- 6 Haziran 2012
- 2.533
- 581
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #15.241
cahilliğin gözü kör olsun :) inş.ingilizce kursuna gideceğim hemen siliyorum töbe töbe olaya bak :)
gamgamcımmm nasılsın cnm
gümüşcüm olur arada öyle üzülme cnmmmm
ben korkudan tuvalete gidemiyorum yeni evimiz giriş kat balkon kilidimiz bozuk kapı dışardanda acılıyo yani ama beni yanlız bırakıyo hemde o salak adamlar içingamgamcımmm nasılsın cnm
gümüşcüm olur arada öyle üzülme cnmmmm
ablacimm senin icinn 50 tane aldim...ama okunamsi gerekiyorsa okurummmm canim ablammm sen yeterki isteee///Canım benim hoşgeldinn
Nasılsınızbakalım.ne aldın cnm Ayet-el kürsi mi.Allah kabul etsin
habibtem sen nasılsın bebiş nasıl canım ya sana bişey sorucam sen çatlatma iğnesimi olmuştun :)
suan cok akilli cok hareket ettigmdeee annneeeeee rahat dur rahatsiz ediyorsun diye tepkiler veriyor agrim oluyorr...dairisi sizlereee habibtelerimmmmm...
:
vallahi ikiz ucuz besizzz allahim ne kadar verirse...saglikli olsundaaa istedigi kadar gelsinnnHabibte görmeden söyleyeyim cnm ben.Yumurta takibi yaptırdı cnm ilaçlarla yumurtayı geliştirdi çatlatmaylada çatlattı.İkiz mi geliyor şüphem var doğrusu
Valla olur mu olurrrrrrrr
Harika olur hemdeeeeeee
Bi ikizimiz daha olur inşallaaahhhhh
ozlemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yine mi cekilisteeeee bu kizzzz....masallah doymuyor penti coraplardana sen gel buraya be sana gonderecemmmmmmmm
habibteeeeeeeeeeemmm çok yorgunum yaa ama Eti'den çikolata kazandıııııııııııııııııııımmm
rean nasilsin...ikiz bebisler nasillar
iyiyim canım.sağolasın.sen nasılsın?
bebekler iyiler çok şükür.bir oğlum bir kızım olucak allahın izniyle.isim düşünmeye başladım bile: )
sen hamiş değilmiydin?yanlış mı hatırlıyorum?nerde cetvel: )
iyiyim canım.sağolasın.sen nasılsın?
bebekler iyiler çok şükür.bir oğlum bir kızım olucak allahın izniyle.isim düşünmeye başladım bile: )
sen hamiş değilmiydin?yanlış mı hatırlıyorum?nerde cetvel: )
iyiyizz canim sen nasilsinnnnnn findigin nasilll,,,
Bana sorduğunu düşünerek cevaplıyorumBende iyim çok şükür bulantılarım ve iştahsızlığım olmasa çok daha iyi olacağım.fındığımda iyidir inşallah en son bir hafta önce gördüm.haftaya gideceğim tekrar ama çok fazla yemek yiyemiyorum dr.zaten 4 gün geriden geliyor demişti.İnşallah herşey yolundadır.Sende randevu gününü iple çekiyorsundur canım.umarım sendende bir ikiz haberi gelir
allahim onlari korusun sana bagislasinn,...ayy ne guzel bir kiz bir erkek..ins benimde ikizlerim olur tam istedigim gibi bir kiz bir erkek...hayirlisi versin allahim...ne gelirse hosgelir evet hamileyim ama cetveli yapmayi bilmiyorum ve 8 ocaktan sonraa doktorun yanina gidecem randevum var...keseyi goruyum biraz rahatliyim sonra yapacam...bnmde iki yumurtam olusmustu bu ay ikiz olmasi buyuk ihtimakllll hayirlisi artik...saglikli olsunlardaa herseye raziyim tatlim...allahimmm isteyen herkeseee buradaki tum habibtelere nasip etsinnn....nasil geciyor hamilelik zor olsa gerek...allahim sana guc versinnn canim benim,,