RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

cnmm birsey sorucamm dün gece sol tarafıma kasıgıma yanı bir agrı gırdı sankı biri ordan bir damarı sıkıp cektıı gögsume kadar agrı gırdı...hiç böyle olmmaıstı..adetım yarın ondan mı acaba??

Canım hiç bilemedim ben onu ama regl yaklaştığı için olabilir mi yoksa kas ağrısı gibi bişey miydi acaba?

Canım hiç bilemedim ben onu ama regl yaklaştığı için olabilir mi yoksa kas ağrısı gibi bişey miydi acaba?

anlamadım cnm bende adet yarın bakalım aartıkk kac gundur sancı gırıoo ama ..olucam galıbaa.1 gun gcerse sence test ypıyımm mı

Arkadaşlar Peygamber Efendimiz s.a.v ve bütün Peygamberlerin,Sahabilerin,Evliyaların,Şehitlerin ve ahirete göçmüş bizede dua yokmu diye bekleyen tüm ölmüşlerimizin ruhlarına,burada topikteki okuyan okumaya niyetlenen ama okuyamıyan tüm arkadaşlarımızın ölmüşlerinin ruhlarına hediye edeceğimiz Hatmi Şerifimiz hayırlı olsun.

Rabbim okunacak Kur'an-ı Kerimlerimizi kabul etsin inşAllah.Okuyan,okumaya niyetlenen ama okuyamıyan dualara amin diyen tüm dostlarımızın gönlündekini hakkında hayırlı kıl nasib eyle Peygamber Efendimiz yüzü hürmetine inşAllah.Aminnnnnnnnnnnn

Not:Kuran okumayı bilmeyen arkadaşlar arzu ederlerse yakınlarına verebilir.İnşAllah tamamlayabiliriz.Buraya yazdıktan sonra lütfen özel mesaj atın olur mu:KK16:

Muhat:-------------1.Cüz(okundu:nazar::118:
Savaş5482:---------2.Cüz
Kabilarda:-----------3-4.Cüzler
Savaş5482:---------5-6-7-8-9-10.Cüzler
Elfida:--------------11(okundu:nazar::118:)-12.Cüzler
Raginda:------------13-14.Cüzler
Kiraztepe:----------15-16.Cüzler
Hayatimsinav:------17-18 Cüzler
Sunbal:-------------19.Cüz
rmzeynep:----------20.cüz
Asbelove:-----------21.cüz
Rainbowcolors:------22-23.25.Cüzler
oz_lem:-------------24.cüz(Okundu:nazar::118:)
Alminna:------------27.cüz
Missyaman:---------30.cüz

Cüzler okundu bilgisini vermeyi lütfen unutmayın duası yapılacak çünkü.

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."

RainbowColors

4444 Salat-ı Tefriciye

-oz_lem:112
-Asbelove:300
-8scorpions:500
-kiraztepe:250
-muhat:130
-rimel_84:74
-elif5507:120
-kabilarda:100
-fatmaipek:100
-Alminna:300

KALAN:2459

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesin gönlündekini hkkında hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.AMİN

rainbow cnm son okuduğum 100 ü eklememişsin cnm toplamda 200 olcak

bu arada herkese günaydın tatile kaldı 2gün .

yehan cnm muhtemel ellerini kollarını oynatır tam bebek şeklini almasa bile uzuvları belli oluyor cnm erkekse öğrenirsin muhtemelen kızsa göstermeyebilir.duruş pozisyonundan bile anlaşılıyor.inşallah söyler dr.birde forumda bir konu vardı bebeğin ultrason kağıdına bakarak cinsiyet tahmin ediyorlardı bulursam ekleyimde bak okonuya

feryalim postasyum eksıklıgınden oluyormus bu sancı nerde biyerde okudum.. bolbol muz ye.. ben denemesini yaptım gecti hakikaten

ben sancımdan yataklara düşen biriyimdir..ancak mazejıkle yattığım yatakta sızıp kalıyorum..malum sancı ne gece nede gunduz uyuttuyıor :KK43::KK43:

feryalcim ne yalan sölimmm Kuran olmasa..dualar olmasaaa ben çoktan kafayı sıyırmıstım.. şuan yeni yeni kendime geliyorum..gözümün yaşı dinmedi diyebilirm..bende eşime beddua ettim..çok sinirlen deliirrrr ama bişey yapama ben gibi çaresiz kalırsın insallah dedim.. şuan deli gibi sövesim var zatennn ama günahlarınıda almaya hiiiççç niyetim yok...önceden Rabbime eşimin işlerdiği günahlar için tövbe eder yalvarırdım cennete beraber girelim diye dualar okudurdum simdi tek kendim için yapıcamm...kendim içinn Allaha yalvarıcamm ,bunu onada dedim zaten oyuzden dört dönüyor etrafımda ,,Aşk için oldugunu sanmıyorum :KK5::KK43::KK43::KK43:

canım benim bende majejikten başka bişey kesmiyor oda çok ağır geliyor miğdeme.Dün gece sancıdan size yazamadan çıktım canım kusura bakma.Canım belki klişe bir laf ama gerçekten doğru çoğumuz eşimizle sorunlar yaşıyoruz ki ben çok yaşamış biri olaraktan artık derin düşünmemeye çalışıyorum.İnan oturup düşünsem işin içinden çıkamam kendimizi yıpratmanında bir alemi yok bizde onlar gibi yüzeysel yaşamaya çalışıcaz kendini sakın güçsüz hissetme dilinde hep dua var Rabbim senin yanında inş.

Bilmeyen görmeyen arkadaşlar yardım istiyorum sizlerdennnn
500yasin okuyoruz benim içinnnnn okuyacak ve çevresine dağıtabilecek arkadaşlarrr
Bi yasincikkkk :KK34:

canım benim regli bitince bende başlıcam çalışmalara inş.toplayacağım sana Yasin-i şerif canım benim

canım benim bende majejikten başka bişey kesmiyor oda çok ağır geliyor miğdeme.Dün gece sancıdan size yazamadan çıktım canım kusura bakma.Canım belki klişe bir laf ama gerçekten doğru çoğumuz eşimizle sorunlar yaşıyoruz ki ben çok yaşamış biri olaraktan artık derin düşünmemeye çalışıyorum.İnan oturup düşünsem işin içinden çıkamam kendimizi yıpratmanında bir alemi yok bizde onlar gibi yüzeysel yaşamaya çalışıcaz kendini sakın güçsüz hissetme dilinde hep dua var Rabbim senin yanında inş.

canım benim regli bitince bende başlıcam çalışmalara inş.toplayacağım sana Yasin-i şerif canım benim

Sağolasın balımmmmmmm:KK16::KK16:

herkese gunaydın....kızlar nasılsnz bakalımm.

sana da günaydın canım:KK16: iyiyiz canım sen nasılsın:KK34:
Bilmeyen görmeyen arkadaşlar yardım istiyorum sizlerdennnn
500yasin okuyoruz benim içinnnnn okuyacak ve çevresine dağıtabilecek arkadaşlarrr
Bi yasincikkkk :KK34:

asbelovecum eğer kabul edersen eşime ve babama da okutabilirim

kızlar yarın sabah dr. randevum vardı bugün yumurtluyorum.ama vajinal muayene öncesi ilişki önerilmiyor ne yapsam bilemedim randevuyu regli zamanına göremi değiştirsem bir akıl verin yada budurumda dr.a giden oldumu sorun çıktımı onu yazın

Arkadaşlar Peygamber Efendimiz s.a.v ve bütün Peygamberlerin,Sahabilerin,Evliyaların,Şehitlerin ve ahirete göçmüş bizede dua yokmu diye bekleyen tüm ölmüşlerimizin ruhlarına,burada topikteki okuyan okumaya niyetlenen ama okuyamıyan tüm arkadaşlarımızın ölmüşlerinin ruhlarına hediye edeceğimiz Hatmi Şerifimiz hayırlı olsun.

Rabbim okunacak Kur'an-ı Kerimlerimizi kabul etsin inşAllah.Okuyan,okumaya niyetlenen ama okuyamıyan dualara amin diyen tüm dostlarımızın gönlündekini hakkında hayırlı kıl nasib eyle Peygamber Efendimiz yüzü hürmetine inşAllah.Aminnnnnnnnnnnn

Not:Kuran okumayı bilmeyen arkadaşlar arzu ederlerse yakınlarına verebilir.İnşAllah tamamlayabiliriz.Buraya yazdıktan sonra lütfen özel mesaj atın olur mu:KK16:

Muhat:-------------1.Cüz(okundu:nazar::118:
Savaş5482:---------2.Cüz
Kabilarda:-----------3-4.Cüzler
Savaş5482:---------5-6-7-8-9-10.Cüzler
Elfida:--------------11(okundu:nazar::118:)-12.Cüzler
Raginda:------------13-14.Cüzler
Kiraztepe:----------15-16.Cüzler
Hayatimsinav:------17-18 Cüzler
Sunbal:-------------19.Cüz
rmzeynep:----------20.cüz
Asbelove:-----------21.cüz
Rainbowcolors:------22-23.25.Cüzler
oz_lem:-------------24.cüz(Okundu:nazar::118:)
Alminna:------------27.cüz
Missyaman:---------30.cüz

Cüzler okundu bilgisini vermeyi lütfen unutmayın duası yapılacak çünkü.

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."

RainbowColors

4444 Salat-ı Tefriciye

-oz_lem:112
-Asbelove:300
-8scorpions:1000
-kiraztepe:250
-muhat:130
-rimel_84:114
-elif5507:170
-kabilarda:100
-fatmaipek:200
-Alminna:300

KALAN:1768

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesin gönlündekini hkkında hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.AMİN

Son düzenleme:
Merhaba kızlar nasılsınız?Bu aralar pek bakamıyorum umarım herkes iyidir :KK34:

Asbelove bende bir tane yasin-i şerif okuyabilirim.

görüşürüz kendinize iyi bakın:KK16:

canım sen 50 daha düş benden.170 okudum ben....

Allah kabul etsin cnm

İnşallah silmezsin canım çok yakışmış cetvelin :) dün bitti regl çok düzensiz bu aralar...

Saol canım inşAllah silmek zorunda kalmam her isteyenede nasip olsun inşAllah.Stres cnm regl düzeninide bozabiliyor ama iştee engel olamıyoruz bazen:KK43:

canımm bana 500 tefriciye daha yaziver.ilk 500 bitti cunku.bu arada cüz okutamiyorum tatlim.aslinda okuyabilecekler vr da mevzu bebis ya sòylemek istemiyorum.diycekler bak kendine okutuyo.inanmazlar ki boyle guzel bir olusum icinde oldugumuza.ben de hepimiz icin dualar edecegim tatlim.insalah hatim de tez zamanda tamamlanir.rabbim cabalarimizi bos birakmasin

Canım ben ya sana kendim okuyacağım yada okuyacak birini bulacağım cnm bir kaç kişiyi arayıp bugün listeyi düzenlerim tatlım.
Tefriciyeler içinde Allah razı olsun.Rabbim kabul etsin inşAllah.Amin

canlarımmm...

bir gun eşimle aksam vakti oturuyoruz salıonda (gerci bizim için artık oturma odası oldu :KK9: salon kavramını unuttuk biz :KK34: ) eşim bi cekyatta ben bi çekyatta yatar vaziyet oturuyoruz.. ben tv bakıyorum esımde laptoptan nete girdi..öyle oyalanıo adamcazz.. ben tabi dururmuyum hafiyecilik oynamaya basladım bile..kafamı cevırmden yandan yandan bakmaya calısıyorum nettirio nerelere girio diee :KK52: tabii aynı hizamda oldugu içinde göremiyorum :KK9: son bi gayrette sağ tarafa bakıyorummm yinee..sağdaki gözümm beynime yapışmışş vaziyettee :KK52: soldaki gözümden burnumda bulanık gosterıo tam net değil secemiyorum :KK9::KK9::KK9: neyse böyle böyle bakarken amannnnnn ne görimmmmm kocacımmm bana netten tektaş bakıooooo :21::21::KK16: nasıl sevınclıyımmm... bende bi cazibeler oturdugum yerde adama kur etmeye basladımmm cokkk mutluyummm tabeeee :KK52: birgun sonra carsıya cıktıkk ben uça uça giyindimm süslendim püslendimmm ,hatta eşim düğüne mi gidion bu ne halin dedi :KK53::KK53: kuyumcuların önünden geçemye başladık birbir :nazar::21: merakımda catlıcammm acaba nasıl bişi alıcakkk derkeeennn hırdavatcının önunde durdukkk sen git kopek tasması al benım gordugum modelden hemdeeee :KK52: tektas diye uctugum meğer kopekkkkk tasmasıymıssss....(k.validemın kopeklerine) :KK23::KK47::KK47::KK9::KK9::KK9: bendekide nasıl bir hayal gucuyseee artıkkk :KK52::KK52: kendine kendime ne güldümmmm,alkış tuttum :KK9:... eşime desemmm dilinden kurtulamammm... :KK47:

ama ama ama.... öyleydiii işteeeee tektaş gibi görünüyrduuuu.... :KK52::KK5::KK1:

Yaaa çok komik olmuş amaa.:KK52::KK52::KK52:

X