- 17 Ekim 2012
- 1.005
- 0
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #2.461
yehan elim ayağım titriyo hamile misin, nedense elim telefona gitti seni arayacağım sözde.. ağlıyorum şuan mutluluktan, hiç bişe yazamicam
abla banane ben hamile topiği istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm senden
baş hamile de sen oalcaksın
herkes gelecek zaten Allahın izniyle ben başka yerde bu tadı alamıyorummmmm
banane banane banane
Ağlamaya bahane arıyorum zatenSeviyorum sizi.Kalp kalbin aynasıdır canlarım benimmm.İyiki varsınızzz
Ağlamaya bahane arıyorum zatenSeviyorum sizi.Kalp kalbin aynasıdır canlarım benimmm.İyiki varsınızzz
oyyy tatlım benim açayımmı gerçekten :))
oyyy tatlım benim açayımmı gerçekten :))
rainbowcolors hamıle toplulugu :)evet aç ben ciddiyim.7 kişi olduk zaten.diğerleri de peşimizden gelir topluca oraya taşınırız
RainbowColors'ın hamile topiği :))))))))))))))))
ayyy canım yaaaa ağlatıcaksın beni amaaaaevet canım hamileymişimmmm.. geçmişe baktıysan resmi görmüşsündür zaten. kıyamaammm deme öleee hani halaaayyyyy herkese çekerken bana çekmicek misiiiinnnn
Arkadaşlarbir yakınımızı kaybettim dün biliyorsunuz farklı bir şehirde olduğu için gitmedim gidemedim.Fakat bende ne yazkki ölüm durumlarında sevdiklerimi kaybetme korkuusu tavan yapıyorözellikle annemi.Aklıma geldikçe deli oluyorum.Dünden bu yana çok iyi değilim bazı şeyleri atamıyorum kafamdan sakinleştirici yatıştırıcı çaylar var varmı öneriniz.Çok ihtiyacım var buna.Şu an evde yanlızım iyice depreşti((( ne yapmalıyım lütfen yardımmmm
Kızlar ii akşamlar...ben sanırım bu topigin ilk hamisiydimhamileyim ya,artık bu topikbana uygun değil mi ama ben buraya uğramadan yapamiyorum..