RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

hımmm.en ıdeal şekılde nasıl olur acep bılemedımkı :) cnm bı yerde okumustum sırt üstü yatmak yerıne ya sağa ya sola yatın dıordu hanı yumurtlklara daha rahat ulaşır

ben sağa sola yattım mesela
deneme yanılmayla anlayacaksın canım bunlar net şeyler değil maalesef,hepsini dene sen

hayirli olsun bebegin

ne zzaman yaptin bu bal seysini??

adetın ıkıncı gunu baslıosun 12.ci gune kadar dewam edıosunn sonra bırakıosun bn mesela 11.cı gun yumrtluyorum herkesın zamanı farklı oluo o yuzden adetın bıttıgı gıbı gun aşırı ılişkiye gırmek en doğrusu we tabı kı dız dırsek pozisyonuu (

tebrik ederim cnm okadar işim varki sırf seni merakımdam girdim nete.allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah

fenasın cnm:) ya şeker neler yaptın bebısı tutturmk ıcın öyle herkese soruyorum ama :)

canım yumurtlama günlerimi takip ettim ama testle değil. kk daki hesaplama yöntemine göre yaptım. bu ay olmasaydı ovu testi alacaktım. diz dirsek pozisyonunu denedim. yarım saat sırtüstü 15 dk sağa 15 dk da sola şeklinde toplamda 1 saat yattım. ben takviye olarak hiç bişe kullanmadım. folik asite bile 1 hafta olmadı başlayalı. ama çok istedim çok dua ettim. burdaki arkadaşlara da aynı içtenlikle dualar yaptım. ALLAH ol! dedi ve oldu :)

SSayı hareket çokmu düşüktü cnm

yaa aslında kafam bu konuda çok karışık cenab-ı mevlam ansip ettikten sonra bizden daha kötü deeğrlerle bile hamile kalanlar var.(gerçi dr.da aynı şeyi söyledi bu değerlerle imkansız değil ama zor zaman lazım)

sayımız hep normaldi hamd olsun mlde 42milyonun altına düşmedi ki totalde daha fazla yapıyor.Ama morfoloji yani şekil bozukluğu var krugere göre %5 (sağlıklı sperm olunca bunun %10-14 aarsı olması gerekiyormuş en azından) birde ileri hareketli ile yavaş hareketli toplamının %50den fazla olması gerekiyormuş bizimki %40 falan

neyse çok kafa karıştırdım galiba yüzde müzde ne bileyim işte birde dr.varikosel ilerde daha hasar yapabilir yada ağrı yapabilir deyince olduk işte ameliyat en azından 1,5 senedir bekliyoruz bir4-5 ay daha bekleriz dedik.en azından aşılama yada tüpe geçmeden yapabileceklerimizi yapabilelim ne kadar sağlıklı sonuçsa okadar şans artar dedik

cnım hayırlı olsun bebişin allah ım sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inş.

yehancım bu diz dirsek pozısyonu nasıl oluyor kı tam olarak

cnım hayırlı olsun bebişin allah ım sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inş.

yehancım bu diz dirsek pozısyonu nasıl oluyor kı tam olarak

senin dizlerin ve dirseklerin yada ellerin yerde, eşin arkanda. ancak açık bu kadar yazabiliyorum :) eşin boşaldıktan sonra bi süre daha öle kal ve sonra eşinin de yardımıyla altına hafif bir yastık koyup yat, en az 1 saat ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…