RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

rainbowcolors rahatsızım dedin diye yazayım dedim canım

Aybikekayra

1001 Ayet-El Kürsi

nartanesi:50
asbelove:100

kalan :851

Son düzenleme:
rahatsizmissin gözden kacirmisim. gecmis olsun bende senden hasta hasta ricalarda bulunuyorum.
Allah acil sifalar versin umarim önemli birseyin yoktur

bu mesja cevap vermiş olmama rağmen benle ilgili kısmı yeni gördümmmm
Sağolasın canım yazıyorum sana 1tane öyleyse inşallah okuyunca haber verirsin

offfffffffffffff .. bilmiyorum... olmayacak ya işte..
olmaması için bütün engeller hep bende..
çok bunaldımm ...doru dürüst bi ne sebep oluyor, onu bile bilmeden yaşayıp , yaşlanıp gidiyoruz iste..
üzüldüğüm şu, en güzel yıllarım gidiyorr.. belki de bosu bosuna
esime geçen aksam yine dedim, tmm tüp bebek olmasa bile, kaç sene geçit aradan , neyimiz var, neyimiz yok bi baktıralım dedim..
yine bir sürü seyyler dedi.. böyle beklemek de çok zor geliyor, sanki onu iç, bunu kaynat iç, çok mu iyi gelicek böyle de görücez bakalım.
ama anlatamıyorum iste, aklım bu kadar yetiyo
olsaydı ne güzel, 1. ve 2. ci de 3 er tane konulmustu..yaşasalardı simdi ne güzel evim cıvıl cıvıl bebis kokusu olucaktı..ama evim yine bos bos yine boss
Anatolia Tüp Bebek merkezinde Bülent Hoca 'ydı dktorum den çok memnundum, o bile neden olmadığına anlam veremedi,. değerler çok güzeldi, bu değerlere olmasını bekliyordum dedi..
burada tüp bebek nasıl yapılıyor bileniniz var mı bilmiyorum da, o kadar stresli birsey ki yaşasanız anca anlamıs olursnuz..anlatmakla olmuyor..
bunca sıkıntıdan sonuç elde edilmeden çıkmak var ya, o daha beter ediyor insanı, hele onca masraf rağmen olaydı bari yaa, olaydıı... neyimiz var neyimiz yok koyuyorsunuz ortaya, onca ilaç stresi, iğnler iğneler, yok yetmedi bida bida, insan kendiin eksik gibi hissetmesi bide
Allahım niye olmuyor, onca sıkıntımız içinde buna bi cvp bulamıyordum istee..bazen diyorum bir rüya olsa bu keskee ama her sabah aynı güne uyanıyorum bakıyorum rüya değilmisss:85:
senin dediğini abla, bska yerde o testler yapıldı ve oradaki bska bayan dktor öyle demisti bizlere..esimde kızdı sinirlendi..olmuyo iste fln..öylece de yıllar geçti sonra geldik bu zamana, yine elim boss iste özr dilerim sizleri de bunaltıyorumm, böyle anlatıp ağlamakla
artık olursa bu saatden sonra bir mucize bekliyorum Allahım dan, benim derdim bitmez

Son düzenleme:
oncelikle rainbow tatlim hastaymis cok gecmis olsun.
Dualari haber vermeye geldim.elif sana 50 degil 60 okudum kismetin tasti
Aybikekayraya da 50 aliyorum.

ablacımmm cok buyuk gecmıs olsun en kısa zamanda ıyılesırsın...gecmısı okuayamdım dırek hasta oldugunu duuyunca yazmak ıstedım..senı cok sevıyoruzz..dııkaaat et kendınee...acıl sıfalar ablacımmmm

Hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için çokkkk teşekkür ediyrorum baş dönmesi sorunum var dünden bu yana.Ara ara artıyor.

Duaları düzenleyeyim hele MaaŞallah okumakta yarışıyor gibisiniz ne mutluu size

Elif5507

Duası:YA RAB sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim evlat sahibi olabilmemi nasip et PEYGAMBER efendimiz hürmetine inşAllah bana ve her isteyene.Amin

okuyan herkesten Allah razı olsun.Rabbim gönüllerine göre versin.

1001 Ayet-el Kürsi

Savas5482:100

Gumus19:30

muhat:90

ALPPIN:50

asbelove:100

Kayınvalide:300

kiraztepe:50

kabilarda:100

8scorpions:60

fatmaipek:60

Alminna:71

Toplam:1011:118:

Alminna:229

Görümce:800

Toplam:1029

MaaşAllah bereketi taştı :118:

Nartenesii çok ara verdin ama olmuyor böyle

Canım aybikeye 50 okumuştun 150 ye tamamlamışsın ekledim hata yok değil mi...

Cüzlerin zamanı yok ama çokta uzatmamak gerekiyor.Gelecek perşembe bitse iyi olacak.Cumada duası yapılr inşAllahhhh.

Arkadaşlar Peygamber Efendimiz s.a.v ve bütün Peygamberlerin,Sahabilerin,Evliyaların,Şehitlerin ve ahirete göçmüş bizede dua yokmu diye bekleyen tüm ölmüşlerimizin ruhlarına,burada topikteki okuyan okumaya niyetlenen ama okuyamıyan tüm arkadaşlarımızın ölmüşlerinin ruhlarına hediye edeceğimiz Hatmi Şerifimiz hayırlı olsun.

Rabbim okunacak Kur'an-ı Kerimlerimizi kabul etsin inşAllah.Okuyan,okumaya niyetlenen ama okuyamıyan dualara amin diyen tüm dostlarımızın gönlündekini hakkında hayırlı kıl nasib eyle Peygamber Efendimiz yüzü hürmetine inşAllah.Aminnnnnnnnnnnn

Not:Kuran okumayı bilmeyen arkadaşlar arzu ederlerse yakınlarına verebilir.İnşAllah tamamlayabiliriz.Buraya yazdıktan sonra lütfen özel mesaj atın olur mu

Muhat:-------------1.Cüz(okundu:118:
Savaş5482:---------2.Cüz(okundu:118:)
Kabilarda:-----------3-4.Cüzler
Savaş5482:---------5-6-7okundu:118:)-8-9-10.Cüzler
Elfida:--------------11(okundu:118:)-12.Cüzler
Raginda:------------13-14.Cüzler
Kiraztepe:----------15-16.Cüzler
Hayatimsinav:------17-18 Cüzler
Sunbal:-------------19.Cüz
rmzeynep:----------20.cüz
Asbelove:-----------21.cüz
Rainbowcolors:------22-23.25.Cüzler
oz_lem:-------------24.cüz(Okundu:118:)
Alminna:------------27.cüz
nartanesiiii:---------28.cüz
Missyaman:---------30.cüz

Cüzler okundu bilgisini vermeyi lütfen unutmayın duası yapılacak çünkü.

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."

RainbowColors

4444 Salat-ı Tefriciye

-oz_lem:112
-Asbelove:400
-8scorpions:1000
-kiraztepe:250
-muhat:130
-rimel_84:114
-elif5507:230
-kabilarda:100
-fatmaipek:200
-Alminna:300
-nartanesii:100

KALAN:1508

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesin gönlündekini hkkında hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.AMİN

Ablacım gelmişşş nası ablam

Saol canım daha iyiyim

Savaşcığım canım madem elde toplamada sorun yok.Şöyle bişeyi kontrol et.Eksik rakamın yarısı kadar ya fatura yada para giriş çıkşlarını kontrol et.Satış faturası yerine alış faturası yada ödeme yerine tahsilat girilmişse fark iki katına çıkar çünkü..Öyleydi demiii asbeciğimm unutum ben yıllar oldu:))

Umutcuğum canım nolur beni yanlış anlama bitanem ama içtiğin o bitki çayları vs.den daha çok dr.a ihtiyaç var cnm.Mutlaka rahme bakılmalı diyorum ben.Yani bunu dr. karar verecek tabi ama bir yerden başlayın cnm.Eşini ikna ett en azından bir ön görüşme yap yada dr.a mail at neler yapılabilir nerede hata yaptık de.Mutlaka döneceklerdir sana.

canim bendesizleri özledim. buralarda degildik akraba ziyaretine gittik uzaga.

benim icin sorun degil canim ama sanirim 1-2sayfa geride elif benim 50yi yazmis sen yorulma diye
gerci sen elif icin tutmussun listeyi ve bitmis
benide diger arkadas icin 150 yazmissin ben 60 daha okudum yani toplam 210 oldu düzeltirsen sevinirim

:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…