RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

yehan elim ayağım titriyo hamile misin, nedense elim telefona gitti seni arayacağım sözde.. ağlıyorum şuan mutluluktan, hiç bişe yazamicam

ayyy canım yaaaa ağlatıcaksın beni amaaaa evet canım hamileymişimmmm.. geçmişe baktıysan resmi görmüşsündür zaten. kıyamaammm deme öleee hani halaaayyyyy herkese çekerken bana çekmicek misiiiinnnn

abla banane ben hamile topiği istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm senden
baş hamile de sen oalcaksın
herkes gelecek zaten Allahın izniyle ben başka yerde bu tadı alamıyorummmmm
banane banane banane

oyyy tatlım benim açayımmı gerçekten :))

evet aç ben ciddiyim.7 kişi olduk zaten.diğerleri de peşimizden gelir topluca oraya taşınırız
RainbowColors'ın hamile topiği :))))))))))))))))

Birde şu var tesadüfen bir başlıkta okumuştum hamile kalmak isteyenlerin başlığını o başlıktan hamileler doldurmuş ve tabi ki doğal olrak diğerleri başlıktan çekilmiş.
ben hamile olmadan önce hamilelerin topiğine girmedim mesela.
insan tuhaf oluyor çünkü.
aynı şeyi bende yapmak istemem inş. anlatabilmişimdir.

yehan ilk defa bi hamilelik haberinde böyle hıçkıra hıçkıra ağladım, profilinin altında hamile takvimi gödüm, 5 defa sayfayı yeniledim karıştı mı diye, kafam dağıldı noluyo yaa dedim, teyze yazınca tekrar baktım, anında elim telefona gitti, sonra hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım çoooooooooooooooooooooookkkk şükür allaaaaaaaaaaaaahhhhhhhıııııııııımmaaa, yemin ediyorum sana kendim hamile kalsam ancak bu kadar sevinirdim, bugün acayip duygusaldım zaten bi de üstüne bu ....

allahım dualarımızı duyuyorsun çooooooookkk şükür çok şükür, o bir kıııızzzzzzz benceeeeeee

hala ağlıyorum azcık daha düzeleyim öyle bir halay çekecemki antalyadan samsuna kadar hoplaya hoplaya gelecem ama bekleyin de az daha ağlayayım

Canım başınız sağ olsun! Seni çok iyi anlıyorum. Geçen sene annemden 12 yaş küçük olan teyzemi kaybettim ve o tarihten beri bende de annemi kaybetme korkusu yaşıyorum zaman zaman. Bu kaçabileceğimiz bir gerçek değil, zamanı gelince herkes gidecek birer birer. Allah sıralı ölüm versin ve kimseye evlat acısı vermesin. Güzel bir müzik aç, bir kitap al ya da güzel bir çay yap kendine uzaklaştır kafandan o düşünceleri.

Kızlar ii akşamlar...ben sanırım bu topigin ilk hamisiydim hamileyim ya,artık bu topikbana uygun değil mi ama ben buraya uğramadan yapamiyorum..

O zaman biraz geniş zaman yayalım.2013 Temmuz-Ağustos-Eylül anneleri ....yada bunabenzer bir şey ki sonraki aylarda hamile kalanlarda aynı başlıkta toplanabilsin.olmaz mı.

Ama ben burayla daha çok ilgilenebileceğim orayıda size emanet ederim arada uğrarım olur mu.Tablo düzenlemeye falan kalıcı olarak gelincede inşşşşşşşşşşşş oradan devam ederim.olur mu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…