Canım evet bende bu işlemden bahsediyorum dr.unne yazıkki yanlış yönlendirmiş seni çok bir şey elde edilmez olur mu rahimde bir sorun varsa görülüp tedavi ediliyor.Bence gideceğn ilk dr.bunu önerecek.Rabbim tez zamanda nasib etsin inşAllah canım.
offfffffffffffff .. bilmiyorum... olmayacak ya işte..
olmaması için bütün engeller hep bende..
çok bunaldımm ...doru dürüst bi ne sebep oluyor, onu bile bilmeden yaşayıp , yaşlanıp gidiyoruz iste..
üzüldüğüm şu, en güzel yıllarım gidiyorr.. belki de bosu bosuna
esime geçen aksam yine dedim, tmm
tüp bebek olmasa bile, kaç sene geçit aradan , neyimiz var, neyimiz yok bi baktıralım dedim..
yine bir sürü seyyler dedi.. böyle beklemek de çok zor geliyor, sanki onu iç, bunu kaynat iç, çok mu iyi gelicek böyle de görücez bakalım.
ama anlatamıyorum iste, aklım bu kadar yetiyo
olsaydı ne güzel, 1. ve 2. ci de 3 er tane konulmustu..yaşasalardı simdi ne güzel evim cıvıl cıvıl bebis kokusu olucaktı..ama evim yine bos bos yine boss
Anatolia Tüp Bebek merkezinde Bülent Hoca 'ydı dktorum den çok memnundum, o bile neden olmadığına anlam veremedi,. değerler çok güzeldi, bu değerlere olmasını bekliyordum dedi..
burada tüp bebek nasıl yapılıyor bileniniz var mı bilmiyorum da, o kadar stresli birsey ki yaşasanız anca anlamıs olursnuz..anlatmakla olmuyor..
bunca sıkıntıdan sonuç elde edilmeden çıkmak var ya, o daha beter ediyor insanı, hele onca masraf rağmen olaydı bari yaa, olaydıı...
neyimiz var neyimiz yok koyuyorsunuz ortaya, onca ilaç stresi, iğnler iğneler, yok yetmedi bida bida, insan kendiin eksik gibi hissetmesi bide
Allahım niye olmuyor, onca sıkıntımız içinde buna bi cvp bulamıyordum istee..bazen diyorum bir rüya olsa bu keskee ama her sabah aynı güne uyanıyorum bakıyorum rüya değilmisss:85:
senin dediğini abla, bska yerde o testler yapıldı ve oradaki bska bayan dktor öyle demisti bizlere..esimde kızdı sinirlendi..olmuyo iste fln..öylece de yıllar geçti sonra geldik bu zamana, yine elim boss iste
özr dilerim sizleri de bunaltıyorumm, böyle anlatıp ağlamakla
artık olursa bu saatden sonra bir mucize bekliyorum Allahım dan, benim derdim bitmez