- 6 Temmuz 2010
- 4.605
- 55
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #2.381
aybikecim ilk ay stres yaptım çok olmadı.
bu ay yazmıştım sıkıntılı bir dönemdi bizim için.
aklıma takmadım hatta folik asit stres yaptı bende saatini ayarla falan onu da bıraktım.
yumurtladığımı hissettiğim 3 günü takip ettim.10 dk yastık koydum sadece.
Rabbim diledi oldu canım aslında.
canım burdayım bişe yapmadım valla. semiz salatamı yaptım, fırına tavuk koydum, pilavım vardı onun yanına iyi olur. bunun dışında eşim aradı az önce noldu sonuç dedi. hafif de naneliyiz ya direk soruyo yani.. yapmadım testi, kızlar yarın sabah yaparsın dediler dedim. siz ne deseniz inanıyo :))) göbeğime baba beni sev yazdım açarsa görür açmazsa bişe yok vallaaaöle yok 3 kuruşa 5 köfteeeee 2-3 gündür beni çok üzdü ne eziyetler edecem ona ben daha duuuurrrrr
anladım cnm cok da planlı olmamk lazım aslında haklısın evde 4 tane ovı testı var kullanacm hangı gunlerde kullanym sence bırde acaba regl bıtımnden hemn sonra baslasmmı cunku yumurtldgımı pek anlamıyorum akıntılar ara ara olunca farkedemıyorum
yaaa cnm çok duygulandım yook öyle kaçmak zaten hep beraber buyutecez bebişleriayyyyy ben hariç herkes biliyodu vallaaa :))) sağol canım teşekkür ederim. gelirim topiğe tabiki. ama buranın tadı da başka. ilk sevinçlerimi üzüntülerimi kısaca herşeyimi burda paylaştım ben :))
ben çörek otu bal tarcın yaptım tawsıye ederım arkadaslar cunku yumurtladdıgınızı hıssedıyorsunuz
Kızlar ben seaside'deden sürpriz çıkabilir diye düşünüyorum.
rujla yazsaydın :)))))))
ben çörek otu bal tarcın yaptım tawsıye ederım arkadaslar cunku yumurtladdıgınızı hıssedıyorsunuz
canım burdayım bişe yapmadım valla. semiz salatamı yaptım, fırına tavuk koydum, pilavım vardı onun yanına iyi olur. bunun dışında eşim aradı az önce noldu sonuç dedi. hafif de naneliyiz ya direk soruyo yani.. yapmadım testi, kızlar yarın sabah yaparsın dediler dedim. siz ne deseniz inanıyo :))) göbeğime baba beni sev yazdım açarsa görür açmazsa bişe yok vallaaaöle yok 3 kuruşa 5 köfteeeee 2-3 gündür beni çok üzdü ne eziyetler edecem ona ben daha duuuurrrrr
Canım kaan hoca mail yoluyla tdavi uyguluyor ve çok güzel sonuçlar alınıyor bir yaz bence durumunuzu
Regl olana kadar umut hep var :) olmazsa gelecek aya ...
cnm süpersın hadı bakalım bızlede paylaş tepkısını açmazsa nasıl tutucaksın ıcınde ay cok heyecanlı...
canım adetten sonra başla çünkü erken yumurtlayabilirsin. ama 4 az al sen yine testten.
o 13. gün 14. gün yalan bana göre.
her ay farklı zamanda yumurtlayabilirsin.
sen testini takip et yatakta kal biraz.
birde hep aynı şekilde yapmayın,belki o şekilde gitmiyordur rahime spoşlar
Allahım tez zamanda versin cnm inş.
açtırırım ben ona bişiler yaparım :)) hiç bişe olmadı karnım ağrıyo biraz ovsana derim :))) hehehehe metod çok bende..