RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

yeni bir arkadaş kazandığımız için asıl biz şanslıyız.Hoşgeldin cnm.Tamda yeni hamile haberinin üstüne geldin sanada bulaşsın inş.Kendinden bahsedermiisn lütfen

amin canım yaa keşke.çünkü bu benim kırmızı kart yediğim 23.ayımda
3,5 senlik evliyim 30 yaşındayım.2 yıldır bebiş istiyoruz ama cenab-ı mevlam henüz nasip etmedi.
kan ve hormon değerlerim normal ama tüplerime falan daha bakmadık
eşimin sperm sayısıda normal ama hareketli yüzdesi düşük ve morfolojisi bozuk 6 ay falan tedavi olduk ama birarpa boyu yol ilerleyemedik.en sonunda 2,5 ay önce ameliyat oldu

kısacası böyle yani

canım isme mi okumuştun dün biraz başım kalabalıktı kusura bakma nolur...bugünküleremi ekleyeyim bitenleremi okumuştun ((

hadi hayırlısı cnm.Peki tedavi olduk derken hareket için bitkisel kullandınız mı.Kaan hocaya durumunuzu yazdın mı.İnşAllah topik sanada uğurlu gelir canım benim Sıkma canını gün doğmadan neler doğarr

Sende bendensin tatlımmmm hiçbir işe yaramıyor o tedaviler ben olmazsa bu bahara tüp bebek istiyorum Allah izin verirse
varikosel mi vardı ameliyat oldu tatlım hayırdır hoşgeldin aramıza
sen ateş ölçümü topiğinde var mıydın başka bir yerden mi hatırlıyorum yoksaaa

tşk ederim canıııımmmm.. Amin canım inşallah.. ayyy kız mı dersinnnn :)) daha sölemedimmm farklı bişe düşünüyorummm fikrin var mıııı

yok canım kaan hoca ile irtibata geçmedim kendi dr.umuzla tedavi olduk.onun verdiği ilaçlar ilk etapta bitkisel kür yapmadım.bitkisel küre şimdi başladım

sağol canım. evet inanmamıştım ve aynen dediğin gb hala inanamıyoruuummmm :))

sağol canım. evet inanmamıştım ve aynen dediğin gb hala inanamıyoruuummmm :))

hımmmmmm aslan burcumu geliyor ozaman :) ay canım sanki benmişim gibi bir heyecan nasıl eşine ailene söylicen diye nolur her ayrıntıyı anlat bize :) annenle aynı şehirdemisin ?

tşk ederim yüce ALLAH'ım hepinize yaşatsın inşallah. ben hala inanamıyoruuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yuppi yehan hamile cnm çooook sevindim oh beeeee en sonunda allah tamamına erdirsin tatlım gözun aydın çok sevindim innnşşş darısı butun arkadaşlarımıza olsun topiğimiz şenlendi

evet canım varikosel çıktı 2.derecen ateş ölçmede çok durmadım ama ağustos,eylül,ekim,kasım topikleri ve varikosel ameliyatı topiğinde falan bulundum

hımmmmmm aslan burcumu geliyor ozaman :) ay canım sanki benmişim gibi bir heyecan nasıl eşine ailene söylicen diye nolur her ayrıntıyı anlat bize :) annenle aynı şehirdemisin ?

eee anası gb olucak işte :) bende aslanım .. valla karnıma baba beni sev yazdım ama ben açıp göstermeyecem, eşimin açtığı bi anı bekleyecem. yemek falan aynen devam farklı bişe yokmuş gibi :)) o yüzden dışarda falan yemiyecez büyük ihtimalle. o öğrendi mi zaten bişiler yapar bana valla bilmiyorum kan testine gitmeden kimseye bişe söylemek yooookk :) evet canım annemle aynı şehirdeyiz. samsundayım ben o da burda çok şükür.

yuppi yehan hamile cnm çooook sevindim oh beeeee en sonunda allah tamamına erdirsin tatlım gözun aydın çok sevindim innnşşş darısı butun arkadaşlarımıza olsun topiğimiz şenlendi

evet canım ya şoklardayım. birebir şahit oldunuz. testi yapar yapmaz resmini koydum. valla gerçekten de ohhh beeee :)) sağol canım, inşallah herkesin güzel haberlerini bekliyorum.

haklısın canım kan testini bekle ne güzel evine gider süpriz yaparsın ozaman yada yemeğe çağırırsın ay beni en heycanlandıran müjde vermek olucak ya :):):) canım benim eşin anladığında tepkisini mutlaka yaz hep beraber ağlıyalım burda :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…