- 29 Temmuz 2012
- 1.486
- 2
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #15.161
iyi geceler kızlar...eşimin anneannesi vefat etmiş yola çıktı izmire gidiyor muhtemel yarın akşamda olmayacak...malesef bizim yumoşlar boşa çıktı.ne yapalım bu ayda anneanne için gelmesin bebiş
Hayırlı cumalar arkadaşlar.rabbim gönlümüze göre versin...
Saol canım daha iyiyim
Savaşcığım canım madem elde toplamada sorun yok.Şöyle bişeyi kontrol et.Eksik rakamın yarısı kadar ya fatura yada para giriş çıkşlarını kontrol et.Satış faturası yerine alış faturası yada ödeme yerine tahsilat girilmişse fark iki katına çıkar çünkü..Öyleydi demiii asbeciğimm unutum ben yıllar oldu:))
canım teşekkür ederim ama bizim düzen biraz farklı.mesela ben tahsilat yapmıyorum.sadece kesilecek faturayı bildiriyorum.bizim her ay sonunda gıda-temizlik,tüketim yakıt,personel ve diğerleri şeklinde giderlerimiz var.normal şartlarda gıda giderinde maliyet toplamı ile fatura toplamlarının aynı olması gerekir.bunda bir açık fark vardı.sap ile fatura toplamları tutmadı.ama manuel olarak yazdığımda tuttu.bilmiyorum artık sanırım sistemsel bir sıkıntı:26::26::26:ya da önümüzdeki hafta belli olur artık.
Fatmaipek canım başınız sağolsun.onda da vardır bir hayır diyelim.
Elif akşam gelemedim dualrın bitmiş.duasını bu akşam yapayım mı yoksa yine pazartesiyi bekliyeyim mi?
Herkese hayırlı cumalar bu arada
öğlenden sonra toplantımız var giremiyeceğim.
Yarında dr.a gideceğim nasipse bakalım pıtpıtları duyabilir miyiz acaba:26::26:
raginda bebişin iyi olmasına sevindim canım cinsiyet konusunda bişey dedimi olabilir gibi
savaşcım sende inşallah duyarsın pıtpıtları hayırlı haberlerini bekliyoruz.
fatmacım çok sağol cnm.yok birşey demedi.bende şuan öğrenmek istemiyorum zaten.eşimle gittiğimde öğrenelim beraber istiyorum ama şuan zaten söylemem erken dedi.bence emin olup öyle söylemek istiyor
Cüz | Okuyan | Durum | Cüz | Okuyan | Durum |
1 | Muhat | Okundu | 2 | Savas5482 | Okundu |
3 | Kabilarda | 4 | Kabilarda | ||
5 | Savas5482 | Okundu | 6 | Savas5482 | Okundu |
7 | Savas5482 | Okundu | 8 | Savas5482 | |
9 | Savas5482 | 10 | Savas5482 | ||
11 | Elfida | Okundu | 12 | Elfida | |
13 | Raginda | 14 | Raginda | ||
15 | Kiraztepe | 16 | Kiraztepe | ||
17 | Hayatimsinav | 18 | Hayatimsinav | ||
19 | Sunbal | 20 | rmzeynep | ||
21 | Asbelove | 22 | 8Scorpions | ||
23 | RainbowColors | 24 | Oz_lem | Okundu | |
25 | Rainbowcolors | 26 | |||
27 | Alminna | 28 | Nartanesiiii | ||
29 | 30 | missyaman | |||
iyi geceler kızlar...eşimin anneannesi vefat etmiş yola çıktı izmire gidiyor muhtemel yarın akşamda olmayacak...malesef bizim yumoşlar boşa çıktı.ne yapalım bu ayda anneanne için gelmesin bebiş
teşekkür ederim canım sağol
bugün reglimin 22. günü oluyoryani kırmızılar hala devam ediyor onun için gideceğim özele, aşılamayı da konuşacağım inşallah
canım teşekkür ederim ama bizim düzen biraz farklı.mesela ben tahsilat yapmıyorum.sadece kesilecek faturayı bildiriyorum.bizim her ay sonunda gıda-temizlik,tüketim yakıt,personel ve diğerleri şeklinde giderlerimiz var.normal şartlarda gıda giderinde maliyet toplamı ile fatura toplamlarının aynı olması gerekir.bunda bir açık fark vardı.SAP ile fatura toplamları tutmadı.ama manuel olarak yazdığımda tuttu.bilmiyorum artık sanırım sistemsel bir sıkıntı:26::26::26:ya da önümüzdeki hafta belli olur artık.
fatmaipek canım başınız sağolsun.onda da vardır bir hayır diyelim.
elif akşam gelemedim dualrın bitmiş.duasını bu akşam yapayım mı yoksa yine pazartesiyi bekliyeyim mi?
herkese hayırlı cumalar bu arada
öğlenden sonra toplantımız var giremiyeceğim.
yarında dr.a gideceğim nasipse bakalım pıtpıtları duyabilir miyiz acaba:26::26:
kızlar geldik randevumuzdan,çok şükür herşey yolunda,kıpır kıpırdı bizimkiyine tahliller falan verdim.öğleden sonra alınacak inş.
yehanımı da merak ettim güzel haberlerle gelir inş.
Allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşaaaaaaaaaaaaaaaAlllllllllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
rainbovcuğum ben sana 100 tane okumuştum canım (tefriciye)eklersin,bundan sonrakileride okudukça yazarım,
bugün çok kötü belim ağrıyor ve tutuldu,kıpırdayamıyorum akşam yeemek bile yapamadım öksürürken bile ağrıyor galiba böyle giderse bu ay boşa gidecek:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
birde canım benim yaş 35 bat 18 ocak diyelim
inş. bir 20 gün sonra bende öğrenirim cnmmhayırlısı olsun o zaman gerçi cinsiyet farketmezde insan merak ediyor işte.sen sabırla bekleyenlerdensin.kızımda benim dr. ilk söylediğinde %90 kız demişti kız oldu.
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.MaaşAllahhhhhhhhhhhhhh
raginda canım gözün aydın herşeyin yolunda olmasına çok sevindim
teşekkür ederim kızlar inş. bskslım duyarız herhalde pıtpıtları yarın değilmi san adet tarihime göre tam 7 haftam dolmuş olacak
elifçim tamam canım mevlam nasip ederse birini bu akşam diğerini p.tesi akşamı yaparım.mevlam dualrını ve dualarımızı şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine kabul eder inş.
raginda canım gözün aydın herşeyin yolunda olmasına çok sevindim
teşekkür ederim kızlar inş. bskslım duyarız herhalde pıtpıtları yarın değilmi san adet tarihime göre tam 7 haftam dolmuş olacak
elifçim tamam canım mevlam nasip ederse birini bu akşam diğerini p.tesi akşamı yaparım.mevlam dualrını ve dualarımızı şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine kabul eder inş.