RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

beeen geldimmm :) iyi akşamlar herkese,,,,nasılsınız kızlar... gözüme iki hamiş çarptı da Allah hayırlısıyla kucağınıza almanızı nasip etsin kızlarrr

okuya okuya gelim dedim ama vaktim kısıtlı eşim gelmeden yazayım dedım

ben 66 * 4 arkadaşımıza okudum

bir iş bir dua yapınca sıkılmadım,uykumda gelmedi hatta abdetsimi bozacak bişiler de gelmedi

yarın için 33 alıcam ama malum haftasonu alışverişe çıkıcam,mandıraya gidicem hadi bunlar neysede kuaföre gidicem epilasyon için :18:

birazcık kocaları çekiştirmişsiniz diyorum ki BEN DE VARIMMMM !!!

bugün eşimin arkdaşı aramış ben 2.ye baba olcam sende bişi yokmu demiş.. (bide eşimle aynı yaştalar, eşim 30u geçti)

bugün beyfendi çok canımı sıktı... neymiş bencişlmişim..çocukları buna ''dede''diyecekmiş benim yzüümden blablablaaa... gıcık yaaaa.... yaptğım herşeyi çöpe dökesim geldi... bi kendimi düşünürmüşümmm şimdiye bizimde 2. olablirmiş.. (2.ye baba olacak olan arkadası 3yıllık evli ,,bizde 5yıllığız bunun muhasebesini yaptııro aklıca kocammm)

sanki ben keyfi istemedim.. okul ancak bitti..kpssyide hadi bebiş önce olsun dedim sırf eşim için..bencil olsam bebk düşünürmüyüm şuan yani..

bi kendileri haklı zaten bunlarınnn....

neyse kızlar sinirim çok bozuk çıkıyorum ben..

anladım cnm cok da planlı olmamk lazım aslında haklısın evde 4 tane ovı testı var kullanacm hangı gunlerde kullanym sence bırde acaba regl bıtımnden hemn sonra baslasmmı cunku yumurtldgımı pek anlamıyorum akıntılar ara ara olunca farkedemıyorum

rujla yazsaydın :)))))))

ben çörek otu bal tarcın yaptım tawsıye ederım arkadaslar cunku yumurtladdıgınızı hıssedıyorsunuz

canım adetten sonra başla çünkü erken yumurtlayabilirsin. ama 4 az al sen yine testten.
o 13. gün 14. gün yalan bana göre.
her ay farklı zamanda yumurtlayabilirsin.
sen testini takip et yatakta kal biraz.
birde hep aynı şekilde yapmayın,belki o şekilde gitmiyordur rahime spoşlar
Allahım tez zamanda versin cnm inş.

ayyyyy ben hariç herkes biliyodu vallaaa :))) sağol canım teşekkür ederim. gelirim topiğe tabiki. ama buranın tadı da başka. ilk sevinçlerimi üzüntülerimi kısaca herşeyimi burda paylaştım ben :))
yaaa cnm çok duygulandım yook öyle kaçmak zaten hep beraber buyutecez bebişleri

cnm süpersın hadı bakalım bızlede paylaş tepkısını açmazsa nasıl tutucaksın ıcınde ay cok heyecanlı...

hımmm.en ıdeal şekılde nasıl olur acep bılemedımkı :) cnm bı yerde okumustum sırt üstü yatmak yerıne ya sağa ya sola yatın dıordu hanı yumurtlklara daha rahat ulaşır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…