RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

kızlarr kım ıcın dua okuyacagınızı neye göre secıyorsunuz? bana da okunmasını cok isterımm.ben katılmıyorum valla kusura bakmayın..arapça okumayı bilmıyorumm..

Aybikeciğim daha önce regl sırasına göre okuduk ayetel kürsileri sanada okundu kaçırdınmı sen yoksa..ilk sayfadada yazıyor.En son 1001 Ayetel Kürsi okuduk.şimdide tefriciyeye başladık istek sırasına göre okuyoruz.Senide alayım sıraya madem isitiyorsan ama senin takip etmen gerekecek cnm.

kızlar yarın sabah dr. randevum vardı bugün yumurtluyorum.ama vajinal muayene öncesi ilişki önerilmiyor ne yapsam bilemedim randevuyu regli zamanına göremi değiştirsem bir akıl verin yada budurumda dr.a giden oldumu sorun çıktımı onu yazın

Canım bugün yumurtladığına eminsen dr. gitmenin çokta bir mantığı yok cnm bence zamanını ertele reglinde gitmen daha iyi olabilir.hhem belki gerekte kalmaz:))

quote_icon.png
RainbowColors kullanıcısından alıntı
Umut canım histereskopi yapıpdımı sana rahme bakıldımı.Genelde bu tarz vakalarda bakıyorlar

abla bunu sormustun cvp verememistim tam hatırlaymadığımdan dolayı..esime sordum da o hatırlattı..

hani ilk iki tüp bebeği 2005 yılında yaptırmıstık,
ve 3.cü tüp beebği de baska yerde 2010 yılında yaptırdıydık ya..
ve 3. cüsünden sonra bi arastırma hastanesinde tahliller vs. oradaki doktoruma neden tutunamıyor sorduğumda bize ;
göbek deliğinden girilip, bakılıyor ama hem çok zor senin için, birde çok bisey elde edilemiyor gibilerinden bir cvp vermisti bizlere..

bizde diğer testleri yaptırıp, onu yaptırmamıstık o an ki ruh halinle ..
o yerden baska yerde de gidip sormadık..hem çok yorulmustuk o ay maddi-manevi..
ondan sonrada geldik bu günlere..(önceki msjımı buldum,.buydu yazdığım)
canım o okadar zor bişey değil bana 2 kere histereskopi 1 kere laporoskopi(gçbekten delik açılan) 1 kerede rahim filmi çekildi üstelik histereskopinin birinde narkozda vermediler :KK14::KK14:
doktor cok zor dieyrek caydırmış sizi cok zor bişey değil

Allah kabul etsin cnm

Saol canım inşAllah silmek zorunda kalmam her isteyenede nasip olsun inşAllah.Stres cnm regl düzeninide bozabiliyor ama iştee engel olamıyoruz bazen:KK43:

Canım ben ya sana kendim okuyacağım yada okuyacak birini bulacağım cnm bir kaç kişiyi arayıp bugün listeyi düzenlerim tatlım.
Tefriciyeler içinde Allah razı olsun.Rabbim kabul etsin inşAllah.Amin

bana 30 tane daha yaz canım okudum.toplam 200 oldu şimdi.

Aybikeciğim daha önce regl sırasına göre okuduk ayetel kürsileri sanada okundu kaçırdınmı sen yoksa..ilk sayfadada yazıyor.En son 1001 Ayetel Kürsi okuduk.şimdide tefriciyeye başladık istek sırasına göre okuyoruz.Senide alayım sıraya madem isitiyorsan ama senin takip etmen gerekecek cnm.

cnm ilk sayfaya baktım da tabloda okunanlar arasında yazmıyor..diğer duayı nasıl takip edecegız..

Aybikeciğim yazmıyorsa ismin okunmadı cnm istersen başlatayım Ayetel Kürsini.1001 ad. Yanlız ben rahatsızım cnm takip etmem zor olabilir..

Elif5507

Duası:YA RAB sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim evlat sahibi olabilmemi nasip et PEYGAMBER efendimiz hürmetine inşAllah bana ve her isteyene.Amin

okuyan herkesten Allah razı olsun.Rabbim gönüllerine göre versin.

1001 Ayet-el Kürsi

Savas5482:100

Gumus19:30

muhat:90

ALPPIN:50

asbelove:100

Kayınvalide:300

kiraztepe:50

kabilarda:100

8scorpions:50

fatmaipek:60

Alminna:71

Toplam:1001:nazar::nazar::118:

Alminna:229

Görümce:800

Toplam:1029

:nazar::nazar::nazar::nazar: MaaşAllah bereketi taştı :118:

Son düzenleme:

Arkadaşlar Peygamber Efendimiz s.a.v ve bütün Peygamberlerin,Sahabilerin,Evliyaların,Şehitlerin ve ahirete göçmüş bizede dua yokmu diye bekleyen tüm ölmüşlerimizin ruhlarına,burada topikteki okuyan okumaya niyetlenen ama okuyamıyan tüm arkadaşlarımızın ölmüşlerinin ruhlarına hediye edeceğimiz Hatmi Şerifimiz hayırlı olsun.

Rabbim okunacak Kur'an-ı Kerimlerimizi kabul etsin inşAllah.Okuyan,okumaya niyetlenen ama okuyamıyan dualara amin diyen tüm dostlarımızın gönlündekini hakkında hayırlı kıl nasib eyle Peygamber Efendimiz yüzü hürmetine inşAllah.Aminnnnnnnnnnnn

Not:Kuran okumayı bilmeyen arkadaşlar arzu ederlerse yakınlarına verebilir.İnşAllah tamamlayabiliriz.Buraya yazdıktan sonra lütfen özel mesaj atın olur mu:KK16:

Muhat:-------------1.Cüz(okundu:nazar::118:
Savaş5482:---------2.Cüz
Kabilarda:-----------3-4.Cüzler
Savaş5482:---------5-6-7-8-9-10.Cüzler
Elfida:--------------11(okundu:nazar::118:)-12.Cüzler
Raginda:------------13-14.Cüzler
Kiraztepe:----------15-16.Cüzler
Hayatimsinav:------17-18 Cüzler
Sunbal:-------------19.Cüz
rmzeynep:----------20.cüz
Asbelove:-----------21.cüz
Rainbowcolors:------22-23.25.Cüzler
oz_lem:-------------24.cüz(Okundu:nazar::118:)
Alminna:------------27.cüz
Missyaman:---------30.cüz

Cüzler okundu bilgisini vermeyi lütfen unutmayın duası yapılacak çünkü.

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."

RainbowColors

4444 Salat-ı Tefriciye

-oz_lem:112
-Asbelove:400
-8scorpions:1000
-kiraztepe:250
-muhat:130
-rimel_84:114
-elif5507:230
-kabilarda:100
-fatmaipek:200
-Alminna:300

KALAN:1608

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesin gönlündekini hkkında hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.AMİN

savaş benim eşimde gıda araştırmada çalışıyor ama ziraat mühendisi

canım ben catering frmasında çalışıyorum.firmanın iş aldığı başka bir yerde taşeron firma gibi.

Canım yaaa inşAllah bugün bulursun bu açığı çok stresli bilirim bnde yaşamıştım bir ara ..

canım açığı bulamadım hala.aradım taradım yok bi yerden bişey çıkmıyor.bütün olasılıkları değerlendirdim yok bir sonuca varamadım.biz şimdi bilgisayar sistemine geçtik SAP diye canlıdayız herşeyi bilgisayardan yapıyoruz.En sonunda manuel olarak tuttum hesapladım o şekilde bir açık görünmüyor.ya sistemde hata oldu yada başka birşey vardı göremedim.bölge müdürümede yaptıklarımı ve araştırmalarımı anlattım.oda yapacak bişey yok o zaman bekleyeceğiz sonucu öyle göreceğiz dedi.

Bilmeyen görmeyen arkadaşlar yardım istiyorum sizlerdennnn
500yasin okuyoruz benim içinnnnn okuyacak ve çevresine dağıtabilecek arkadaşlarrr
Bi yasincikkkk :KK34:

canım mevlam nasip ederse bende okurum senin için yasin ama şu birkaç günde sonra ancak.şu cüzleri bitirmeye çalışıyorumda:KK6::KK6::KK6::KK6:

Arkadaşlar Peygamber Efendimiz s.a.v ve bütün Peygamberlerin,Sahabilerin,Evliyaların,Şehitlerin ve ahirete göçmüş bizede dua yokmu diye bekleyen tüm ölmüşlerimizin ruhlarına,burada topikteki okuyan okumaya niyetlenen ama okuyamıyan tüm arkadaşlarımızın ölmüşlerinin ruhlarına hediye edeceğimiz Hatmi Şerifimiz hayırlı olsun.

Rabbim okunacak Kur'an-ı Kerimlerimizi kabul etsin inşAllah.Okuyan,okumaya niyetlenen ama okuyamıyan dualara amin diyen tüm dostlarımızın gönlündekini hakkında hayırlı kıl nasib eyle Peygamber Efendimiz yüzü hürmetine inşAllah.Aminnnnnnnnnnnn

Not:Kuran okumayı bilmeyen arkadaşlar arzu ederlerse yakınlarına verebilir.İnşAllah tamamlayabiliriz.Buraya yazdıktan sonra lütfen özel mesaj atın olur mu:KK16:

Muhat:-------------1.Cüz(okundu:nazar::118:
Savaş5482:---------2.Cüz
Kabilarda:-----------3-4.Cüzler
Savaş5482:---------5-6-7-8-9-10.Cüzler
Elfida:--------------11(okundu:nazar::118:)-12.Cüzler
Raginda:------------13-14.Cüzler
Kiraztepe:----------15-16.Cüzler
Hayatimsinav:------17-18 Cüzler
Sunbal:-------------19.Cüz
rmzeynep:----------20.cüz
Asbelove:-----------21.cüz
Rainbowcolors:------22-23.25.Cüzler
oz_lem:-------------24.cüz(Okundu:nazar::118:)
Alminna:------------27.cüz
Missyaman:---------30.cüz

Cüzler okundu bilgisini vermeyi lütfen unutmayın duası yapılacak çünkü.

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."

RainbowColors

4444 Salat-ı Tefriciye

-oz_lem:112
-Asbelove:400
-8scorpions:1000
-kiraztepe:250
-muhat:130
-rimel_84:114
-elif5507:230
-kabilarda:100
-fatmaipek:200
-Alminna:300

KALAN:1608

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesin gönlündekini hkkında hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.AMİN

merhaba kizlar nasilsiniz?
uzun bi aradan sonra yine burdayim tam 14gün önce girmisim en son

Rainbowcugum bende bi cüz almak okumak istiyorum sanirim 28.cüz verilmedi anladigim kadariyla ve ben alabilirmiyim? ne zamana kadar okuyacagiz?
siradaki arkadasa 50ayetel kürsi okudum ekleyebilirmisin
sanada 100tane tefriciye okumak istiyorum bitirince yine alirim Insaallah

Elif5507

Duası:YA RAB sağlıkla sağlıklıca sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim evlat sahibi olabilmemi nasip et PEYGAMBER efendimiz hürmetine inşAllah bana ve her isteyene.Amin

okuyan herkesten Allah razı olsun.Rabbim gönüllerine göre versin.

1001 Ayet-el Kürsi

Savas5482:100

Gumus19:30

muhat:90

ALPPIN:50

asbelove:100

Kayınvalide:300

kiraztepe:50

kabilarda:100

8scorpions:50

fatmaipek:60

Alminna:71

Toplam:1001:nazar::nazar::118:

Alminna:229

Görümce:800

Toplam:1029

:nazar::nazar::nazar::nazar: MaaşAllah bereketi taştı :118:
:118:

elif bunu çok ama çok beğendi.okuduklarımızdan mı ne bilmiyorum ilk kez bu ay çok rahatım.sanki bu ay Rabbim yüzüme bakacakmış gibi geliyor.alttaki takvim sanki oradan kalkmayacak gibi geliyor.gerçekten çok ama çok teşekkürler.Rabbim hayırlı dileklerinizle yüzünüze gülsün.ilk defa geldim hemen aranıza aldınız ve kabullendiniz beni.ben dahada gitmem bu topikten :KK24: :KK24:

Son düzenleme:
canım ben catering frmasında çalışıyorum.firmanın iş aldığı başka bir yerde taşeron firma gibi.

canım açığı bulamadım hala.aradım taradım yok bi yerden bişey çıkmıyor.bütün olasılıkları değerlendirdim yok bir sonuca varamadım.biz şimdi bilgisayar sistemine geçtik SAP diye canlıdayız herşeyi bilgisayardan yapıyoruz.En sonunda manuel olarak tuttum hesapladım o şekilde bir açık görünmüyor.ya sistemde hata oldu yada başka birşey vardı göremedim.bölge müdürümede yaptıklarımı ve araştırmalarımı anlattım.oda yapacak bişey yok o zaman bekleyeceğiz sonucu öyle göreceğiz dedi.

canım mevlam nasip ederse bende okurum senin için yasin ama şu birkaç günde sonra ancak.şu cüzleri bitirmeye çalışıyorumda:KK6::KK6::KK6::KK6:

Canım içim rahatladı inşallah sistemden kaynaklanıyordur canım da rahatlarsın

X