Kontakt Lens Rainbow light hazel !!!!

91tuba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
58
0
Arkadaşlar şu ana kadar kimse bu lensi kullandığını yazmamış, neden neden neden!!!CADIARZU anlamıyorum, ayrıca ela ya da bal rengi lenslere hiç talepte yok bununla ilgi bir konu açılmış. Şimdi sorum şu bir allahın kulu bu marka lensi kullandımı ve memnun kaldımı lütfeeen cevap verin :Saruboceq: ya da ben dayanamayıp hemen alıcam ve yorumumuda yapıcam:dilcikar:

ben bu marka lensi arkadaşlarımda gördüm çok güzel duruyordu benim deneme şansım olmadığı için bu renk hakkında küçükbi yorum istiyorum illaki bununla çekilmiş bir resim değil :eek:

Ela güzel olabilir de ama hazel açık kahverengi bir lens yani çoğunlukla zaten hepimiz kahverengi gözleere sahi olduğumuz için farklı renklere talepte bulunuyoruz tabiki.Hazeli bir arkaaşta gördüm bende resimde turuncu gibi duruyordu.Güzeldi beğenmiştim ben.

Ela güzel olabilir de ama hazel açık kahverengi bir lens yani çoğunlukla zaten hepimiz kahverengi gözleere sahi olduğumuz için farklı renklere talepte bulunuyoruz tabiki.Hazeli bir arkaaşta gördüm bende resimde turuncu gibi duruyordu.Güzeldi beğenmiştim ben.
hazel aslında ingilizcede ela demek herhalde bu da ela renk bir lenstir diye düşünüyorum, bir de resimde turuncu gibi duruyorsa güzelmiydi gerçekte anlayamadım ben tam olarak:1rolleyes:

Evet turuncu gibiydi ama güzel duruyodu yani kullanan arkadaşın gözleride ve yaptığı makyajda güzeldi belki ondan lens daha güzel duruyordu ama eladan ziyade açık kahverengiye çalan bir renk gibi.denemek lazım tabiki bilemiyorum freshlookunda aynı sonucu veriyor galiba.

tubacım gözlerin açık kahverengiyse hazel çok değişiklik yapmaz.bende elaya yakın bir yeşil alırsan memnun kalırsın renk olarak.bende ela göz hastasıyım.

evet forumnda bi arkadasta hazel turuncuydu ben pek begenmemiştim
çünkü edwardın gözü gibiydi.. fakat light hazeli hiç bilmiyorum bende mrak ediyorum...

Arkadaşlar şu ana kadar kimse bu lensi kullandığını yazmamış, neden neden neden!!!CADIARZU anlamıyorum, ayrıca ela ya da bal rengi lenslere hiç talepte yok bununla ilgi bir konu açılmış. Şimdi sorum şu bir allahın kulu bu marka lensi kullandımı ve memnun kaldımı lütfeeen cevap verin :Saruboceq: ya da ben dayanamayıp hemen alıcam ve yorumumuda yapıcam:dilcikar:

tubacım noldu bu lensi aldın mı.ben de almak istiyorum yorum yapar mısın bana

ewet kullandım raınbow ama lıght hazel değil çünkü benim yüzüme gitmedi fakat çok harika ve çok doğal duruyor ben raınbowun gıallo, dark green ve e.green renklerini kullandım bence süper

rainbowu kullandım.
bence konforlu bir lens değil.
çok rahatsız etti
gözümü.
birde gözü küçük gösteriyor nedense.
en önemlisi o pupil boşluğu.
çok fazla büyük.

kıslar aldığınız rainbowların resimlerini eklersenizf ikrimiz oluşuruz.

kızlar ya evet lütfen resim paylaşın ... benim gözlerim mavi ama lensede çok ilgi duyuyorum ... alacakaranlıktan sonra edwardın gözleri gibi sarı olsun istiyorum gözlerim ... :KK53:

X