- 26 Mart 2009
- 1.721
- 572
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #2.781
ooooo hamile kalınmış aşermeler bile başlamış...
seaside seninkiler hala gelmedi 3 gün geçti.Bence bir test yappppp
soğan kürüne ne zaman başlanır ??
adetinden en erken 7 gün sonra canım :)
Bende durumdan şüphelenmeye başladım..daha doğrusu sen ve özlem beni şüphelendirdiniz.Oysaki benim 2-3 gün gecikme olur.Bu sebeple pztesi gününe dr umdan randevu almak için aradım dr um doğum iznine çıkmış:)))şansa bak bende bilmediğim bir dr dan aldım.Hiçbir belirti yok bende sadece her regl öncesi olan şeyler mevcut.Gelişmeleri haber veririm:))
kızlar ıyı aksamlar nasılsnz bakalım kızlar netten ovı testı alıcam da sızce kactane test alıyım evde 4 tane vardı ama eğer hergun yapılacaksa kac tane yeter acaba
en erken derken daha sonrada başlanırmıydı yni.Bende 7.günü başladım bugün 4.günüm
Canım kullanan arkadaşlar cevap verecektir ama 10.günden sonra her gün yapsan ve en eç 16.yada 18.gün olsa 7-8 gider sanırım ama toplu olarak uygun fiyata alıyordu arkadaşlar.
zeynep 15 gü içince hemen reglmi olcağımyani.Ben 7.gün bşladım 28-32 günde bir adet olurum. şimdi 21.günmü olacağım yoksa
Aybike o testlerin kullanma tarihleri yakın değildir diye düşnüyorum erken bozulmaz sanmam.
zeynep 15 gü içince hemen reglmi olcağımyani.Ben 7.gün bşladım 28-32 günde bir adet olurum. şimdi 21.günmü olacağım yoksa
Aybike o testlerin kullanma tarihleri yakın değildir diye düşnüyorum erken bozulmaz sanmam.
selam kizlar nasilsiniz az once doktordan geldimmm...hormon testlerim sirasiyla soyleee
FSH:4.6
LH:16
PROLACTIN:6.6
TSH:1.9 bu degerler normalmi sizce bana yumurtlamadigimi soyledi bu kadina pek guvenmedim
selam kizlar nasilsiniz az once doktordan geldimmm...hormon testlerim sirasiyla soyleee
FSH:4.6
LH:16
PROLACTIN:6.6
TSH:1.9 bu degerler normalmi sizce bana yumurtlamadigimi soyledi bu kadina pek guvenmedim