Kontakt Lens Rainbow renklerini merak edenlere kullandığım 5 farklı Renk (Resimli)

GunhesH

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2006
3.433
10
son günlerde rainbowlarla ilgili çok soru sruluyor..birçok rengini kullanmış birisi olarak bu konuyu açmayı görev bildim....gözlerim orta kahverengi...

Kendi gözüm

Rainbow Giallo

Rainbow dark green

Rainbow lilac (menekşe)

Rainbow fantasy line deep hazel

Ayrıca rainbow emerald green de kullandım ancak onların resimleri yok üzgünüm..
yorumlarınızı bekliyorum..o kadar uğraştım umarım konuya ilgi gösterirsiniz...

Son düzenleyen: Moderatör:
güneşcim hazel ve deep hazeli beğendim gayethoş duruyor...bende n.c mel sipariş ettim heycanla bekliyorum....

Emeğine sağlık Güneşcim =)) Giallo biraz sarımtrak durmuş ama çok doğal ve hoş, ben en çok dark green ve hazeli beğendim sende. Fantasy Line'lar Elite Line kadar doğal değil gibi seri olarak... Ama renk çok hoş onda da. Lila rengi lenslere karşı her zaman negatif düşüncelerim olmuştur benim, naçizane fikrim mor olanlar pek iyi değil gibi. Umarım kızmazsın bana canım, kendi göz rengin çok daha güzel bence =))

hazeli beğendim doğal durmuş.

yorumun için teşekkür ederim..evet rainbow renkleri içinde kahve göze göre en doğal duran renk oydu :)

en sonuncu cok guzelmıs ..

teşekkürler :) ancak dokusu rainbowun diğer serisine göre opak olduğu için normal hazeller kadar doğal değillerdi..ama renk uzaklardan da görülsün diyenler için fantasy line ideal...

Emeğine sağlık Güneşcim =)) Giallo biraz sarımtrak durmuş ama çok doğal ve hoş, ben en çok dark green ve hazeli beğendim sende. Fantasy Line'lar Elite Line kadar doğal değil gibi seri olarak... Ama renk çok hoş onda da. Lila rengi lenslere karşı her zaman negatif düşüncelerim olmuştur benim, naçizane fikrim mor olanlar pek iyi değil gibi. Umarım kızmazsın bana canım, kendi göz rengin çok daha güzel bence =))

sağol morrisoncuğum :)
evet canım göztonum açık kahveye meyilli olduğu için giallolar bende yeşil durmuyorlardı sarı duruyorlardı sevememiştim :KK19:
senle aynı fikirdeyim koyu yeşilleri kendime daha çok yakıştırıyorum :) laf aramızda verdeler dark greenden çok daha güzel..rainbowunkiler dibine girsen bile rengi çok zor seçiliyor..uzaktan ise simsiyah...
hazeller rainbowun en doğal duran rengi (kahve gözler için) solotica ocreye başka bir seçenek olabilir bu lens...ve evet canım fantasy lineların yapısı çok opak..teatral lensler gibi ve şaşı görünüm veriyor..yani elite linelar solotica hidrocor gibi desek fantasy linelar da 3 lü opaklar gibi (benzetmek gibi olmasın da örnek olsun diye dedim) :26:
lilalara da gelirsek..yok canım niye kızayım sana tabi ki açıkça paylaşıcaksın görüşlerini..dürüst olmandan memnun olurum :KK34: lilaların böyle çok açık tonları pek hoş olmuyor evet yabancı forumda alanlar olmuş ve zombi lensi demişler düşün...onlar doğallık konusunda bizlerden daha geniş olmalarına rağmen onlar bile öyle demiş...ve açık renk olduğu için pupil daha da bi göze batıyor..koyu mavimsi lilalar daha güzel ancak kendime doğru dürüst lila lens bulamadığım için bu rengi kullanmayı eledim :) çünkü hepsi ya çok mor yada çok damarlı...tenime de sadece lila ile koyu yeşil yakışıyor mavi bile riskli..ama çok şükür soloticanın koyu yeşilinden çok memnunum... fikirlerin için teşekkür ederim canım :KK71:

tşk ederim canım saol o lila rengini kullanırken ne gibi yorumlar alıyordun.valla iyi cesaret o rengi kullanmak benim tarzım hiç değil ama tercih meselesi tabi :79:

canım valla doğruyu söylemek gerekirse öyle tahmin edildiği gibi olumsuz yorumlar almadım gerçek hayatta..aksine rengin bana çok yakıştığını söylediler lens olduğunun anlaşılmasına rağmen yüzümde güzel durduğunu söylediler.. ancak pupil sorunu olduğunu da belirttiler..bir de konuşma mesafesinde insanlarla birebir konuşurken renk dikkatlerini çekiyordu ve gözlerime dikkatlice bakmaktan kendilerini alamıyorlardı..ve bu bakışlar beğenmeme tarzında değildi daha ziyade meraklanma tarzındaydı...ama soramıyorlardı da lens mi değil mi diye..bu rengin en büyük avantajı bna göre makyaj istemeyen ve rengi yüzünden tek başına makyaj yerine geçebilen bir lensti...makyaja üşendiğim için aldığımı itiraf ediyim :)
her konuşmamda yabancı insanların sadece gözlerime bakıyor olması bir süre sonra rahatsız etti beni..çünkü sadece gözlerimden ibaret olmadığımı düşünüyorum :)

bir de gerçek hayatta resimdeki kadar yoğun mor tonu yoktu daha çok gri lense yakındı..yani mor tonuyla renklendirilmiş bir açık gri gibiydi daha çok..kendim de bu lensi severdim ama pupil sorunu ve şaşı görünüm sorunu vardı...ama tabiki herkesin her zaman her yerde rahatça kullanabileceği bir lens değil kesinlikle...ben bile herhangi bir bariz olumsuz tepkiyle karşılaşmamış olmama rağmen bu lensi 2. kez almadım bile..ama güzel bi maceraydı :KK1:

Son düzenleme:
güneşcim ben sende deep hazeli cok begendım cercevesı koyu olmasına karsın renk cok guzel duruyor bılmıyorum neden ama benım charm mellerde heralde koyu cercevesınden dolayı bıraz daha iri gosterıyor gozlerımı:26:
giallo da dogaLLık olarak cok begendıklerım arasında:82: tesekkur ederız:nazar:

güneşcim ben sende deep hazeli cok begendım cercevesı koyu olmasına karsın renk cok guzel duruyor bılmıyorum neden ama benım charm mellerde heralde koyu cercevesınden dolayı bıraz daha iri gosterıyor gozlerımı:26:
giallo da dogaLLık olarak cok begendıklerım arasında:82: tesekkur ederız:nazar:

teşekkür ederim bernacım :KK16: deep hazel rengi bildiğimiz elite line serisine göre çok çok opak bir lens..göz rengini yüzde yüz değiştiriyor neredeyse teatral lens gibi...haresinin de o yüzden bu kadar belirgin olduğunu düşünüyorum...rengin kendisi hazel tonu olması dolayısıyla doğal bir renk olsa da opaklığı ve pupilin sert geçişi dolayısıyla yakın mesafelerde doğal görünmediğini söyleyebilirim..:KK50: her halükarda charm mel bunlardan daha iyidir diye düşünüyorum :KK55:

güneşcım charm mel cok rahat ve dogal duran bır lens fakat bana buyuk duruyor hıssı verıyor:KK37: bır sonrakı secenegımın cor mel olmasını dusunuyorum :97: cok acık bır renk takıntım yoktur lens secerken fakat charm mel cok yesıl durmasada yesıl tonlarında makyaja gore fark yapıyor:82:

güneşcım charm mel cok rahat ve dogal duran bır lens fakat bana buyuk duruyor hıssı verıyor:KK37: bır sonrakı secenegımın cor mel olmasını dusunuyorum :97: cok acık bır renk takıntım yoktur lens secerken fakat charm mel cok yesıl durmasada yesıl tonlarında makyaja gore fark yapıyor:82:

bernacım gerçi cor mel kullanmadım ancak biliyosundur cor serilerinde renk tonları daha açık renk oluyor..bazı kişiler cor melin solgun ve açık renk olmasından şikayetçiler...mel doğal da olsa yüzü soldurma riski yüksek...hele ki hidrocorda hare de yok...eğer açık renk takıntım yok diyosan ve yeşil istiyorsan cor verdeyi de bi düşünebilirsin..cor verdelerden çok memnunum ben :KK34:

güneşcim çok yardımcı oldun çünkü dark green tam aradığım renkti.göz rengim de seninkinden biraz daha açık

yaa dokusu iyi güzel de şu renk geçişi yok mu çk keskin.. bi türlü doğal gelmiyo bana rainbowlar

emeğine sağlık cnm eminim rainbow almak isteyenler için çok iyi bir konu olmuştur bu konu =)..

gözlerin güzel olduğu için lensleri güzel taşımışsın bence.. menekşe rengi biraz anormal olmuş o da senle alakalı değil lensin rengi çok değişik =/ öyle göz rengi olmaz yani =D diğerleri gayet doğal ama soloticalar kadar iyi değil bana göre..

Güneşcim tekrar baktım da rainbow lu resimlerine,fantasy line deep hazel lı resmin çok hoş göründü gözüme,çok bombeli diyorsun sen ama,renk tonu çok hoş,gözüm ışığa çok duyarlı vitamin eksikliğinden diyorsun,o sorun hallolursa bence çok güzel durur çünkü çok hoş bir tonu varmış bir siyah kalemle falan çok albenili ve gizemli bir göz rengi olarak görünebilir

emeğine sağlık cnm eminim rainbow almak isteyenler için çok iyi bir konu olmuştur bu konu =)..

gözlerin güzel olduğu için lensleri güzel taşımışsın bence.. menekşe rengi biraz anormal olmuş o da senle alakalı değil lensin rengi çok değişik =/ öyle göz rengi olmaz yani =D diğerleri gayet doğal ama soloticalar kadar iyi değil bana göre..

teşekkür ederim canım güzel görüşün için.o senin güzelliğin :KK16: evet canım rainbowun dokusu çok güzel renkleri de güzel canlı..ancak ancak biraz bombeli olması ve pupil sorunu olan bir lens..bir de biraz kalın bir lens...

Güneşcim tekrar baktım da rainbow lu resimlerine,fantasy line deep hazel lı resmin çok hoş göründü gözüme,çok bombeli diyorsun sen ama,renk tonu çok hoş,gözüm ışığa çok duyarlı vitamin eksikliğinden diyorsun,o sorun hallolursa bence çok güzel durur çünkü çok hoş bir tonu varmış bir siyah kalemle falan çok albenili ve gizemli bir göz rengi olarak görünebilir

teşekkür ederim berrylipsciğim...canım o lensin renk tonu ocrelerle aynı..çok az fark var aralarında..ve bu fantasy line serisi çok opak dolayısıyla pupil geçişi çok sert..insanı baygın bakışlı gösteriyor...soloticanın 3 lü opakları gibi yani...onun kalın harelisi gibi...yani renk çok güzel diyorsan bombesiz ve pupilsiz olması dolayısıyla rainbow hazeli değil de ocreyi tercih ederim...:KK31: ama tabi sauflonla kullanılmış halini değil de solusyonla koyultup doygunlaştırılmış halini..öyle olunca deep hazele daha çok yaklaştılar zaten :) evet canım hidrocorlarda görüş sorunu yaşadığım için artık cor serisi almıycam sanırım....bol süt içiyorum biraz azaldı ışığa hassaslık durumu :) zaten açık renklerde hare arayan birisiyim..görüşlerin için sağol canım :)

Son düzenleme:
harika bir paylaşım olmuş ben sky blue elite line merak ediyorum aldımda oyuzden:KK52:
ama bundan sonraki hedefim giallo olucak yada lilac:KK70: gayet hoş durmuş

X