RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Oh beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee biliyordum MAAŞALLAH canım sağlıkla kucağınada almak nasip olsun gözün aydın cnm benim.Darısı buradaki tüm dostlaara olsunnnn

özlemmmmm halay başı nerdesin hu huuuuuu

ya ben hala inanamıyorum 2 de bir teste bakıyorum ben şimdi gerçekten hamileyim demi ? offf bu nasıl bişe yaa, allak bullak durumdayım...

Yehancım valla biliyordum hamile olduğunu hatta bugün bir arkadaşa yaptıda bizemi demiyor acaba dedim Çok sevindim cnm yaa.Galiba kız geliyorrrrrrrr turşuları hatırladımda şimdiii:)) Bak bizide dualarında unutmak yokkk.Ve topiğideee...

ohaaaaaaaa yuhhhhhhhhhhhhh yehan hamişsinnnnnnnnnn ay inanmıyorum çok sevindim canım hayırlı olsun hemen kan testine koşturrrrrrr

ya ben hala inanamıyorum 2 de bir teste bakıyorum ben şimdi gerçekten hamileyim demi ? offf bu nasıl bişe yaa, allak bullak durumdayım...

Canım benimmm hiç bitmeyecek bir güzellik ve mutluluğun başlangıcı bu.Rabbim daim etsin sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşAllahh.
şimdi eşine çektirr çektirebildiğin kadar :))

Asbelove çok teşekkür ederim cvbn için. Bi 10 gün ara werdim bugün içim rahat etmedi yine başladım folik asite inş artık hamile kalırızda işe yarar bu folik asitler...))))

yehan canım hayırlı olsun darısı başımıza inşallah. Senin adına çok sevindim. Hadi bakalım bir hamiş daha eklendi listeye maşallah listemiz iyi gidiyor.

ablaaaaammm o kadar tuhafım ki.. bi ağlamaklıyım bi içim kıpır kıpır. ne yapıcamı hiç bilmiyorum. ALLAH hepinizden razı olsun. benim için dua edenler etmeyenler yardımcı olanlar olmayanlar ve daha nicesi. hepinizi çoookkkk seviyorummm....

7 Hamişimiz var Maaşallahhhhhhhhh

Rabbim sağlıkla kucaklarınada almayı nasib etsin inşAllah.Darısı listedeki diğer tüm dostlara ve tüm isteyenlere olsun.Bu mübarek gün hürmetine inşAllah.Amin

Son düzenleme:

CAnım allak bullak olma git bir kan testi yaptır zaten kesin belli ilk çizgidede biz sana demiştik keyfini çıkar kocişine nasıl vericen müjdeyi merak ederiz kız şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…