- 11 Ekim 2012
- 671
- 0
- Konu Sahibi RainbowColors
- #2.341
kızlarr merhaba
kasım ayıda karavana çıkınca aralık topiği varmı diye bakarken buldum burayı katılabilme şansım var mı aranıza??
hoşgeldin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarr merhaba
kasım ayıda karavana çıkınca aralık topiği varmı diye bakarken buldum burayı katılabilme şansım var mı aranıza??
tebrik ederiz yeni hamişimizi
evet canım varikosel çıktı 2.derecen ateş ölçmede çok durmadım ama ağustos,eylül,ekim,kasım topikleri ve varikosel ameliyatı topiğinde falan bulundum
Özlemmmmmmmmmm halay başı çekçek bizim halayıııııııııııııııııııııııı
Maaşallah barekellah canım benim.İnceliğin için çok ama çok teşekkür ederim Hamile haberini vermen bizi hem çok mutlu etti hemde umudumuzu çoğalttı.Büyük bir heyecanla listeye yeniden ekliyorum.Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsinn....:118:118::118:
cok tesekkürler . Daha evvelde yazmıştım 3 ay önce 6.5 aylık bebeğim karnımda olmüştü.İşallah sağlıklı bir şekilde kucagıma alırım bu bebeği...Dua edin lütfen.
günaydın hatunlar benimde yarın günüm var sabah kalktım kuru dolma hazırladım kurabiye yaptım akşam ve yarın sabahda diğerlerini hazırlarım artık .allatan temizlik ve yemek derdim yok bugün .yaşasın bugün cuma :81:
bende zehraya 30 okuyayım.
bu arada bat yarın ama 1 gr bile belirti yok sanırım bu ayda olmadı .bu ay olmadıysa kesin bir sıkıntı var zaten bana dr. yolları gözüktü
Canım bilgi için teşekkürler çok merak ediyordum..şimdi taşlar oturdu kafamda... ben sanıyordumki hamile olduğunu öğrendiğin andan itibaren hamilelik başlar
cnm evde mı eşin yoksa dışarda mı? testın fotosunu yolla:)
yehannnnnnnnnnnn ayy ben biliyodum yaaa :)
hayırlı uğurlu olsun cnm
2013 temmuz anneleri topiğine alalım seni de ve sırayla sizleri de kızlarr
yehannnnnnnnn.. tebrık ederım canımmm.. ALLAHIM sağlıkla kollarına almayı nasip etsin , o güzellliğe bakıp bakıp aşık olasınnnnn biz demiştik ama sen
sağol tatlım çook şukur biraz daha iyiyim iğnelerin yerleri beze yaptı biraz ağri var cnm sen nasılsın cnm
işte şuanda canım :) öle yapsam mı bilemedim.
Aslında ben de öyle sanıyordum hehehehehehehe :))
tebrıklerrrrrrrr yehannnnnn walla sayfaları geze geze zor buldum mujdelı haberıııı ole cbuk ılerlıo kı sayfalrr Rabbım kucagımıza aldıgımız gunlerıde göstersın bu topiktekı herkeseeee ((