selam kızlar Hayırlı Cumalar
hastaneden geldim.. karı-koca kan verdik..eşim işe ben eve geldım..
ayyy artık beklemek istemiyoruuummmm...fenalardayım yaaaa
eşim izne çıkınca bende kardesımın yanına gidicem memlekete gidemiyorummm çunku laf sokusturup duruyorlar..inanın artık kımseyı cekecek durumum gucum kalmadı.. memleket hasreti işte...burnumun direği sızladı...çok özledim
ama gidemiycem çünkü hamile değilim!!!
yaa bu kan pıhtılaşması iğne ayarını devlet hastanesınde yapıyorlarmı? illaki gidip tıp fak. hastanesındemı yapıyorlar??
gumuscum hemalojıyı filan soramadım cunku sonuclar netten randevu alınarak yapılıyormus
tıbbi genetiğe sorayım dedim bi ümit işte.. ordada doktor yokmus intörler varmıs..onlarda kesın bi sonuc şu diyemediler haliyle.. kadın doğumcunuza goturun bu sonucu dediler kısaca.. benım bi doktorum bile yok
rastegele hangi doktor bossa onu vermişler rus yani dona mı roma mı ney adı.. neyse dedım ii gidimmm ...ancak malum randevusuz bakmıyorlarmısss..oooffffffff....bugunun tek karı kan vermek oldu..40gun sonra dna sonuclarım çıktımı diye arıcammm ..umarım 40gun sonra sonuclar cıkar......
bıkkın..yılgın...ve...moralsizimmmm...
uykumuda alamadım sabahın köründe hastane koridorlarında sıra bekledik...ben bi uyimm önceee ..kendime gelirim..
gece gelirim eşim nöbetçi saten
bi kendime geleyim neşemde yerine gelir sateeennn