- 22 Eylül 2011
- 1.914
- 7
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #2.321
yeni bir arkadaş kazandığımız için asıl biz şanslıyız.Hoşgeldin cnm.Tamda yeni hamile haberinin üstüne geldin sanada bulaşsın inş.Kendinden bahsedermiisn lütfen
yehan cnm tebrikler...zaten senin önceden yapmış olduğun bir teste gölge şeklinde ikinci çizgi çıkmıştı ama inanmadın..bak net çıkmış şimdi...eminim ki şimdi de inanmamışsındır:))))))))
yaaa bu topik çok hoş ya hamileler listede çok güzel gözüküyor...
bizde çift çizgi görelim ne olur yaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rainbow dün bende 20şer tane okudum atladın mı dua okuyan kişiler arasında yokum...
amin canım yaa keşke.çünkü bu benim kırmızı kart yediğim 23.ayımda
3,5 senlik evliyim 30 yaşındayım.2 yıldır bebiş istiyoruz ama cenab-ı mevlam henüz nasip etmedi.
kan ve hormon değerlerim normal ama tüplerime falan daha bakmadık
eşimin sperm sayısıda normal ama hareketli yüzdesi düşük ve morfolojisi bozuk 6 ay falan tedavi olduk ama birarpa boyu yol ilerleyemedik.en sonunda 2,5 ay önce ameliyat oldu
kısacası böyle yani
amin canım yaa keşke.çünkü bu benim kırmızı kart yediğim 23.ayımda
3,5 senlik evliyim 30 yaşındayım.2 yıldır bebiş istiyoruz ama cenab-ı mevlam henüz nasip etmedi.
kan ve hormon değerlerim normal ama tüplerime falan daha bakmadık
eşimin sperm sayısıda normal ama hareketli yüzdesi düşük ve morfolojisi bozuk 6 ay falan tedavi olduk ama birarpa boyu yol ilerleyemedik.en sonunda 2,5 ay önce ameliyat oldu
kısacası böyle yani
süper ya hamılesınnnnnnnn yaaa cok sevındımm yupiiii cnm allah güzel bır hamılelık gecırmeyı nasıp etsın ıcıme doguyo kızzzz olck..:) bu arada eşine söledınmı cok sevınmıstır sımdıııı...
hadi yap çok kolay :))24 temmuz 2013
şuanda 4 hafta 2 günlük hamilesin hayatım
yapman gereken buraya girip http://www.kadinlarkulubu.com/profile.php?do=editprofile
Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına ( ortalarda bir yerde )
24-07-2013 yazıp kaydetmen yeterli hayatımmmmm
hadi hayırlısı cnm.Peki tedavi olduk derken hareket için bitkisel kullandınız mı.Kaan hocaya durumunuzu yazdın mı.İnşAllah topik sanada uğurlu gelir canım benim Sıkma canını gün doğmadan neler doğarr
yehan cnm tebrikler...zaten senin önceden yapmış olduğun bir teste gölge şeklinde ikinci çizgi çıkmıştı ama inanmadın..bak net çıkmış şimdi...eminim ki şimdi de inanmamışsındır:))))))))
yaaa bu topik çok hoş ya hamileler listede çok güzel gözüküyor...
bizde çift çizgi görelim ne olur yaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rainbow dün bende 20şer tane okudum atladın mı dua okuyan kişiler arasında yokum...
sağol canım. evet inanmamıştım ve aynen dediğin gb hala inanamıyoruuummmm :))
yuppi yehan hamile cnm çooook sevindim oh beeeee en sonunda allah tamamına erdirsin tatlım gözun aydın çok sevindim innnşşş darısı butun arkadaşlarımıza olsun topiğimiz şenlenditşk ederim yüce ALLAH'ım hepinize yaşatsın inşallah. ben hala inanamıyoruuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Sende bendensin tatlımmmm hiçbir işe yaramıyor o tedaviler ben olmazsa bu bahara tüp bebek istiyorum Allah izin verirse
varikosel mi vardı ameliyat oldu tatlım hayırdır hoşgeldin aramıza
sen ateş ölçümü topiğinde var mıydın başka bir yerden mi hatırlıyorum yoksaaa
canım isme mi okumuştun dün biraz başım kalabalıktıkusura bakma nolur...bugünküleremi ekleyeyim bitenleremi okumuştun ((
hımmmmmm aslan burcumu geliyor ozaman :) ay canım sanki benmişim gibi bir heyecan nasıl eşine ailene söylicen diye nolur her ayrıntıyı anlat bize :) annenle aynı şehirdemisin ?
yuppi yehan hamile cnm çooook sevindim oh beeeee en sonunda allah tamamına erdirsin tatlım gözun aydın çok sevindim innnşşş darısı butun arkadaşlarımıza olsun topiğimiz şenlendi
eee anası gb olucak işte :) bende aslanım .. valla karnıma baba beni sev yazdım ama ben açıp göstermeyecem, eşimin açtığı bi anı bekleyecem. yemek falan aynen devam farklı bişe yokmuş gibi :)) o yüzden dışarda falan yemiyecez büyük ihtimalle. o öğrendi mi zaten bişiler yapar banavalla bilmiyorum kan testine gitmeden kimseye bişe söylemek yooookk :) evet canım annemle aynı şehirdeyiz. samsundayım ben o da burda çok şükür.
tşk ederim canıııımmmm.. Amin canım inşallah.. ayyy kız mı dersinnnn :)) daha sölemedimmm farklı bişe düşünüyorummm fikrin var mıııı
evet canım ya şoklardayım. birebir şahit oldunuz. testi yapar yapmaz resmini koydum. valla gerçekten de ohhh beeee :)) sağol canım, inşallah herkesin güzel haberlerini bekliyorum.