- 26 Haziran 2011
- 5.370
- 9
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #2.441
Ablacım ya pek bir şey hissetmiyorum sanki ne biliyim. Arada kasıklarım ağrıyo batıyo, dün göğüslerim acıyodu mesela. Başka zaman olsa her şeyi hamileliğe yorarım ama bu ay niyeyse üzerinde durmuyorum hiçbir şeyin. Ama çok da istiyorum bekliyorum olmazsa üzülücem muhtemelen. Eşim de diyo korkutuyosun beni kendini kaptırdın üzüleceksin olmazsa diyoama napıyım bir şeyi aklıma koyduysam o olana kadar rahat edemem ben. Bebeğimiz olsun dedim bi kere o bebek buraya gelecek İşin enteresan yanı regl olacağımı da hissetmiyorum, hislerimi mi kaybettim ne?
Canım bence yarın sabah testi yap varsa zaten silikte olsa çıkar yoksa git aktara bal çörek otu tarçın al hemen başla içmeye..Ama inşAllah vardır sabah yine bayram yerine dönsün burasıı..
bir yerde okumstm ........
ya delisin sen yaaaaaaaayine güldürdün beni kahkahalarla hemde..Allahım senide güldürsün inşAlllahYalan dünya acayip yi geliyor bana zaten bekliyorum heyecanla
evet cnm açık aktar bulabilse daha iyi olur birer çaykaşığı ikisinden koy 5 kaynamış suda demlet iç cnm uykusuzluğa da birebir sevindim cnm neyse enazından sık sık göruşuyorsunuz o zaman
heh işte böyle :):) güldürebildiysem ne mutlu banaaminnnnnnnnnnnn Allah hepimizi güldürsün inşallah öyle bir şey ki burda kimin canı sıkılsa benimde otomatik sıkılıyor herkes mutlu olsun mutlu haberler alsın istiyorum zaten kısmetse bu gidişle topiğimizin ismi 2013 anneleri olucak :):) özlem gelsin zaten hepimizi kaldırıp halay çektirticek :):)
2013anneliri olacak tabikiii Rabbimin izniyleee..Çok iyi geliyor banada burası deşarj oluyorum iyiki varsınız
asıl sen iyiki varsın sen olmasan kimsede burda olmaz zaten :):) yaşasın bizim topik :):):)
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm
sayfalar baya ilerlemiş kıskanıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmm
asıl sen iyiki varsın sen olmasan kimsede burda olmaz zaten :):) yaşasın bizim topik :):):)
canım banamı önrdin bu çayı.teşekkür ederim.Sağlıkla kucağına almak nasip olsun yavrunu bizide unutma dualarında.
heh işte böyle :):) güldürebildiysem ne mutlu banaaminnnnnnnnnnnn Allah hepimizi güldürsün inşallah öyle bir şey ki burda kimin canı sıkılsa benimde otomatik sıkılıyor herkes mutlu olsun mutlu haberler alsın istiyorum zaten kısmetse bu gidişle topiğimizin ismi 2013 anneleri olucak :):) özlem gelsin zaten hepimizi kaldırıp halay çektirticek :):)
evet sankı buraya gırınce ugurunz banada bulaşıck gıbı mutlu oluyorum umarım o tablodakıler güzel haberler verırler..
aynen aynen .. ablam olmasa bende olmam. aşağıda online olanlar görünüyor ya, ablam yoksa valla demorilize oluyorum. o yokken de kalıyorum burda ama sıkılıyorum sanki..herkes burdayken güzel oluyor. herkes iyiki burda ve hepiniz iyiki varsınız. oz_lem de gelemedi yaniiiiii :)
Evet gerçekten öyle. Bu 2013 topiğini açtım ben ama iyiki raınbowun topiğine geçtik hepberaber hepimize uğurlu geldi ardı ardına hamiş haberleri geliyor. ALLAH arttırsın. Raınbowcum bu listedeki herkez hamiş kalana kadar sende dahil bizi bırakıp bi yere gitmek yok. Hamiş kalırsak o zamanda farklı sohbetlerimiz olur tabii o ayrı
gözümüz yollarda kaldı nerdesin beyaaa :)) hoşgeldiiiinnnnnnnnn oz_lem teyzeeeeeee :)
gözümüz yollarda kaldı nerdesin beyaaa :)) hoşgeldiiiinnnnnnnnn oz_lem teyzeeeeeee :)
yehan elim ayağım titriyo hamile misin, nedense elim telefona gitti seni arayacağım sözde.. ağlıyorum şuan mutluluktan, hiç bişe yazamicam