- 13 Kasım 2009
- 977
- 4
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #2.721
herkes uyuyoo galıbaaa
bn kahwaltımı yaptımmm magazinn izliyorummmmmmmm
Keşke uyusam:)sabahın 7'sinde kalkıp işe geldimOhh ne güzel evde olanlar dinlenin valla:)
işe gitmeyi tercih ederim kesinliklee.Evdede sıkılıyor insan hemde çokkkkk
yehancığım acile gidersen yaparlar ama git olur mu hemen, sonra da bize hcg değerini söyle bakalım minnakım ne kadarlıkmış, annesi dua oku ona bol bol, maşşalllaaaaaahhh bebişime
missyamancım sen nasıl oldun var mı aşermeler, mide bulantıları
acile giderim o zaman. sabahtan beri benimki araştırıyo nereye gitsek diye. şimdi öğle arası girdi heralde. aramış açan olmamış falan. gebelik için kan testi yaptırıcam mı dicem ? bi de ne kadar sürede belli olur ki bu ben çatlarım şimdi
rainbow cnm böyle düşünme lütfen..tamam onları her an kaybedebilecekmiş gibi sımsıkı sarıl sevdiklerine ama sakın düşünme bunu..
ben hep yıllarca annemi kaybetmekten korktum.ne yaparım onsuz dedim..yaşı ilerledi ve hastalıkları çok..şimdi bile iki sokak ötemde..eskiden aynı sokaktaydık..ama belki de çok daha acı bişey yaşattı Rabbim bana ve aileme..evin tek oğlu benim tek kardeşim abim gitti bu dünyadan.hemde ansızın..işte ozaman anladım ki korkmak değilmiş önemli olan..sevdiklerinle doya doya yaşamakmış hayatı..çünkü hiçbirşeyin anlamı kalmıyor bazen..melissa çayı hem sakinleştirir hem uyku verir..ben bir dönem kullandım cnm aktarda vardır..
hala uyuyormusunuz kızlarrrr
valla meraktan çatlayacaaaaammmmmmmmmmkasığımdaki batmalar sayesinde varlığını hissediyorum, eminim o benimleeee...
ayy düşündüm de adam şok olmasın da ne yapsınn..şimdi nasılda pişman olmuştur seni kırdığına..valla ben bile heyecan yaptım seni görünce yehancımm..hamış olursam nasıl saklasam da testten sonra nasıl söylesem diyee
teşekkür ederim canım benimmm..hamişlerin duası kabul olurmuşş.aminnnnn
hala uyuyormusunuz kızlarrrr
kızlar be temizlik yapayım azcık. çok halsizim ama mecburum, arada gelirim
ayyy cnm benimmm 17 kasımınilk kutlamasını senden aldım çoook teşekkür ederimmmm çokkkkkkkkinşallahhh benim de en büyük dileğim gelsin artık bebişimmmmm
saat 00:00 olmamış ama ben öyle kabulettim cnmmm
Canımmmm doğum günün kutlu olsunnnn nice sağlıklı mutlu huzurlu veeee bebişli senelererrrr
Başınız sağ olsun canım, acınız büyük. Biz geçen sene teyzemi 53 yaşında, on yıl önce de dayımı 54yaşında kaybettik. Anneannem 90 yaşında, ben niye yaşıyorum Allahım diyorOnu gördükçe içim sızlıyor. Onun için hep diyorum ki Allah evlat acısını kimseye yaşatmasın. Dediğin gibi hayat böyle, elden bir şey gelmiyor.Önemli olan sevdiklerimizin kıymetini bilmemiz.Herkese sevgiler.