- 3 Eylül 2011
- 9.836
- 34
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #2.741
tesekkürler cnmm.bu kadar iyi dilegin üzerine inanıyorumki bebisim beni fazla bekletmyecek
Canım iyi ki doğdun! Yeni yaşın sana istediğin tüm güzellikleri, özellikle de bebişini getirsin :))
Yehan'cığım sonunda söyledin demeken kötü gününüz hep böyle geçsin.Daha önünüzde ne heyecanlar var.Keseyi görünce tavan yapacak mutluluğun kalp atışını duyduğunda hıçkırıklara boğulacaksın.Tekmelerini yediğindeyse İşte cennet bu diyeceksin.
Rabbim bu topikteki herkese ve her isteyene sağlıkla nasib etsin inşAllah.Maaşallah BarekAllah
kızlar rüyamda bir avuç nar vardı elimde sağ avucumda
tabiki seninleeeeeeee
ablaaa topikte sana cevap olarak yazdığım mesajları hiç görmüyorsuunnnn
Ağlayarak okudum canımmmmm
Düşüncesi bile harikaykennn yaşaması muhteşem ötesi olsa gerekkkkkk
Aminnnnnnnnn
Rabbim sanada çifter çifter nasib etsin inşAllah.
Özlemciğim bitanem aşkımmmmmmmmmmmhangi mesajlarını kaçırıyorum tatlım benim.Nolur kusura bakma her mesajı okuyorum duaları kaydediyorum dönüp tekrar okumam gerekiyor kliklemeyi unutuyorum sanırım Kaçırdığım olursa lütfen alıntı yap tekrar yayımla olurmu hayatımm
Rüyaya gelince hayırdır inşAllahhhhnar öncelikle bereket ve çoğalmanın göstergesi.Evin nüfusun çoğalacak inşAllahhhhhhhhhhhhhhh Sağ avucunda olduğu içinde evladın hayırlı olacak
bende bende
Canım o mesajını görmemişim bence içme cnm.Hamilelikte bu tarz çaylar zararlı.sen yumurtlamadan sonra kendini hamil gibi düşün ona göre beslen ye iç olur mu tatlım
tamam ablacım teşekkür ederim
SCORPİONS da kutlama mesajımı görmemiş ona da yeni yaşında güzel bi bebek diliyorum
Rica ederim.Eşin evdemi canım.Eşler evde sanırım kızlar gelmiyor bugün.
firar ve nartanesi test yaptımı yazmadılarr:44:
kızlar merhaba
ben bu ay çörekotu bal tarçın karışımına başladım daha önce deneyen var mı aranızda
ben hep tek tabanca :):) kimse gelmiyor yalnız yalnız sıkılıyorum hafta sonları :)
Ben hep yanlıızm cnm hafta sonları anca bir yerlere çıkıyoruz oda eşimin gönlü olursa.Yakında yokmu ailenden brileri.
Rica ederim.Eşin evdemi canım.Eşler evde sanırım kızlar gelmiyor bugün.
ayy ablacım temizlik yapıyorum ara ara baktığım için geç yazıyorum, evet eşim dün nöbetçiydi bugün de evde istirahatli ben hala ağlamaklıyım, beraber temizlik yaptık..baya üzüldü beni öyle görünce dört dönüyo şimdihafta sonları hep boş valla haklısın, biz de bugünü evde geçirelim dedik yarın da çıkarız biraz gezeriz..yahan'çok merak ediyorum inşallah yapar testini çabuk gelir de haber verir bize