakı zararlı, şarap faydalı fermente en azından, şaraplı bi aday bulalım biz:KK48:

Bu seçime yetişmez, bir dahakine aday olayım ben. Şarabımı kendim yapıyorum ;)
Sloganımız da kendi şarabını kendi yapan başkan neyin olsun. Ya da herkes şaraba doyacak, şarap girmeyen ev kalmayacak.

Muhafazakar baskı işte böyle bir şey bence. İçkili afiş varmış aa diye bir konuyu tartışmamız, bunu garipsememiz, kadehin sansürlenmesi falan çok trajik şeyler aslında.

Muhafazakar baskı işte böyle bir şey bence. İçkili afiş varmış aa diye bir konuyu tartışmamız, bunu garipsememiz, kadehin sansürlenmesi falan çok trajik şeyler aslında.
nice çalıp çırpanlar istifa etmedi ama

muhafazakarlık acısından değil sağlık açısından kaldırılmasına sevindim

Back
X