- 30 Ekim 2012
- 1.454
- 0
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #2.401
hımmm.en ıdeal şekılde nasıl olur acep bılemedımkı :) cnm bı yerde okumustum sırt üstü yatmak yerıne ya sağa ya sola yatın dıordu hanı yumurtlklara daha rahat ulaşır
ben sağa sola yattım mesela
deneme yanılmayla anlayacaksın canım bunlar net şeyler değil maalesef,hepsini dene sen
bence birşey demene gerek kalmadan eşin senin yuzundeki o mutlu ifadeden anlıyacak cnm ve seni havalara uçuracakaçtırırım ben ona bişiler yaparım :)) hiç bişe olmadı karnım ağrıyo biraz ovsana derim :))) hehehehe metod çok bende..
hayirli olsun bebegin
ne zzaman yaptin bu bal seysini??
bu ay sonu gibi kontrolümüz var sonuçlar çıksın onada yazarım o zaman şimdi elimde ameliyattan sonra vbi değerler olsun
ragındacım umarım senı sıkmıyorumdur.cok soru sordum ama gün aşırı mı denedınz ?
fenasın cnm:) ya şeker neler yaptın bebısı tutturmk ıcın öyle herkese soruyorum ama :)
SSayı hareket çokmu düşüktü cnm
ayyy cok guldum
bari ayni tarafa yatalim hep de bi ay tutturamassak digeer aya tutsun
canım yumurtlama günlerimi takip ettim ama testle değil. kk daki hesaplama yöntemine göre yaptım. bu ay olmasaydı ovu testi alacaktım. diz dirsek pozisyonunu denedim. yarım saat sırtüstü 15 dk sağa 15 dk da sola şeklinde toplamda 1 saat yattım. ben takviye olarak hiç bişe kullanmadım. folik asite bile 1 hafta olmadı başlayalı. ama çok istedim çok dua ettim. burdaki arkadaşlara da aynı içtenlikle dualar yaptım. ALLAH ol! dedi ve oldu :)
tebrik ederim cnm okadar işim varki sırf seni merakımdam girdim nete.allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah
tebrik ederim cnm okadar işim varki sırf seni merakımdam girdim nete.allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah
canım yumurtlama günlerimi takip ettim ama testle değil. kk daki hesaplama yöntemine göre yaptım. bu ay olmasaydı ovu testi alacaktım. diz dirsek pozisyonunu denedim. yarım saat sırtüstü 15 dk sağa 15 dk da sola şeklinde toplamda 1 saat yattım. ben takviye olarak hiç bişe kullanmadım. folik asite bile 1 hafta olmadı başlayalı. ama çok istedim çok dua ettim. burdaki arkadaşlara da aynı içtenlikle dualar yaptım. ALLAH ol! dedi ve oldu :)
yehancım bu diz dirsek pozısyonu nasıl oluyor kı tam olarak
cnım hayırlı olsun bebişin allah ım sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inş.