RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Ağlayarak okudum canımmmmm
Düşüncesi bile harikaykennn yaşaması muhteşem ötesi olsa gerekkkkkk
Aminnnnnnnnn

kızlar rüyamda bir avuç nar vardı elimde sağ avucumda

tabiki seninleeeeeeee

ablaaa topikte sana cevap olarak yazdığım mesajları hiç görmüyorsuunnnn

Özlemciğim bitanem aşkımmmmmmmmmmm hangi mesajlarını kaçırıyorum tatlım benim.Nolur kusura bakma her mesajı okuyorum duaları kaydediyorum dönüp tekrar okumam gerekiyor kliklemeyi unutuyorum sanırım Kaçırdığım olursa lütfen alıntı yap tekrar yayımla olurmu hayatımm

Rüyaya gelince hayırdır inşAllahhhh nar öncelikle bereket ve çoğalmanın göstergesi.Evin nüfusun çoğalacak inşAllahhhhhhhhhhhhhhh Sağ avucunda olduğu içinde evladın hayırlı olacak

Son düzenleme:
Yehan canım acile gidince günüm geçti falan dersen ilgilenmeyebilirler.Kadın doğum acile git ve deki kasıklarımda çok batma var v günüm geçti de:)) hemen test yaparlar hatta ultrasonlada bakabilirler.

inşallah ablaaaaaaamm azcık naz yapayım sitem edeyim dedim dün konuşurken hayıtı bu dönemde içmen doğru mu gibisinden bişey dedin yaa onu sordum, içmeyeyim mi diye

neyseeeeee ben yine de seni çoooooookkk sefiyom

bende bende

Canım o mesajını görmemişim bence içme cnm.Hamilelikte bu tarz çaylar zararlı.sen yumurtlamadan sonra kendini hamil gibi düşün ona göre beslen ye iç olur mu tatlım

bende bende

Canım o mesajını görmemişim bence içme cnm.Hamilelikte bu tarz çaylar zararlı.sen yumurtlamadan sonra kendini hamil gibi düşün ona göre beslen ye iç olur mu tatlım

tamam ablacım teşekkür ederim

SCORPİONS da kutlama mesajımı görmemiş ona da yeni yaşında güzel bi bebek diliyorum

Ben hep yanlıızm cnm hafta sonları anca bir yerlere çıkıyoruz oda eşimin gönlü olursa.Yakında yokmu ailenden brileri.

malesef hiç yok annemler eskişehirde ben istanbulda akraba desen burda hiç yok bir tek kayınvalidemler burda onlarda hiç istanbulda durmuyorlar :):) eşim desen baya yoğun çalışıyor çoğunlukla yalnızım yani :) bir eğlencem burası var :)

Selam kızlar bende yanlız sayılırım...Evde temizlik vardı bitti sayılır bende kek yapmaya karar verdim.Çok tuhaf hissediyorum bugün böyle sanki ağır bir grip geçiricem gibi..bir sıkıntı hali bende kek kokusuyla kendimi şımatayım dedim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…