RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Özlemmmmmmmmmm halay başı çekçek bizim halayıııııııııııııııııııııııı:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Maaşallah barekellah canım benim.İnceliğin için çok ama çok teşekkür ederim Hamile haberini vermen bizi hem çok mutlu etti hemde umudumuzu çoğalttı.Büyük bir heyecanla listeye yeniden ekliyorum.Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsinn....:118:118::118:

işallah allah herkese nasip etsin.Duygularım cok karısık ilk bebeğimi 6.5 aylıkken karnımda kaybettim 3 ay önce.Umarım bu sefer yasatmaz rabbimmm.

günaydın hatunlar benimde yarın günüm var sabah kalktım kuru dolma hazırladım kurabiye yaptım akşam ve yarın sabahda diğerlerini hazırlarım artık .allatan temizlik ve yemek derdim yok bugün .yaşasın bugün cuma :81:
bende zehraya 30 okuyayım.
bu arada bat yarın ama 1 gr bile belirti yok sanırım bu ayda olmadı .bu ay olmadıysa kesin bir sıkıntı var zaten bana dr. yolları gözüktü

Bugün dolma günü herhalde ben de kabak dolması yaptım :))

yehannnnnnnnnnnn :KK52::KK52::KK52::KK52: ayy ben biliyodum yaaa :)
hayırlı uğurlu olsun cnm :nazar::emir_bebek::KK49:
2013 temmuz anneleri topiğine alalım seni de ve sırayla sizleri de kızlarr :KK54:

ben testımın arkasına tarıh we kucuk bı not ekledımmm sende ole yap bence..:-)
burası gercekten uğurlu..
aslında dualı demek daha dogruu..
Rabbım hepimize nasıp etsınn bu guzel duyguyu ınsAllahhh....

yehannnnnnnnn.. tebrık ederım canımmm.. ALLAHIM sağlıkla kollarına almayı nasip etsin , o güzellliğe bakıp bakıp aşık olasınnnnn :KK16: biz demiştik ama sen :KK36:

canıımm çok sağol. AMİN canım inşallah. Ahhhh şimdiden aşık oldum ben ona teyzesiii :) hepiniz dediniz ama emin olamadım işteeee

tebrıklerrrrrrrr yehannnnnn walla sayfaları geze geze zor buldum mujdelı haberıııı ole cbuk ılerlıo kı sayfalrr Rabbım kucagımıza aldıgımız gunlerıde göstersın bu topiktekı herkeseeee ((:-)

tşk ederim canıımm. amin inşallah. sana da sağlıklı bir hamilelik dilerim.

X