Güneş Gözlükleri Rainwalker güneş gözlükleri..

melek3004

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2010
238
19
arkadaşlar daybuydayda acayip indirimli.marka sanki tanıdık geldi ama kalitesini bilmiyorum.kullanan varmı.nasıl bu marka gözlükler. ucuz gözlük takacaz diye gözümüzden olmayalım..

arkadaşlar daybuydayda acayip indirimli.marka sanki tanıdık geldi ama kalitesini bilmiyorum.kullanan varmı.nasıl bu marka gözlükler. ucuz gözlük takacaz diye gözümüzden olmayalım..
canım fiyatı düşük olduğu için güven vermiyor.belkide iyidir.ama gözlük takarken içinin rahat olmasını istiyorsan şöyle birşey dene :)
DG DD8018 886/13

bir öğrencimizin annesini ziyaret etmek için bijuterisine gittim ve bir gözlük beğendim rainwalker :KK70: bütün gözlüklerim ray-ban veya en kötüsü exess ama bir süre sonra sıkılıyorum. resim öğretmeni olduğum için rengarek gözlüklerim olsun istiyorum fakat eşim gözlükçülerde satılan markalı gözlükler haricinde gözlükler almama asla izin vermez. velime durumu anlattım. hocam ben ve ailem bu markayı güvenle kullanıyoruz. ablam optisyen cam kalitesini ölçtürdüm. birçok markalı gözlük camından daha kaliteli çıktı ben de satışını yapmaya karar verdim güvenle kullanabilirsiniz. isterseniz gidip kontrol ettirin içiniz rahat olsun dedi. ben de güvenle aldım ve şuanda kullanıyorum. hiçbir sıkıntı yaşamadım.iyi gecelerrrrr...

X