- 12 Eylül 2012
- 996
- 1
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #15.201
oooyyyyyyyyyyyyyyyy MaaşAllah BarekAllahhhhhhhhhhhh çok sevindim yaaa.Sağlıkla kucağına almakta nasip olsun..Nolur dualarında arkadaşlarımızıda benide unutma..Birde cnm eğer zahmet olmazsa duamı senin yapmanı istiyorum..
Hanımlar darısı bizlerin başına.Ne güzel sıkıntılar demi bunlar.
hanımlar darısı bizlerin başına.ne güzel sıkıntılar demi bunlar.
kimse doktora gitmesin.doktora gitmek bebek sahibi olmayı geciktiriyor.gitmeyin doktora falan.
keyfiniz isteyince yapın çalışmanızı oturun.
Canımmmm çok sevindimmmmm Maaşallahhh subhanallahhhhh
Rabbim hayırlısıyla kucağına almanı da nasip eder inşallahhhhh
Ama bna yok mu bende istiyorum yasinnnnnnn hem hamişlerin duası kabul olurr hele ikizseee
niyetlenmiştim ama foruma yazmamışım.
10 dakika dolmadığı için cevap yazamıyorum.
ecrin içinde yasin okuycam.allah kabul etsin inşallah.
Allah razı olsun arkadasım hamılelerın duası daha cabuk kabul olur derler ınsallah bende bebeğimin haberını tez vakıtte alırım
canıım.
allah razı olsun.
darısı başına inşallah.
her birinizin kalbi öyle güzel ki.allah hakkınızda hayırlısı ne zamansa o zaman göndericek bebeklerinizi.
senin için okuycam ben canım.yazdım zaten foruma.allah kabul etsin inşallah.
hep diyorum ya.ben bir okuyorum.yüce allahım 3 yazıyor.biliyorum ben : )
bi yandan haklisin canim doktora gitmekte strese sokuyor insani gideceksekte rahat bi sekilde gitmeliyiz.kimse doktora gitmesin.doktora gitmek bebek sahibi olmayı geciktiriyor.gitmeyin doktora falan.
keyfiniz isteyince yapın çalışmanızı oturun.
canim senin icin toplam 3 yasin oldu. kendimde 1tane okuyacagim etti 4Canımmmm çok sevindimmmmm Maaşallahhh subhanallahhhhh
Rabbim hayırlısıyla kucağına almanı da nasip eder inşallahhhhh
Ama bna yok mu bende istiyorum yasinnnnnnn hem hamişlerin duası kabul olurr hele ikizseee
Allah razı olsun arkadasım hamılelerın duası daha cabuk kabul olur derler ınsallah bende bebeğimin haberını tez vakıtte alırım
bi yandan haklisin canim doktora gitmekte strese sokuyor insani gideceksekte rahat bi sekilde gitmeliyiz.
canim sen dogal yollami ikizlerine hamile kaldin??
canim senin icin toplam 3 yasin oldu. kendimde 1tane okuyacagim etti 4
sanada ayni sekilde canim 3yasin dagittim kendimde 1 tane okucam Insaallah toplam 4
kizlar kac tane kaldi? ben ona göre dagitacagim aslinda geri kalan yasin sayisini görebilsek daha güzel olurdu
doktora gitmek evet, insanı yoruyor çok.fazla didikliyorlar.
normal yolla canım evet.
inşallah canım, inşallah.
kalbinden şunu eksik etme..hayırlısı neyse onu dile.hayırlı zaman ne zamansa o zaman iste bebeğini.bunu hiç unutma.bu önemli.
Yasin isteyen arkadaslar gercek adınızı söler misinizzz