RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Canım tebrik ederimmmmm, ne güzel bir haber!!!!!!! Yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)))

yehannnnnnnnnnnn ayy ben biliyodum yaaa :)
hayırlı uğurlu olsun cnm
2013 temmuz anneleri topiğine alalım seni de ve sırayla sizleri de kızlarr

ayyyyy ben hariç herkes biliyodu vallaaa :))) sağol canım teşekkür ederim. gelirim topiğe tabiki. ama buranın tadı da başka. ilk sevinçlerimi üzüntülerimi kısaca herşeyimi burda paylaştım ben :))

bnde baska topıge gıtmek ıstemıorum zaten burdakı herkes anne olacak ha bı ay önce ha bı ay sonraaa (

Çok heyecanlandım yaaaa kimbilir neler hissedecek :))Hele annenin mutluluğu muhteşem olacak eminim.Annenni dışarda kahve içmeye davet et sonra aldığın küçük bir bebek çorabını koy önüne :)))))))

Son düzenleme:
kesinlikle bu topic benim için birtanee :)
orada hamilelik deneyimlerini paylaşıyor ya herkes ondan dedim kızlar
herkes hamile kalsın ya bize özel bir hamile topiği açalımmmm

kızlar az önce komşum geldi,test yapmış,hamileeee
çok dua etmiştim ona da ,söylerken içim burrulmuştu,istiyordu.
darısı sizlere inş.

aybikecim ilk ay stres yaptım çok olmadı.
bu ay yazmıştım sıkıntılı bir dönemdi bizim için.
aklıma takmadım hatta folik asit stres yaptı bende saatini ayarla falan onu da bıraktım.
yumurtladığımı hissettiğim 3 günü takip ettim.10 dk yastık koydum sadece.
Rabbim diledi oldu canım aslında.

cnm ne guzel hayırlı hamılelıkler olsun ıns

yehan nerdesın naptınnnn

canım burdayım bişe yapmadım valla. semiz salatamı yaptım, fırına tavuk koydum, pilavım vardı onun yanına iyi olur. bunun dışında eşim aradı az önce noldu sonuç dedi. hafif de naneliyiz ya direk soruyo yani.. yapmadım testi, kızlar yarın sabah yaparsın dediler dedim. siz ne deseniz inanıyo :))) göbeğime baba beni sev yazdım açarsa görür açmazsa bişe yok vallaaa öle yok 3 kuruşa 5 köfteeeee 2-3 gündür beni çok üzdü ne eziyetler edecem ona ben daha duuuurrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…