RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Ablacım ya pek bir şey hissetmiyorum sanki ne biliyim. Arada kasıklarım ağrıyo batıyo, dün göğüslerim acıyodu mesela. Başka zaman olsa her şeyi hamileliğe yorarım ama bu ay niyeyse üzerinde durmuyorum hiçbir şeyin. Ama çok da istiyorum bekliyorum olmazsa üzülücem muhtemelen. Eşim de diyo korkutuyosun beni kendini kaptırdın üzüleceksin olmazsa diyo :KK5: ama napıyım bir şeyi aklıma koyduysam o olana kadar rahat edemem ben. Bebeğimiz olsun dedim bi kere o bebek buraya gelecek :KK9: İşin enteresan yanı regl olacağımı da hissetmiyorum, hislerimi mi kaybettim ne? :KK53:

Canım bence yarın sabah testi yap varsa zaten silikte olsa çıkar yoksa git aktara bal çörek otu tarçın al hemen başla içmeye..Ama inşAllah vardır sabah yine bayram yerine dönsün burasıı..

Canım bence yarın sabah testi yap varsa zaten silikte olsa çıkar yoksa git aktara bal çörek otu tarçın al hemen başla içmeye..Ama inşAllah vardır sabah yine bayram yerine dönsün burasıı..

İnşallah ablacım sabaha kadar olmazsam yaparım mutlaka. Olmazsa da bir dahaki aya.:KK14: Çok teşekkür ederim bu dediğini de denerim eğer olmazsa.

ya delisin sen yaaaaaaaa :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: yine güldürdün beni kahkahalarla hemde..Allahım senide güldürsün inşAlllahYalan dünya acayip yi geliyor bana zaten bekliyorum heyecanla:KK9::KK9::KK9::KK9:

heh işte böyle :):) güldürebildiysem ne mutlu bana :KK52: :KK52: aminnnnnnnnnnnn Allah hepimizi güldürsün inşallah öyle bir şey ki burda kimin canı sıkılsa benimde otomatik sıkılıyor herkes mutlu olsun mutlu haberler alsın istiyorum zaten kısmetse bu gidişle topiğimizin ismi 2013 anneleri olucak :):) özlem gelsin zaten hepimizi kaldırıp halay çektirticek :):)

heh işte böyle :):) güldürebildiysem ne mutlu bana :KK52: :KK52: aminnnnnnnnnnnn Allah hepimizi güldürsün inşallah öyle bir şey ki burda kimin canı sıkılsa benimde otomatik sıkılıyor herkes mutlu olsun mutlu haberler alsın istiyorum zaten kısmetse bu gidişle topiğimizin ismi 2013 anneleri olucak :):) özlem gelsin zaten hepimizi kaldırıp halay çektirticek :):)

2013anneliri olacak tabikiii Rabbimin izniyleee..Çok iyi geliyor banada burası deşarj oluyorum iyiki varsınız :KK16::KK16::KK16::KK16:

evet sankı buraya gırınce ugurunz banada bulaşıck gıbı mutlu oluyorum umarım o tablodakıler güzel haberler verırler..

ablacım 50 tane okudum. ister sıradaki arkadaşa ver hepsini, istersen 2 ye böl. sana bıraktım.

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm :KK3::KK3::KK3:

sayfalar baya ilerlemiş kıskanıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmm :KK43::KK43::KK43::KK43:

asıl sen iyiki varsın sen olmasan kimsede burda olmaz zaten :):) yaşasın bizim topik :):):)

aynen aynen .. ablam olmasa bende olmam. aşağıda online olanlar görünüyor ya, ablam yoksa valla demorilize oluyorum. o yokken de kalıyorum burda ama sıkılıyorum sanki..herkes burdayken güzel oluyor. herkes iyiki burda ve hepiniz iyiki varsınız. oz_lem de gelemedi yaniiiiii :)

asıl sen iyiki varsın sen olmasan kimsede burda olmaz zaten :):) yaşasın bizim topik :):):)

Evet gerçekten öyle. Bu 2013 topiğini açtım ben ama iyiki raınbowun topiğine geçtik hepberaber hepimize uğurlu geldi ardı ardına hamiş haberleri geliyor. ALLAH arttırsın. Raınbowcum bu listedeki herkez hamiş kalana kadar sende dahil bizi bırakıp bi yere gitmek yok. Hamiş kalırsak o zamanda farklı sohbetlerimiz olur tabii o ayrı :KK1:

canım banamı önrdin bu çayı.teşekkür ederim.Sağlıkla kucağına almak nasip olsun yavrunu bizide unutma dualarında.

amin inşallah.. hepinizin en kısa zamanda bebeişleri gelir evleriniz neşe dolar, olacaktırda zaten sadece okadar tatlı bişeyi beklerken insan sabredemiyor..

ben bebek düşünen herkeze mutlaka önce eşlerine ve kendilerine test yaptırmalarını öneriyorum çünkü ben bilmeden 15 ay kaybettim boşu boşuna.. bu süreden sonra insanın hepten sabrı azalıyor.. halbuki tedavilerden sonra 10. ayımdayım 2. gebeliğim Allahıma şükür sorunsuzda gidiyor..

sizlerinde olacaktır merak etmeyin.. mutlaka olacaktır..

bu arada çayın adını eksik yazmışım :) relax olacak :)

Allah biliyo ya 2013 e bebeğimle girmeyi herşeyden çok istiyorum Allahım nasip etsin kızlar 2013 Annesi olacağız hepimiz :KK9::nazar:

evet sankı buraya gırınce ugurunz banada bulaşıck gıbı mutlu oluyorum umarım o tablodakıler güzel haberler verırler..

aynen aynen .. ablam olmasa bende olmam. aşağıda online olanlar görünüyor ya, ablam yoksa valla demorilize oluyorum. o yokken de kalıyorum burda ama sıkılıyorum sanki..herkes burdayken güzel oluyor. herkes iyiki burda ve hepiniz iyiki varsınız. oz_lem de gelemedi yaniiiiii :)

Evet gerçekten öyle. Bu 2013 topiğini açtım ben ama iyiki raınbowun topiğine geçtik hepberaber hepimize uğurlu geldi ardı ardına hamiş haberleri geliyor. ALLAH arttırsın. Raınbowcum bu listedeki herkez hamiş kalana kadar sende dahil bizi bırakıp bi yere gitmek yok. Hamiş kalırsak o zamanda farklı sohbetlerimiz olur tabii o ayrı :KK1:

Ağlamaya bahane arıyorum zaten :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16: Seviyorum sizi.Kalp kalbin aynasıdır canlarım benimmm.İyiki varsınızzz:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

X