- 30 Ekim 2012
- 868
- 45
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #2.361
eee anası gb olucak işte :) bende aslanım .. valla karnıma baba beni sev yazdım ama ben açıp göstermeyecem, eşimin açtığı bi anı bekleyecem. yemek falan aynen devam farklı bişe yokmuş gibi :)) o yüzden dışarda falan yemiyecez büyük ihtimalle. o öğrendi mi zaten bişiler yapar banavalla bilmiyorum kan testine gitmeden kimseye bişe söylemek yooookk :) evet canım annemle aynı şehirdeyiz. samsundayım ben o da burda çok şükür.
yehannnnnnnnnnnnayy ben biliyodum yaaa :)
hayırlı uğurlu olsun cnm
2013 temmuz anneleri topiğine alalım seni de ve sırayla sizleri de kızlarr
Canım tebrik ederimmmmm, ne güzel bir haber!!!!!!! Yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)))
eee anası gb olucak işte :) bende aslanım .. valla karnıma baba beni sev yazdım ama ben açıp göstermeyecem, eşimin açtığı bi anı bekleyecem. yemek falan aynen devam farklı bişe yokmuş gibi :)) o yüzden dışarda falan yemiyecez büyük ihtimalle. o öğrendi mi zaten bişiler yapar banavalla bilmiyorum kan testine gitmeden kimseye bişe söylemek yooookk :) evet canım annemle aynı şehirdeyiz. samsundayım ben o da burda çok şükür.
kesinlikle bu topic benim için birtanee :)
orada hamilelik deneyimlerini paylaşıyor ya herkes ondan dedim kızlar
herkes hamile kalsın ya bize özel bir hamile topiği açalımmmm
bnde baska topıge gıtmek ıstemıorum zaten burdakı herkes anne olacak ha bı ay önce ha bı ay sonraaa (
kızlar az önce komşum geldi,test yapmış,hamileeee
çok dua etmiştim ona da ,söylerken içim burrulmuştu,istiyordu.
darısı sizlere inş.
sağol aybikecim senden de güzel haberler alıcaz canım Rabbimin izniyle inş.
yok canım yapmadım
Çooookkk geçmiş olsun canım.
cnm ne guzel hayırlı hamılelıkler olsun ıns
yehan nerdesın naptınnnn
işallah allah herkese nasip etsin.Duygularım cok karısık ilk bebeğimi 6.5 aylıkken karnımda kaybettim 3 ay önce.Umarım bu sefer yasatmaz rabbimmm.