RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

napıyosunuz kızlaar:KK3::KK3:
benm moral sıfır :KK14:
adam dışarı cıktı yine ya ev aldık ya adetmiş arkadaşlarını o pis sapık adamları yemeğe götürcekmiş :KK47::KK47:

Canım benim hoşgeldinn:KK16:
Nasılsınız :nazar::KK9: bakalım.ne aldın cnm Ayet-el kürsi mi.Allah kabul etsin :KK9:
ablacimm senin icinn 50 tane aldim...ama okunamsi gerekiyorsa okurummmm canim ablammm sen yeterki isteee///
habibtem sen nasılsın bebiş nasıl canım ya sana bişey sorucam sen çatlatma iğnesimi olmuştun :)

suan cok akilli cok hareket ettigmdeee annneeeeee rahat dur rahatsiz ediyorsun diye tepkiler veriyor agrim oluyorr...dairisi sizlereee habibtelerimmmmm...
:

Habibte görmeden söyleyeyim cnm ben.Yumurta takibi yaptırdı cnm ilaçlarla yumurtayı geliştirdi çatlatmaylada çatlattı.İkiz mi geliyor şüphem var doğrusu :nazar:
vallahi ikiz ucuz besizzz allahim ne kadar verirse...saglikli olsundaaa istedigi kadar gelsinnn
Valla olur mu olurrrrrrrr:nazar::nazar::nazar::nazar:
Harika olur hemdeeeeeee:KK16::KK16:
Bi ikizimiz daha olur inşallaaahhhhh:KK52::KK52::KK52:

habibtemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm en kisa zamanda senin de bebisin olur ben burada durmadan gobek atarim...dualarim sizinlee canlarim benim iyiki varsinizz...:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

ozlemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yine mi cekilisteeeee bu kizzzz....masallah doymuyor penti coraplardana sen gel buraya be sana gonderecemmmmmmmm:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

ozlemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yine mi cekilisteeeee bu kizzzz....masallah doymuyor penti coraplardana sen gel buraya be sana gonderecemmmmmmmm:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

habibteeeeeeeeeeemmm çok yorgunum yaa ama Eti'den çikolata kazandıııııııııııııııııııımmm:KK52::KK52::KK52:

habibteeeeeeeeeeemmm çok yorgunum yaa ama Eti'den çikolata kazandıııııııııııııııııııımmm:KK52::KK52::KK52:

hahahaha allahimmm yaaaa ne diyim sanaaaaa habibteee yaaaa...kutu kutumu geliyorrr....vallahi pstaci bikti sana kolileri getirmekten yinemi yinemi demistir kesin...afiyet olsunnnnnnnn bana yokmuuuuuuuuuuuuu:KK33::KK33::KK33::KK33::21::21::21::21:

rean nasilsin...ikiz bebisler nasillar :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

iyiyim canım.sağolasın.sen nasılsın?
bebekler iyiler çok şükür.bir oğlum bir kızım olucak allahın izniyle.isim düşünmeye başladım bile: )
sen hamiş değilmiydin?yanlış mı hatırlıyorum?nerde cetvel: )

bebekler iyiler çok şükür.bir oğlum bir kızım olucak allahın izniyle.isim düşünmeye başladım bile: )

allahim onlari korusun sana bagislasinn,...ayy ne guzel bir kiz bir erkek..ins benimde ikizlerim olur tam istedigim gibi bir kiz bir erkek...hayirlisi versin allahim...ne gelirse hosgelir evet hamileyim ama cetveli yapmayi bilmiyorum ve 8 ocaktan sonraa doktorun yanina gidecem randevum var...keseyi goruyum biraz rahatliyim sonra yapacam...bnmde iki yumurtam olusmustu bu ay ikiz olmasi buyuk ihtimakllll hayirlisi artik...saglikli olsunlardaa herseye raziyim tatlim...allahimmm isteyen herkeseee buradaki tum habibtelere nasip etsinnn....nasil geciyor hamilelik zor olsa gerek...allahim sana guc versinnn canim benim,,:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Ayy çok sevindim rean ne güzel hem kız hem erkek.Allah sağlıklı,sıhhatli dünyaya gelmelerini nasip etsin.

iyiyizz canim sen nasilsinnnnnn findigin nasilll,,,:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Bana sorduğunu düşünerek cevaplıyorum:KK53:Bende iyim çok şükür bulantılarım ve iştahsızlığım olmasa çok daha iyi olacağım.fındığımda iyidir inşallah en son bir hafta önce gördüm.haftaya gideceğim tekrar ama çok fazla yemek yiyemiyorum dr.zaten 4 gün geriden geliyor demişti.İnşallah herşey yolundadır.Sende randevu gününü iple çekiyorsundur canım.umarım sendende bir ikiz haberi gelir:KK34:

Bana sorduğunu düşünerek cevaplıyorum:KK53:Bende iyim çok şükür bulantılarım ve iştahsızlığım olmasa çok daha iyi olacağım.fındığımda iyidir inşallah en son bir hafta önce gördüm.haftaya gideceğim tekrar ama çok fazla yemek yiyemiyorum dr.zaten 4 gün geriden geliyor demişti.İnşallah herşey yolundadır.Sende randevu gününü iple çekiyorsundur canım.umarım sendende bir ikiz haberi gelir:KK34:

cok sukur canimmm...bende sabhlari ve yemekten sonra hafif oluyor...ceviz bal badem ye gunde bir kac tane...sut yogurdunu da ye ...bende 8 ocagi bekliyorumm,...gunler gecmiyor sanki...ins ikiz olur vallahi yok demem:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

allahim onlari korusun sana bagislasinn,...ayy ne guzel bir kiz bir erkek..ins benimde ikizlerim olur tam istedigim gibi bir kiz bir erkek...hayirlisi versin allahim...ne gelirse hosgelir evet hamileyim ama cetveli yapmayi bilmiyorum ve 8 ocaktan sonraa doktorun yanina gidecem randevum var...keseyi goruyum biraz rahatliyim sonra yapacam...bnmde iki yumurtam olusmustu bu ay ikiz olmasi buyuk ihtimakllll hayirlisi artik...saglikli olsunlardaa herseye raziyim tatlim...allahimmm isteyen herkeseee buradaki tum habibtelere nasip etsinnn....nasil geciyor hamilelik zor olsa gerek...allahim sana guc versinnn canim benim,,:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

valla zor geçiyor canım.
haftalardır yerimden kalkmadım desem yeridir.
inşallah allah gönlüne göre versin canım.
herşey beklediğin gibi olur inşallah.

X