RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

ooooo hamile kalınmış aşermeler bile başlamış...

seaside seninkiler hala gelmedi 3 gün geçti.Bence bir test yappppp

Bende durumdan şüphelenmeye başladım..daha doğrusu sen ve özlem beni şüphelendirdiniz.Oysaki benim 2-3 gün gecikme olur.Bu sebeple pztesi gününe dr umdan randevu almak için aradım dr um doğum iznine çıkmış:)))şansa bak bende bilmediğim bir dr dan aldım.Hiçbir belirti yok bende sadece her regl öncesi olan şeyler mevcut.Gelişmeleri haber veririm:))

kızlar ıyı aksamlar nasılsnz bakalım kızlar netten ovı testı alıcam da sızce kactane test alıyım evde 4 tane vardı ama eğer hergun yapılacaksa kac tane yeter acaba

Hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz.

kızlar ıyı aksamlar nasılsnz bakalım kızlar netten ovı testı alıcam da sızce kactane test alıyım evde 4 tane vardı ama eğer hergun yapılacaksa kac tane yeter acaba

Canım kullanan arkadaşlar cevap verecektir ama 10.günden sonra her gün yapsan ve en eç 16.yada 18.gün olsa 7-8 gider sanırım ama toplu olarak uygun fiyata alıyordu arkadaşlar.

en erken derken daha sonrada başlanırmıydı yni.Bende 7.günü başladım bugün 4.günüm

bir sonraki adet tarihine göre olmalı işte 10. gün başlanırsa 15 gün kullanılıcak 25.günde bitiyor o birkaç gündede çatlamaya hazırlanıyorlar zaten bir sonrakilerde yine adete 10 gün kala 7 gün kullanın diyor ibrahim saraçoğlu oyuzden en erken 7 demiş

Canım kullanan arkadaşlar cevap verecektir ama 10.günden sonra her gün yapsan ve en eç 16.yada 18.gün olsa 7-8 gider sanırım ama toplu olarak uygun fiyata alıyordu arkadaşlar.

cnm 20 ovı testı +6 gebelık testı var l.quıck marka 19 tl bunların son kullanma tarıhlerı ne kdr sürer ?

zeynep 15 gü içince hemen reglmi olcağımyani.Ben 7.gün bşladım 28-32 günde bir adet olurum. şimdi 21.günmü olacağım yoksa

Aybike o testlerin kullanma tarihleri yakın değildir diye düşnüyorum erken bozulmaz sanmam.

yok bir kaç gündede çatlama zamanı var zaten düzenliyse düzeni bozulmaz ama bir kaç gün erken gelme olabilir diye tahmin ediyorum tabi kesin bir şey söylemekte istemem bende bu ay başladım ama çok okumuştum bu kürü :) bakalım sende görürürüz artık :):) benim düzensiz olduğu için erkenmi geldi geçmi geldi bilemicem 28 günde birmi benimki 30 mu 35 mi hiç bilmiyorum soğan düzene soksunda bakalım bende bilmiş olayım :) ayrıca ibrahim saraçoğlu bloomberg de şuan erkekler için keçiboynuzunu baya övüyor bayanlarında zayıflaması için lahanayı önerdi izliyim bakalım gebeliğe birşey dicekmi :):)

selam kizlar nasilsiniz az once doktordan geldimmm...hormon testlerim sirasiyla soyleee
FSH:4.6
LH:16
PROLACTIN:6.6
TSH:1.9 bu degerler normalmi sizce bana yumurtlamadigimi soyledi bu kadina pek guvenmedim

missyaman evet canım az kaldı.Bende az önce yıkandım şükür hemen başladım dualarıma toplamda 200 ad okuyacağım bu akşam sonrasında tam gaz devam inşAllah.

yumurtalarim tembelmis sanirim guclenmesi icin birseyler yapmaliyim 21 kasimda bol su ic gel yanima dedi yumurtlama tarihine geliyor acaba yumurta olusmus diye mi bakacakrainbowcummmm bende dun yikandim bugun tum arkadsslara okuyacam kimde siraaa hamislerimiz de cogalmis darisi basimizaaaa

selam kizlar nasilsiniz az once doktordan geldimmm...hormon testlerim sirasiyla soyleee
FSH:4.6
LH:16
PROLACTIN:6.6
TSH:1.9 bu degerler normalmi sizce bana yumurtlamadigimi soyledi bu kadina pek guvenmedim

cnm netden baktım senın ıcın lh degerın yüksek acaba o hangı hormon normali LH mIU/ml 2.75 – 8.75 aralığı yazıo

tsk ederim misssyaman sende bebegini hayirlisiyla kucagina alirsin bitanemmmmm cok hareket etme dikkat et kendineee habibtee

iyi akşamlar kızlar okadar yorgunumki kafamı koysam uyuyabilirim misafirlerim gitti evi toparladım bulaşıkları doldurdum şimdide burdayım yine bağımlılık yaptı bakmadan duramıyorum.eşimde dışarıdaydı çörek otunu çekilmiş aldı ama hayıt tohumunu çekmiyorlarmış baya sert demiş aktar hayıt suyu aldırdım bende oda aynı işe yarıyordur heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…