RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

7 Hamişimiz var Maaşallahhhhhhhhh

Rabbim sağlıkla kucaklarınada almayı nasib etsin inşAllah.Darısı listedeki diğer tüm dostlara ve tüm isteyenlere olsun.Bu mübarek gün hürmetine inşAllah.Amin

Aminnnnnnnnn Bu topikde toplanan herkez, bu listede olan herkez tez zamanda Hamile kalsın İNŞALLAHHHH

ALLAH izin verdiği sürece her gün burda olucam. aşkolsun ablam yapsam ilk burda söylerim olur mu hiç öyle şey. 1-2 gündür adet olcam diye düşünüyodum. üzülmemek için elim teste gitmiyodu. inşallah kızdır :)) sağlıklı olsun da önemli değil ama ALLAH biliyor gönlüm kızdan yana. dualarımla da burda olacağım. biraz okudum, tam bi toparlim rakamı vericem sana.

NickyaşB.A.TSonuçAyetel Kürsi
esraezgiHAMİLE
alaluna29HAMİLEOkundu
ragindaHAMİLEOkundu
cigdemd29HAMİLEOkunuyor
missyamanHAMİLEOkundu
wavybalsamHAMİLE
yehanHAMİLEOkundu
esenglvedat3 EkimReglini bekliyorOkundu
kiraztepe3725 EkimReglini bekliyor Okundu
karla383712 KasımÇalışmaya devamOkundu
rimel_842813 KasımÇalışmaya devamOkundu
seaside14 KasımBeklemedeOkundu
firarperest2416 KasımÇalışmaya devamOkundu
nartanesiii(Ayşe)2716 KasımÇalışmaya devamOkundu
fatmaipek3217 KasımÇalışmaya devam Okundu
hayalperest422318 KasımÇalışmaya devamOkundu
8sporcoins3219 KasımÇalışmaya devamOkundu
aysunayy3020 KasımÇalışmaya devamOkundu
alminna2521 KasımÇalışmaya devam Okunuyor
zehra90902222 KasımÇalışmaya devamOkunuyor
oz_lem_2423 KasımÇalışmaya devamOkunuyor
beyazlim2826 KasımÇalışmaya devam
endozlem27 KasımÇalışmaya devam
kadikoy8103128 Kasım Çalışmaya devam
lex3030 KasımÇalışmaya devamOkundu
leylam1232631 KasımÇalışmaya devam
zerbas281 AralıkÇalışmaya devam
kardelen031 AralıkÇalışmaya devam
hayatimsinav261 AralıkBeklemede
gamzesena3 AralıkÇalışmaya devam
ebal16274 AralıkÇalışmaya devam
RainbowColors358 AralıkÇalışmaya devam
cikolta259 AralıkÇalışmaya devamOkundu
Elfida10 AralıkÇalışmaya devamOkundu
perakedisi10 AralıkÇalışmaya devam
rmzeynep2510 AralıkÇalışmaya devamOkundu
nese773510 Aralık Çalışmaya devamOkundu
feryalnur2712 Aralık Çalışmaya devam Okundu
Sevdemm29 12 Aralıkçalışmaya devamOkundu
loori18 AralıkÇalışmaya devamOkundu
ALPPIN24Aralık ?Çalışmaya devam Okundu
aybikekayra26Aralık ?Çalışmaya devamOkundu
asbelove29Aralık ?Çalışmaya devamOkundu

[tr
[td]hayalperest42[/td]
[td]23[/td]
[td]18 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]

Son düzenleme:

Yehannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tebrikler çok sevindimmmm.Bak o kadar stres yapmana gerek yoktu açık açık belliydi zaten testle kesinleşti :))))Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhhhh :))

ohaaaaaaaa yuhhhhhhhhhhhhh yehan hamişsinnnnnnnnnn ay inanmıyorum çok sevindim canım hayırlı olsun hemen kan testine koşturrrrrrr

yaaaaaa ohaaaaaa yuuuuuhhhhhhh :))) evet hamişimmmmmm :))) çok sağol tatlıııııımmmm.. ne zaman gitmeliyim kan testineeeeee

Ohhh ya yehan test yapmış ya hamileymiş hobaaaa
Çok tebrik ederim canım.
Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.
Ne güzel ya ben de istiyorum

Canım benimmm hiç bitmeyecek bir güzellik ve mutluluğun başlangıcı bu.Rabbim daim etsin sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşAllahh.
şimdi eşine çektirr çektirebildiğin kadar :))

sağol ablaaaaammm. sen varyaaaaa bitanesinnnnnn :) heee tabii çektirecem görecek o gününü

listemize bak be anniş doluyor yavaş yavaş topiğimizde pek uğurlu Rabbime binlerce şükür dualarımızı sesimizi duyuyor tüm hamişlerimiz çok sağlıklı geçirirler ve bebişlerini kucaklarına alırlar inşAllah

yehan canım hayırlı olsun darısı başımıza inşallah. Senin adına çok sevindim. Hadi bakalım bir hamiş daha eklendi listeye maşallah listemiz iyi gidiyor.

canım çok tşk ederimm.. tüm kalbimle dua edicem bu gece hepiniz için.. inşallah bakıcam tek tek adınızı görmek istiyorum o listede :))

yaaaaaa ohaaaaaa yuuuuuhhhhhhh :))) evet hamişimmmmmm :))) çok sağol tatlıııııımmmm.. ne zaman gitmeliyim kan testineeeeee

canım ya oh valla rahatladım eşine güzel bir süpriz yap küskünlüğünü unut ilk müjden olcak oyuzden unutulmayan bir süpriz olsun kan testine hemen yarın git idrarında bile çıkıyorsa kan testinde daha net çıkar :)

sağol ablaaaaammm. sen varyaaaaa bitanesinnnnnn :) heee tabii çektirecem görecek o gününü

Canım benim sende öyle diyecem ama olmayacak sen artık 2 tanesin Maaşallah BarekAllah

çok şükürrrrrrr.Darısı siz dostlara inşAllahhhhhhhhhh

Yehannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tebrikler çok sevindimmmm.Bak o kadar stres yapmana gerek yoktu açık açık belliydi zaten testle kesinleşti :))))Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhhhh :))

canııııımmmmmmmmmmmm seaside çoookk tşk ederim. evet ya boşa kasmışım kendimi ama insan önceden bilemiyor ki... amin canım hepinizin evlatları gelsin inşallah tez zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…