RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

oooyyyyyyyyyyyyyyyy MaaşAllah BarekAllahhhhhhhhhhhh çok sevindim yaaa.Sağlıkla kucağına almakta nasip olsun..Nolur dualarında arkadaşlarımızıda benide unutma..Birde cnm eğer zahmet olmazsa duamı senin yapmanı istiyorum..

amin canım amin.sağolasın.vallahi hep aklımdasınız.hepiniz aklımdasınız.çok arkadaşıma çok dua ettim şimdiye kdr.hamiş haberlerini gördükçe de çok seviniyorum.yetinmiyorum bide şükür duası ediyorum.
allah kabul etsin inşallah yaparım tabi canım.ne demek.keyif olur benim için.

niyetlenmiştim ama foruma yazmamışım.
10 dakika dolmadığı için cevap yazamıyorum.
ecrin içinde yasin okuycam.allah kabul etsin inşallah.

hanımlar darısı bizlerin başına.ne güzel sıkıntılar demi bunlar.

bu güzellikleri sizinde yaşamanızı istiyroumm tek basına hiç güzel olmuo..
Siz üzüldükçe bnede üzülüyorum
öyle bi bag oldu kı aramızda insan yarım kalıyo..
şu topıkte yazan adı gecen dua eden herkessss hamıle olsun allahımmm ne olursunn
ne olursun rabbım cumalar hurmetıneeee.
:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

selam kızlar Hayırlı Cumalar:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

hastaneden geldim.. karı-koca kan verdik..eşim işe ben eve geldım..

ayyy artık beklemek istemiyoruuummmm...fenalardayım yaaaa :KK43::KK43: eşim izne çıkınca bende kardesımın yanına gidicem memlekete gidemiyorummm çunku laf sokusturup duruyorlar..inanın artık kımseyı cekecek durumum gucum kalmadı.. memleket hasreti işte...burnumun direği sızladı...çok özledim :KK5: ama gidemiycem çünkü hamile değilim!!!

yaa bu kan pıhtılaşması iğne ayarını devlet hastanesınde yapıyorlarmı? illaki gidip tıp fak. hastanesındemı yapıyorlar??

gumuscum hemalojıyı filan soramadım cunku sonuclar netten randevu alınarak yapılıyormus :KK53::KK19::KK20: tıbbi genetiğe sorayım dedim bi ümit işte.. ordada doktor yokmus intörler varmıs..onlarda kesın bi sonuc şu diyemediler haliyle.. kadın doğumcunuza goturun bu sonucu dediler kısaca.. benım bi doktorum bile yok :KK43: rastegele hangi doktor bossa onu vermişler rus yani dona mı roma mı ney adı.. neyse dedım ii gidimmm ...ancak malum randevusuz bakmıyorlarmısss..oooffffffff....bugunun tek karı kan vermek oldu..40gun sonra dna sonuclarım çıktımı diye arıcammm ..umarım 40gun sonra sonuclar cıkar......

bıkkın..yılgın...ve...moralsizimmmm...

uykumuda alamadım sabahın köründe hastane koridorlarında sıra bekledik...ben bi uyimm önceee ..kendime gelirim..

gece gelirim eşim nöbetçi saten :KK53: bi kendime geleyim neşemde yerine gelir sateeennn :KK52::KK34::KK16:

kimse doktora gitmesin.doktora gitmek bebek sahibi olmayı geciktiriyor.gitmeyin doktora falan.
keyfiniz isteyince yapın çalışmanızı oturun.

kimse doktora gitmesin.doktora gitmek bebek sahibi olmayı geciktiriyor.gitmeyin doktora falan.

Canımmmm çok sevindimmmmm Maaşallahhh subhanallahhhhh
Rabbim hayırlısıyla kucağına almanı da nasip eder inşallahhhhh
Ama bna yok mu bende istiyorum yasinnnnnnn hem hamişlerin duası kabul olurr hele ikizseee:KK16:

Ama bna yok mu bende istiyorum yasinnnnnnn hem hamişlerin duası kabul olurr hele ikizseee:KK16:

canıım.
allah razı olsun.
darısı başına inşallah.
her birinizin kalbi öyle güzel ki.allah hakkınızda hayırlısı ne zamansa o zaman göndericek bebeklerinizi.
senin için okuycam ben canım.yazdım zaten foruma.allah kabul etsin inşallah.
hep diyorum ya.ben bir okuyorum.yüce allahım 3 yazıyor.biliyorum ben : )

niyetlenmiştim ama foruma yazmamışım.
10 dakika dolmadığı için cevap yazamıyorum.
ecrin içinde yasin okuycam.allah kabul etsin inşallah.

Allah razı olsun arkadasım hamılelerın duası daha cabuk kabul olur derler ınsallah bende bebeğimin haberını tez vakıtte alırım

Allah razı olsun arkadasım hamılelerın duası daha cabuk kabul olur derler ınsallah bende bebeğimin haberını tez vakıtte alırım

inşallah canım, inşallah.
kalbinden şunu eksik etme..hayırlısı neyse onu dile.hayırlı zaman ne zamansa o zaman iste bebeğini.bunu hiç unutma.bu önemli.

canıım.
allah razı olsun.
darısı başına inşallah.
her birinizin kalbi öyle güzel ki.allah hakkınızda hayırlısı ne zamansa o zaman göndericek bebeklerinizi.
senin için okuycam ben canım.yazdım zaten foruma.allah kabul etsin inşallah.
hep diyorum ya.ben bir okuyorum.yüce allahım 3 yazıyor.biliyorum ben : )

Canım benimmmm Allah razı olsun sendennnn aminnnn hayırlısıyla sıraya girelimmmmm
Canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sana

bi yandan haklisin canim doktora gitmekte strese sokuyor insani gideceksekte rahat bi sekilde gitmeliyiz.
canim sen dogal yollami ikizlerine hamile kaldin??
canim senin icin toplam 3 yasin oldu. kendimde 1tane okuyacagim etti 4

sanada ayni sekilde canim 3yasin dagittim kendimde 1 tane okucam Insaallah toplam 4

kizlar kac tane kaldi? ben ona göre dagitacagim aslinda geri kalan yasin sayisini görebilsek daha güzel olurdu:KK34:

bi yandan haklisin canim doktora gitmekte strese sokuyor insani gideceksekte rahat bi sekilde gitmeliyiz.
canim sen dogal yollami ikizlerine hamile kaldin??

canim senin icin toplam 3 yasin oldu. kendimde 1tane okuyacagim etti 4

sanada ayni sekilde canim 3yasin dagittim kendimde 1 tane okucam Insaallah toplam 4

kizlar kac tane kaldi? ben ona göre dagitacagim aslinda geri kalan yasin sayisini görebilsek daha güzel olurdu:KK34:

doktora gitmek evet, insanı yoruyor çok.fazla didikliyorlar.
normal yolla canım evet.

benim yine karnım ağrıyo.
kızlar sizde benden dualarınızı eksik etmeyin olur mu.
dinlenmeye devam ediyim ben.
dikkat edin kendinize.kafanıza çok takmamaya çalışın.

doktora gitmek evet, insanı yoruyor çok.fazla didikliyorlar.
normal yolla canım evet.

Masaallah canim Rabbi saglikli hamilelik, kolay dogum, hayirli evlatlar nasip etsin Insaallah

benimde hayalimde vardi ikiz annesi olmak ama simdi tekede raziyiz hayirli saglikli eli ayagi düzgün olsunda kiz erkek farketmez. Hayirli anne baba olabilmeyi nasip etsin Mevlam hepimize

inşallah canım, inşallah.
kalbinden şunu eksik etme..hayırlısı neyse onu dile.hayırlı zaman ne zamansa o zaman iste bebeğini.bunu hiç unutma.bu önemli.

haklısın canım bızım ıcın bebeğimiz için hayırlı zaman vakıt hayırlıysa ozaman gelsın bebeğim rabbım senınde meleklerını hayırlısıyla kucağına almayı nasıp etsın ınsallah

rainbow mesajda yazmayı unuttumda.burdan yazıyım.
duanı yapıcam ya..sende bana ismini hatta soyismini söylesene özelden mümkünse.yamuk yumuk olmasın.doğru düzgün yapıyım duayı.böyle rumuz mumuz olmuyo yani.

X