- 14 Eylül 2012
- 3.334
- 20
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #2.241
tatlım umutlandırmak istemem ama yerleşme kanaması olabilir mi acep......
Az sabır olmadı haftasonu bir test yaparsın belki p.tesi başka sebeplerden gidersin dr.aa
doğru düzgün adet olamadım napçam diye, soğan suyu, hayıt suyu, maydonoz sapının suyunu içyim, ballı tarçınlı çörekotu, havuç yedim biraz düzeldi gibi,
olumu kuzum olurmu dersin bugün 28.gün ben bilmiyorum hiç bişi bilmiyorum
canım asbeloveciğime katılyorum.bir test yap bence
dün yapmıştım bat dündü negatifti
Canım p.esi git dr.a mutlaka biz saddece tahmin yapabiliriz cnm
abla bunlar hamilelik belirtileri mi ? ben gecikmeli de olsa adet olucamı sanıyorum yaa.. göğüs uçlarım bana bunu hissettiriyor. 2 güne kadar sızlama bile yoktu, sadece göğüslerimin yanlarında sızlamalar vardı ama göğüs uçları devreye girince ben farklı düşünmeye başladım açıkçası. adet olmaya yakın günlerde akıntı olmuyor mu? valla ben ne görsem hamişliğe değil de adete yoruyorum..
dün yapmıştım bat dündü negatifti
ahh camım keşke öyle olsa ağzından bal damlıyor bal gibi tatlı bi bebişin olsun aselden daha aseltatlım geç döllenmeden dolayı çıkmamış olabilir 1-2gün bekle olmazsa tekrar yaparsın testi şekerimmm
İnşallahhhhhh
ahh camım keşke öyle olsa ağzından bal damlıyor bal gibi tatlı bi bebişin olsun aselden daha aseltatlım geç döllenmeden dolayı çıkmamış olabilir 1-2gün bekle olmazsa tekrar yaparsın testi şekerimmm
İnşallahhhhhh
ahh camım keşke öyle olsa ağzından bal damlıyor bal gibi tatlı bi bebişin olsun aselden daha asel
canım hepsinimi içtin :44: