RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

günaydın kızlarrrr.. dün gecenin rehavetinden olsa gerek bugün epey uyumuşum. yeni kalktım sayılır. şoku hala atlatamadım bugün kan testine gidicem ama sağlık ocakları bugün kapalıymış. ben pazartesiye kadar nasıl beklerim ? ne yapsam bilemiyorum. hee bir de bugün kan testine gidebilirsem, sonra da anneme geçicem inşallah. topiğe fazla uğrayamazsam yanlış anlamayın. bak hamile kaldı da hemen bizi bıraktı gibi geç geliriz eve büyük ihtimalle. o yüzden geç saatte girerim..

merhaba kızlar sabahtan beri yeni oturdum hemen nete bakıyım dedim azsonra misafirlerimde gelir heralde.bu arada 27 kasımada randevu aldım dr.tan hayırlısı bakalım

yehancığım acile gidersen yaparlar ama git olur mu hemen, sonra da bize hcg değerini söyle bakalım minnakım ne kadarlıkmış, annesi dua oku ona bol bol, maşşalllaaaaaahhh bebişime

missyamancım sen nasıl oldun var mı aşermeler, mide bulantıları

acile giderim o zaman. sabahtan beri benimki araştırıyo nereye gitsek diye. şimdi öğle arası girdi heralde. aramış açan olmamış falan. gebelik için kan testi yaptırıcam mı dicem ? bi de ne kadar sürede belli olur ki bu ben çatlarım şimdi

canım kanda baktır, pazartesi de seçeceğin bi kadın doğumcuya gidersin...telefonla acili aramanıza gerek yok direk gidip rica ederseniz hemen yaparlar sonuçlarda 15-30 dk arasında çıkar

Başınız sağ olsun canım, acınız büyük. Biz geçen sene teyzemi 53 yaşında, on yıl önce de dayımı 54yaşında kaybettik. Anneannem 90 yaşında, ben niye yaşıyorum Allahım diyor Onu gördükçe içim sızlıyor. Onun için hep diyorum ki Allah evlat acısını kimseye yaşatmasın. Dediğin gibi hayat böyle, elden bir şey gelmiyor.Önemli olan sevdiklerimizin kıymetini bilmemiz.Herkese sevgiler.

valla meraktan çatlayacaaaaammmmmmmmmm kasığımdaki batmalar sayesinde varlığını hissediyorum, eminim o benimleeee...

Canım iyi ki doğdun! Yeni yaşın sana istediğin tüm güzellikleri, özellikle de bebişini getirsin :))

Canımmmm doğum günün kutlu olsunnnn nice sağlıklı mutlu huzurlu veeee bebişli senelererrrr

sagol cnmm benim de babaannem 98yaşında ve cok sukur saglikli.o da hep der sıra benim di diye ama sırası yokmus ölümün:-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…