- 30 Kasım 2013
- 136
- 27
Rainbow Colors ELITE Line-Doğal Çerçeveli Renkli Kontaktlens
Kalınlık
0.06mm. (-3.00D)
Meteryal Hema
Oksijen Geçirgenliği 19.7 dk/t
Radyus
8.60
Çap
14.00
Dioptri
0.00D ile
10.00D ile +/-10.00D arası
+/-20.00D arası 0.25 derece aralıklarla
0.50 derece aralıklarla
Renkler
DarGreen
(KoyuYeşil) Emerald Green
(Zümrüt Yeşil) Grey
(Gri) Ocean
(Deniz Mavisi)
Sky Blue
(Gök Mavi) Dark Blue
(Koyu Mavi) Lilac
(Menekşe) Hazel
Giallo (Fıstık Yeşil)
Açıklama
%38 su ihtiva eden günlük kullanımlı kozmetik lens. Rainbow Elite Colors lenslerinin boyaması iristen daha dar, pupiladan daha geniştir. Dolayısı ile, irisin rengi dış kenarlardan gözükmekte ve doğal bir hare gibi durmaktadır.
Temizlik
Göz doktorunuzun tavsiyelerine uyunuz.
Lens Ömrü
Kullanım talimatlarına uyulduğunda kullanım süresi asgari 1, azami 1,5 sene olarak saptanmıştır. 1 sene sonra değiştirilmesi tavsiye edilir.
Özel İmalat
+/- 10 Dioptiriden sonra +/- 25.00d ye kadar özel imalat olup. %25 fiyat farkı uygulanır ve iade kabul edilmez.
Rainbow Colors FANTASY Line-Çerçeveli Kontaktlens
Kalınlık
-3.00 de 0.06
Meteryal Hema
Oksijen Geçirgenlik 13 dk/t
Radyus
8.60
Çap
14.30
Dioptri
0.00D ile
0.50 derecearalıklarla
Renkler
Light Green(Açık Yeşil) Light Blue(Açık Mavi) Light Grey(Açık Gri)
Deep Green(Koyu Yeşil) Deep Blue(Koyu Mavi) Deep Grey(Koyu Gri)
Light Hazel Deep Hazel Yellow(Sarı)
Açıklama
%43 su ihtiva eden günlük kullanımlı kozmetik lens.Rainbow Fantasy Line lenslerinin özellikleri Rainbow Elite Line la tamamen farklı olup,3 renk olarak tasarlanmıştır. Fantasy Line kontaktlenslerinin dış kenarı siyah hareli, pupila kenarıda renkler arasında daha doğal bir geciş sağlamak için kahve rengidir. Dolayısı ile, irisin dış kenarında bir hare oluşturmakta ve gözü daha büyük ve güzel göstermektedir
Temizlik
Göz doktorunuzun tavsiyelerine uyunuz..
Lens Ömrü
Kullanım talimatlarına uyulduğunda kullanım süresi asgari 1 azami 1,5 sene olarak saptanmıştır. 1 sene sonra değiştirilmesi tavsiye edilir.
Özel İmalat
+/-10 dioptriden sonrası özel imalata girer,%25 fiyat farkı vardır.
Bence bir lensin en önemli özelliği oksijen geçirgenliğinin olması. Göz nefes alamayınca göz tansiyonu, göz kuruluğu vs. yapıyor. Bu yüzden önce oksijen geçirgenliği, sonra doğallığı derim. Elite Line serisinin Fantasy Line serisine göre oksijen geçirgenliği daha yüksek. Bu yüzden yeni sipariş edeceğim lensler büyük ihtimalle Elite Line serisinin gri rengi olacak. Aslında bu lensleri yaklaşık 4 yıl önce kullanmıştım fakat uzun tırnaklarımla takmaya çalışırken yırtmıştım, haliyle çöpe gitti. O zaman da elite line gri kullanmıştım. Şu an tek hatırladığım lensi taktığımda sibirya kurdunun doğal gözlerine sahip olduğum fakat pupil boşluğu biraz dar olsa daha güzel olacağıydı. Bu lens hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum, neler düşünüyorsunuz?
Rainbow Fantasy Line Light Blue 'nun koyu kahverengi gözde duruşu
Fotoğraf http://www.lensmakyaj.com/'dan
Kalınlık
0.06mm. (-3.00D)
Meteryal Hema
Oksijen Geçirgenliği 19.7 dk/t
Radyus
8.60
Çap
14.00
Dioptri
0.00D ile
0.50 derece aralıklarla
Renkler
DarGreen
(KoyuYeşil) Emerald Green
(Zümrüt Yeşil) Grey
(Gri) Ocean
(Deniz Mavisi)
Sky Blue
(Gök Mavi) Dark Blue
(Koyu Mavi) Lilac
(Menekşe) Hazel
Giallo (Fıstık Yeşil)
Açıklama
%38 su ihtiva eden günlük kullanımlı kozmetik lens. Rainbow Elite Colors lenslerinin boyaması iristen daha dar, pupiladan daha geniştir. Dolayısı ile, irisin rengi dış kenarlardan gözükmekte ve doğal bir hare gibi durmaktadır.
Temizlik
Göz doktorunuzun tavsiyelerine uyunuz.
Lens Ömrü
Kullanım talimatlarına uyulduğunda kullanım süresi asgari 1, azami 1,5 sene olarak saptanmıştır. 1 sene sonra değiştirilmesi tavsiye edilir.
Özel İmalat
+/- 10 Dioptiriden sonra +/- 25.00d ye kadar özel imalat olup. %25 fiyat farkı uygulanır ve iade kabul edilmez.
Rainbow Colors FANTASY Line-Çerçeveli Kontaktlens
Kalınlık
-3.00 de 0.06
Meteryal Hema
Oksijen Geçirgenlik 13 dk/t
Radyus
8.60
Çap
14.30
Dioptri
0.00D ile
0.50 derecearalıklarla
Renkler
Light Green(Açık Yeşil) Light Blue(Açık Mavi) Light Grey(Açık Gri)
Deep Green(Koyu Yeşil) Deep Blue(Koyu Mavi) Deep Grey(Koyu Gri)
Light Hazel Deep Hazel Yellow(Sarı)
Açıklama
%43 su ihtiva eden günlük kullanımlı kozmetik lens.Rainbow Fantasy Line lenslerinin özellikleri Rainbow Elite Line la tamamen farklı olup,3 renk olarak tasarlanmıştır. Fantasy Line kontaktlenslerinin dış kenarı siyah hareli, pupila kenarıda renkler arasında daha doğal bir geciş sağlamak için kahve rengidir. Dolayısı ile, irisin dış kenarında bir hare oluşturmakta ve gözü daha büyük ve güzel göstermektedir
Temizlik
Göz doktorunuzun tavsiyelerine uyunuz..
Lens Ömrü
Kullanım talimatlarına uyulduğunda kullanım süresi asgari 1 azami 1,5 sene olarak saptanmıştır. 1 sene sonra değiştirilmesi tavsiye edilir.
Özel İmalat
+/-10 dioptriden sonrası özel imalata girer,%25 fiyat farkı vardır.
Bence bir lensin en önemli özelliği oksijen geçirgenliğinin olması. Göz nefes alamayınca göz tansiyonu, göz kuruluğu vs. yapıyor. Bu yüzden önce oksijen geçirgenliği, sonra doğallığı derim. Elite Line serisinin Fantasy Line serisine göre oksijen geçirgenliği daha yüksek. Bu yüzden yeni sipariş edeceğim lensler büyük ihtimalle Elite Line serisinin gri rengi olacak. Aslında bu lensleri yaklaşık 4 yıl önce kullanmıştım fakat uzun tırnaklarımla takmaya çalışırken yırtmıştım, haliyle çöpe gitti. O zaman da elite line gri kullanmıştım. Şu an tek hatırladığım lensi taktığımda sibirya kurdunun doğal gözlerine sahip olduğum fakat pupil boşluğu biraz dar olsa daha güzel olacağıydı. Bu lens hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum, neler düşünüyorsunuz?
Rainbow Fantasy Line Light Blue 'nun koyu kahverengi gözde duruşu
Fotoğraf http://www.lensmakyaj.com/'dan