RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Kızlar ii akşamlar...ben sanırım bu topigin ilk hamisiydim hamileyim ya,artık bu topikbana uygun değil mi ama ben buraya uğramadan yapamiyorum..

İyi akşamlar canım. Uygun olmaz olur mu canım. Bence nerde adım attıysak bu işe nerde gönül verdiysek sonuna kadar aynı topikde devam edelim. Bölünmeyelim kızlar tabii siz bilirsiniz.

seninde başın saolsun cnm.eşime çay siparişiverdim tv.de nr1 açtım müzik dinliyorum Yalan dünya başlasın onu açacağım sizle yazışıyorum daha iyiyim.

Hamila rkadaşların paylaşımları mutlaka ki farklı olur.Testler belirtiler beslenme vs.ayrı topik mantıklı.Nasıl olsa sırayla taşınacağız orada.hem arada uğrarız biz onlar bize uğrar.açmak mantıklı..Ama sizden biri açsa yehan raginda siz açsanız daha uygun olabilir.

herkes hamıle olana kadar burdayız sonra yenı topiğeee olmaz öle bölünmekkkk anca beraber bebişle beraberrrr ((

bende bir yanda twitter de twit atıyorum şubatta eş durumu ataması için ugrasıyoruz:) burda yazıyorum meyve yıyorum ...

Canım başınız sağolsun.haklısın bu tip durumlarda insanın sevdiklerini bilhassa annesi babası çocuğu geliyor ...ama allah hayırlı bi ömür ve ölüm versin inşallah sevdiklerimize ve bizlere..geride kalanlara da sabır versin inşallah..derdi veren allah sabrını da verir..fazla bunları düşünüp hayatı karartmamak lazım canım..

tatlım tabi ki burdayız ama az önce yazmıştım nasıl desem o takvimi görüp ben etkileniyordum mesela başkalarında.
öyle örnek verim

Canım ama diğer topik açılınca buraya girmeyecek misiniz. Her halukarda takvimleri göreceğiz. Tabi siz bilirsiniz ayrı topik açmak istiyorsanız canım.

kızlar ben buraya yazmayı o kadar istiyorum ve seviyorum ki ama Allah biliyor bazen okuyup çıkıyorum.
sanki size haksızlık yapmışım gibi geliyor.
yoksa bende hep burada durmak isterim.
başka yerde ne işimiz var.
buranın tadı ayrı yazmıştım.
ama ben rahat edemiyorum sanki öyle diyeyim.
bir başlıkta okumuştum böyle hamileler doldu falan diye aklıma hep o geliyor

yoksa sizlerin iyi niyetinden zerre şüphem yok Allah biliyor...

ablacıımm bence herkes burda kalsın. sayı artarsa eğer, beklenenler de hamişse o zaman yeni bir topik açılabilir. ben şahsen başka topiğe gitmeye yada dağılmaya karşıyım. burda hamiş oldum ve hep burda kalıcam. belirtiler , beslenme vs değişiklikler olabilir ama onu da burda paylaşırız olmaz mı yani ? insanlar o takvimleri gördükçe daha bi hevesleniyor, daha çok istiyor. bence burda olmak daha iyi. güzel bir dostluğumuz var ve bölünmesini inan hiç istemiyorum ben..

Rainbowcum ben de yakınlarımı kaybetmekten çok korkarım:18:
Böyle durumlarda Allahım bana katından ikram ettiğin her şeyi Sana emenet ediyorum Sen koru diye dua ediyorum, bu dua beni rahatlatıyor, sana da tavsiye ederim

cnm bence hiç öyle düşünme açıkcası ben üzülmuyorum aksıne dua edıyorum ayrıca sızlerı burda görmek mutlu edıyor benı

cnm bence hiç öyle düşünme açıkcası ben üzülmuyorum aksıne dua edıyorum ayrıca sızlerı burda görmek mutlu edıyor benı

o zmaan sorun yok canım.ben biraz ince düşünüyorum bu konularda,yoksa benim için no problem yani :))
Allahım isteyen herkese tez zamanda ver inş.....

allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh yehan hamileeeeeee
halaycılar gelin yanımaaaaaaa
dilililililiiiiiiiiiiiiii teeeeeeyyy teeeeeeeyyy

allahııııııııımmm sağlıkla kucağına alırsın inşallaaaaaaaaaahhh, ben kız hissettim, annesi kadar güzel olsun inşallaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh

canım benim varyaaaa çok farklısınn.. tüm samimiyetinle sevindiğini biliyorum, kalbini görüyorum senin. aynı şekilde sen de hamiş kaldığında inan kendime sevindiğim kadar sevineceğim. burdaki dostluk içtenlik paha biçilemez benim için. bu topik hep böyle kalsın istiyorum senelerce. ALLAH nasip eder de hayırlısıyla kucağıma alırsam o biraz büyüdüğünde göstericem ona bu yazıları. bak bunlar senin teyzelerin, senin olman için dua edenler dicem. inşallah kızdır canım yaaa, hep kızım diyesim geliyor.. turşu da bunun göstergesi aslında :) ahhh keşke halayınla değil gerçekten gelsen buralara :) ağlamak yok yaaaa,,, bundan sonra daha çok halay çekecez. inşallah senin için ve diğer arkadaşlara.. ALLAH inşallah en kısa zamanda sana da yaşatsın. Bu gece senin için çok dua okuyacam..

ulleeeeeeeeennn gebeş hatunlar bi yere gitmeyin ben sizi burda görünce çok sevindirik oluyom, tabiki bebiş topiklerine de katılın öğrenin bişeler eksik kalmayın ama buraya da yazın

o hamilelik takvimlerinizi görünce içim kıpırdıyo

Son düzenleme:

Hay ağzına sağlık canım söylediklerine aynen katılıyorum. Hem bizler niye etkilenelimki olumlu anlamda etkileniriz. Şevkimiz artar. Burda başladık bu maceraya topu topu kaç kişiyiz bölününce saçma olacak. Hamiş arkadaşlarda sohbetini burada yapsın hem bizlerde fikir sahibi oluruz fenamı olur. Bencede bu topikte kalalım kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…