- 5 Mart 2009
- 2.333
- 31
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #2.481
Kızlar ii akşamlar...ben sanırım bu topigin ilk hamisiydimhamileyim ya,artık bu topikbana uygun değil mi ama ben buraya uğramadan yapamiyorum..
Canım başınız sağ olsun! Seni çok iyi anlıyorum. Geçen sene annemden 12 yaş küçük olan teyzemi kaybettim ve o tarihten beri bende de annemi kaybetme korkusu yaşıyorum zaman zaman. Bu kaçabileceğimiz bir gerçek değil, zamanı gelince herkes gidecek birer birer. Allah sıralı ölüm versin ve kimseye evlat acısı vermesin. Güzel bir müzik aç, bir kitap al ya da güzel bir çay yap kendine uzaklaştır kafandan o düşünceleri.
herkes hamıle olana kadar burdayız sonra yenı topiğeee olmaz öle bölünmekkkk anca beraber bebişle beraberrrr ((
herkes hamıle olana kadar burdayız sonra yenı topiğeee olmaz öle bölünmekkkk anca beraber bebişle beraberrrr ((
Canım başınız sağolsun.haklısın bu tip durumlarda insanın sevdiklerini bilhassa annesi babası çocuğu geliyor ...ama allah hayırlı bi ömür ve ölüm versin inşallah sevdiklerimize ve bizlere..geride kalanlara da sabır versin inşallah..derdi veren allah sabrını da verir..fazla bunları düşünüp hayatı karartmamak lazım canım..Arkadaşlarbir yakınımızı kaybettim dün biliyorsunuz farklı bir şehirde olduğu için gitmedim gidemedim.Fakat bende ne yazkki ölüm durumlarında sevdiklerimi kaybetme korkuusu tavan yapıyorözellikle annemi.Aklıma geldikçe deli oluyorum.Dünden bu yana çok iyi değilim bazı şeyleri atamıyorum kafamdan sakinleştirici yatıştırıcı çaylar var varmı öneriniz.Çok ihtiyacım var buna.Şu an evde yanlızım iyice depreşti((( ne yapmalıyım lütfen yardımmmm
tatlım tabi ki burdayız ama az önce yazmıştım nasıl desem o takvimi görüp ben etkileniyordum mesela başkalarında.
öyle örnek verim
Arkadaşlarbir yakınımızı kaybettim dün biliyorsunuz farklı bir şehirde olduğu için gitmedim gidemedim.Fakat bende ne yazkki ölüm durumlarında sevdiklerimi kaybetme korkuusu tavan yapıyorözellikle annemi.Aklıma geldikçe deli oluyorum.Dünden bu yana çok iyi değilim bazı şeyleri atamıyorum kafamdan sakinleştirici yatıştırıcı çaylar var varmı öneriniz.Çok ihtiyacım var buna.Şu an evde yanlızım iyice depreşti((( ne yapmalıyım lütfen yardımmmm
cnm bence hiç öyle düşünme açıkcası ben üzülmuyorum aksıne dua edıyorum ayrıca sızlerı burda görmek mutlu edıyor benıkızlar ben buraya yazmayı o kadar istiyorum ve seviyorum ki ama Allah biliyor bazen okuyup çıkıyorum.
sanki size haksızlık yapmışım gibi geliyor.
yoksa bende hep burada durmak isterim.
başka yerde ne işimiz var.
buranın tadı ayrı yazmıştım.
ama ben rahat edemiyorum sanki öyle diyeyim.
bir başlıkta okumuştum böyle hamileler doldu falan diye aklıma hep o geliyor
yoksa sizlerin iyi niyetinden zerre şüphem yok Allah biliyor...
cnm bence hiç öyle düşünme açıkcası ben üzülmuyorum aksıne dua edıyorum ayrıca sızlerı burda görmek mutlu edıyor benı
yehan ilk defa bi hamilelik haberinde böyle hıçkıra hıçkıra ağladım, profilinin altında hamile takvimi gödüm, 5 defa sayfayı yeniledim karıştı mı diye, kafam dağıldı noluyo yaa dedim, teyze yazınca tekrar baktım, anında elim telefona gitti, sonra hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım çoooooooooooooooooooooookkkk şükür allaaaaaaaaaaaaahhhhhhhıııııııııımmaaa, yemin ediyorum sana kendim hamile kalsam ancak bu kadar sevinirdim, bugün acayip duygusaldım zaten bi de üstüne bu ....
allahım dualarımızı duyuyorsun çooooooookkk şükür çok şükür, o bir kıııızzzzzzz benceeeeeee
hala ağlıyorum azcık daha düzeleyim öyle bir halay çekecemki antalyadan samsuna kadar hoplaya hoplaya gelecem ama bekleyin de az daha ağlayayım
o zmaan sorun yok canım.ben biraz ince düşünüyorum bu konularda,yoksa benim için no problem yani :))
Allahım isteyen herkese tez zamanda ver inş.....
ablacıımm bence herkes burda kalsın. sayı artarsa eğer, beklenenler de hamişse o zaman yeni bir topik açılabilir. ben şahsen başka topiğe gitmeye yada dağılmaya karşıyım. burda hamiş oldum ve hep burda kalıcam. belirtiler , beslenme vs değişiklikler olabilir ama onu da burda paylaşırız olmaz mı yani ? insanlar o takvimleri gördükçe daha bi hevesleniyor, daha çok istiyor. bence burda olmak daha iyi. güzel bir dostluğumuz var ve bölünmesini inan hiç istemiyorum ben..