RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

canım kiraztepe arkadaşımız o yazıyı alıntı yapmış sanırım ben mi yanlış anladım:26:Yanlış anlamış olmayı okadar çok isterim ki

elfida cnm yaa senden rica etsem senin meaj düzenlemeden benim mesajdaki smileları falan siliversen..kızlar görüp onlar da benim gibi zannedicekk..valla çok utandım heeee..Aklım hamiş haberi almaya programlandı bu ara sanırımmmm:26::26::26::26::26:

Nasıl silicem anlatırsan yaparımm

canım bak sana ne diyecem.ben 3 yıl içinde sırayla anne-abi-baba ve evlat acısı yaşadım.haşa hiçbirini unutmadım hepsinin acısı hala dün gibi ama ama diyorum evlat acısı hiçbirşey canım.en en en acısı.o hiçbirie,hiçbir şeye benzemiyor.

bazen dediklerimiz işte pişmalık duyabiliyoruz.evladında hayırlısını ve sağlıklısını kendi sağlığımızla istemeliyiz.bak ben tehlikeler atlattım.beyin kanaması felç geçirme riskim vardı.bulunduğum yerde 1 kişi hala felçli,1 ay yoğun bakımda yattı.onun için ne benim kucağım boş kalsın nede evladımın boynu bükük kalmasın diye Rabbimden kendim içinde sizin içinde şu mübarek cuma gecesinde canı gönülden hakkımızda hayırlısıysa sağlıkla;sağlıklıca;sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim anne olmamızı;yuvamızın şenlenmesini ve eşlerimizi baba yapmamızı nasip etmesini diliyor ve dileniyorum...

elifcimmmm allah sabirlar versinnn...allahim seni sagligindan etmesin...evet bende annemi 8 ay once kaybettimm..icim hala yaniyor...cok sabirli bir insansin seni tebrik ediyorumm..en kisa zamanda sana bebisini gonderiri yuce allahim...hersey gonlunun guzellligi gibi olmasi dilegiyle...elimden geldiginde dualarimi ekksik etmiyorummm...aramizaa hosgeldin bu arada...

Allah razı olsun canım.amin inşallah verir Rabbim hepimize...

sabirli demeyelim güçlü olmaya çalışan ama güçlü olmaktan yorulan biriyim.bazen çok ama çok yoruluyorum. o kadar zor ki Rabbim düşmanıma bile vermesin.kızım her şeyim olacaktı.babamın acısını onun için çok yaşayamadım annemin adını koyacaktım hatice sultanım olacaktı.ne bileyim Rabbim işte vardır nedeni.son zamanlarda Rabbim sağlıkla sağlıklıca kucağıma almayı nasip et diye dua ediyordum.vardır bi hayır.ya ben sakat kalacaktım ya da o.belkide Rabbim duamı kabul edipte aldı bilinmez.
Rabbim inşallah cennetinde onu öpüp koklamayı tanımayı nasip eder.

evet cnm yazı alıntı ben başka topikde görmüştüm bunu
yaaa bi ben görmemişimmm..valla bazen aceleciliğim salaklığa dönüyo pardonnnnn

Vadır bundada bir hayır fatmacığım.Tansiyoon sorunum döne dönem oluyor cnm kansızlığıma baktırdım yok.Hafta başı gibi gideceğim cnm doktora bu ay çörek otlu karışım kullanıyorum.

Kirazcığımm ortalık karışmış Herkez snin hikayen sanmış.Bu ay gerçek olsun inşAllahhh.Yarın gidiyorsun değilmi dr.a

habibtemmmm 8 ocaktan sonra yapmayi dusunuyorum keseyi goruyumm icim rahatlasin azcik sonraa..tam olarak bilmiyorum sanirim 4 veya 5 haftalik...

Canım son reglinin ilk günü hamileliğinin başlangıcı oluyor cnm.Tarihi verirsen muhtemel doğum tarihini söylerim cnm sana.Sonrada cetvel yap lütfennn.Bak bizz şimdiden yaptık

Scorpicimmm nasılsın cnm.Nasıl gidiyor.

Eliff yaşadıkların çok zor Rabbim sabrınıda mükafatınıda versin inşAllah.Amin

ay tatlımm sana da geçmiş olsunnnnn
noolsun işte akşamüstü geldim ortalığı ben karıştırdımmmaceleden heyecandan kirazı hamiş yaptım hayalimdeeeinşallah gerçeği de tez zamanda

nartanesi.. senin yılın ne kadar bilemiyorum.. ama insan gerçekten yıllar boyunca yaşadığı, belkide buraya hepsini anlatamıyorum..evt benden kıymetli ne var dediğimiz de..
benden kıymetli bir ANNEMMM vardı.. ve onu da kaybettim..yıllar önce..o benim meleğim.. o benimm yüzüne bakmaay kıyamadığım.. o benim herseyim di .
bi genç kız en çok ne zaman bir anneey ihtiyaç duyar.. tam yetiskin çağlarında..ben evliliğimin ilk senesinde annemin rahim kanseri hastaığlının olduğunu öğrendimm..
bir sene boyunca o hastalıkla mücdele etti gözümüzün önünde her seyi yaptık, doktor, ameliyat, ve o ilaç yüklemesi olduktan sonraki annemin halini düsünemiyorum değill görüyorum.. kadın resmen can çekisiyo.. 2 kez ameliyat oldu, karnındaki sıvı alındı.. ve 2. ameliyatından sonra ankarada annemin yanında 6 gün kaldım hsatanede.. ben o zamanın cahili.. hademesi bile kök söktürüyordu..dedim annem için herseye değer..ve zamanla tam iyi oldu derken yine basladı hastalığı..ve 1buçuk sene üstüne 2000 yılının nisan ayında bir persembe gecesi kaybettik meleğimizi..ve o günden sonra dünya basıma yıkıldı..o zamanlar ilk yıllarım evlilikte, ve bir bebisim olsun die çok isterdim..ama annemin o halini görünce, çocuk istemeği bıraktım.. Allahım nolursun annemi bizlere, bize , bana bağısla, nolursun çocuğum olmasın ama yeter ki annem şu hastalıktan kurtulsun dedim, dedim, dedim..
ve annemiz gözlerimizin önünde eriyip gitti kadın..en son zaten mide kanaması götürüdü onu..
Rainbow tamam dktara gitmek sart diyorsunuz, ve sende öyle..
esim gitmiyor artık ne yapim..??? sadece benim istememle olmuyor ki..zamanında çok o dktor senin, bu dktor benim, derken geldik bu zamana, ve onca verilen paraya yazık diyorum.. baskada birsey edğill cünkü..

.ailen, esin sevdiklerin sag ve yanindalar.... sen sagliklisin....peki neden agliyorsun???neden sükretmiyorsun???? neden sabretmiyorsun???
Rabbinden evladin hayirlisini istemiyormusun???

dedin ya hani..? babam 2ay üstüne 2.ciye evlendi..ondan da 2 çocuğu var..bi ablam var o da sorsan abladan bska bisey..ne arar ne sorar.. bi teyzem vardı, o da trafik kazasında kaybettik..byük dayım öle akciğer kanserinden kaybettik..yani kısaca sevdiklerim yavaş yavaş gidiyor..
bi esim var bana en yakın suanda, annem de olmadığı için babamın evinden , babam, ablam hayattalar diyebileceğim kadar çok destek görmüoyrum onlardan..
doğru suan sağlıylıyım, ve bu üzüntülerimin ardından acaba bende kanser olur muyum düsüncesi?
acaba bende seker hastası olan babam gib, bende olur muyum düsüncesi?
doğru ağlamamam lazım..sadece yıpranmıslıklarımdan elimde kalan bir şükrüm, bide kendimin acısını unutturacak kadar sabrım kaldı..
tabiki Rabbimden evladın hayırlısını istiyordum hep.. ama yine mevlam vermeyince vermiyor iste..
bazen diyorm, Allahım böyle bunaldığım anlarımda dökülen kelimelerimden sen beni muhafaza eyle..yalnıs birsey demesem diye.. ?
scorpionsumm ..
aynı senin dediğin gibi demistim bende.. artık dua yerine mi geçti, ne yerine geçti bilmiyorum..insan sıkıntılı anlarında dediklerine çok dikkat etmesi gerekirmis ama o zaman ki cahillik mi desem ne desem bilemedim simdi..hep Annemi bizlere bağısla, evladım olmasa da olur deyip ağlıyordum hep..artık yıllar yılı ne annem kaldı geriye, nede bir evladımm...artık neyin bedelini ödüyorum o dediğimden bilmiyorum..yinede çok tövbe ettimm zamanla, Allahım sen affet dedimm.. bizlerin eksiklikleriyle, kusurlarımızla,. gönlümüzdekini bizlere hayırlı kıl, bizlerede o duyguyu yaşat dedim.. dedim .. dedimm..
Rabbim kimseyi böyle acılarla sınamasın insaAllah..
ve birde scorpim.. ben senin sabrına hayranım demişsin kuzum..
sabırlı demeyelim güçlü olmaya çalışan ama güçlü olmaktan yorulan biriyim.burada sizlerle gülüp eğleniyorum , bazen haddinden fazla cosuyorum ama, gel gelelim bu adet stresi her ay geldikçe, umut hayattan kopuyo..
bazen diyorum, ben artık bu yaşadıklarımdan ruhum yorgun, yoruldum, sizlerin olsun da sevineyim diyorum..görüyorum sizleride mutlu oluyorum..
Rabbim umut ettiklerimizi bosa çıkarmasın insaAllah..
ksra bkmayın basınızı ağrıttım..

Son düzenleme:
Arkadaşlar Peygamber Efendimiz s.a.v ve bütün Peygamberlerin,Sahabilerin,Evliyaların,Şehitlerin ve ahirete göçmüş bizede dua yokmu diye bekleyen tüm ölmüşlerimizin ruhlarına,burada topikteki okuyan okumaya niyetlenen ama okuyamıyan tüm arkadaşlarımızın ölmüşlerinin ruhlarına hediye edeceğimiz Hatmi Şerifimiz hayırlı olsun.

Rabbim okunacak Kur'an-ı Kerimlerimizi kabul etsin inşAllah.Okuyan,okumaya niyetlenen ama okuyamıyan dualara amin diyen tüm dostlarımızın gönlündekini hakkında hayırlı kıl nasib eyle Peygamber Efendimiz yüzü hürmetine inşAllah.Aminnnnnnnnnnnn

CüzOkuyanDurumCüzOkuyanDurum
1MuhatOkundu:118:2Savas5482Okundu:118:
3Kabilarda4Kabilarda
5Savas5482Okundu:118:6Savas5482Okundu:118:
7Savas5482Okundu:118:8Savas5482
9Savas548210Savas5482
11ElfidaOkundu:118:12Elfida
13Raginda14Raginda
15Kiraztepe16Kiraztepe
17Hayatimsinav18Hayatimsinav
19Sunbal20rmzeynep
21Asbelove228Scorpions
23RainbowColors24Oz_lemOkundu:118:
25Rainbowcolors26
27Alminna28Nartanesiiii
2930missyaman
[tr]

Son düzenleme:

ayy tatlım beni de mi yazdınnnnnAllah kabuletsin şimdidennnn

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."

RainbowColors

4444 Salat-ı Tefriciye

-oz_lem:112
-Asbelove:400
-8scorpions:1000
-kiraztepe:250
-muhat:130
-rimel_84:114
-elif5507:230
-kabilarda:100
-fatmaipek:200
-Alminna:300
-nartanesii:100

KALAN:1508

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesin gönlündekini hkkında hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…