RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

canım çok tşk ederimm.. tüm kalbimle dua edicem bu gece hepiniz için.. inşallah bakıcam tek tek adınızı görmek istiyorum o listede :))

iNŞALLAH canım İNŞALLAH bende bütün kalbimle anne olmayı çok istiyorum. iNŞALLAH burada edilen dualarla ve birbirimize olan desteğimizle bir gün hepimiz ANNE olacağız.:emir_bebek::emir_bebek:

Ohhh ya yehan test yapmış ya hamileymiş hobaaaa :KK64::KK64::KK64::KK64::KK8:
Çok tebrik ederim canım.
Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. :nazar:
Ne güzel ya ben de istiyorum :KK49:

hadi herkes halayaaa öle oturmak yookkkkk..
oz_lem seni bekliyorum varya meraklaaaa.. :)
çok sağol canıımm amin inşallahhh..
ALLAH sana da versin en kısa zamanda inşallah. bambaşka bişe valla..

abla bana sen hazırla lütfen.. senden istiyorum bunu özellikle..üstüne de istediğin yazıyı yazabilirsin..

kızlarr merhaba

kasım ayıda karavana çıkınca aralık topiği varmı diye bakarken buldum burayı katılabilme şansım var mı aranıza??

kızlarr merhaba

kasım ayıda karavana çıkınca aralık topiği varmı diye bakarken buldum burayı katılabilme şansım var mı aranıza??

yeni bir arkadaş kazandığımız için asıl biz şanslıyız.Hoşgeldin cnm.Tamda yeni hamile haberinin üstüne geldin sanada bulaşsın inş.Kendinden bahsedermiisn lütfen

hadi herkes halayaaa öle oturmak yookkkkk..
oz_lem seni bekliyorum varya meraklaaaa.. :)
çok sağol canıımm amin inşallahhh..
ALLAH sana da versin en kısa zamanda inşallah. bambaşka bişe valla..

Hayali bile bambaşkayken gerçeği kimbilir nasıldır. Benimde bir arkadaşım dogum yaptı dün ziyaretine gittim. Öyle güzeldiki insan bebek görünce dahada bebek isteği depreşiyor öyle tuhaf oldumki Allahım en kısa zamanda hepimize versin gerçekten hayali bile içimi kıpır kıpır ediyor.:nazar::emir_bebek::emir_bebek:

ben beceremedim ablacım yaaa.. ordan açtığım sayfaya baktığımda gün gün gelişimi gösteren bişe çıkıyo böle cetvel falan değil

süper ya hamılesınnnnnnnn yaaa cok sevındımm yupiiii cnm allah güzel bır hamılelık gecırmeyı nasıp etsın ıcıme doguyo kızzzz olck..:) bu arada eşine söledınmı cok sevınmıstır sımdıııı...

yehan cnm tebrikler...zaten senin önceden yapmış olduğun bir teste gölge şeklinde ikinci çizgi çıkmıştı ama inanmadın..bak net çıkmış şimdi...eminim ki şimdi de inanmamışsındır:))))))))

yaaa bu topik çok hoş ya hamileler listede çok güzel gözüküyor...

bizde çift çizgi görelim ne olur yaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rainbow dün bende 20şer tane okudum atladın mı dua okuyan kişiler arasında yokum...

X