Kontakt Lens rainbow lens fiyatları

sylvanas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2012
11
0
mehaba kızlar rainbow -2.75 numaralı gri renk lens alacaktım fakat 1 çift lens için 160 tl fiyat verdiler sizce normalmi pahalımı ? 1 şişe içerisinde 1 lens varmış yani 2 şişe almak gerekiyormuş fiyatı ise 160 tl....

bir sorum daha olacaktı koyu gözde kullanacağım lensimi gri renk için hangi markayı tavsiye edersiniz ??
solotica alacaktım fakat bulamadım

mehaba kızlar rainbow -2.75 numaralı gri renk lens alacaktım fakat 1 çift lens için 160 tl fiyat verdiler sizce normalmi pahalımı ? 1 şişe içerisinde 1 lens varmış yani 2 şişe almak gerekiyormuş fiyatı ise 160 tl....

bir sorum daha olacaktı koyu gözde kullanacağım lensimi gri renk için hangi markayı tavsiye edersiniz ??
solotica alacaktım fakat bulamadım

bende kullanıyorum,normal fiyatı...rainbowlar biraz daha pahalı oluyor diğer markalara göre..B&L hareli gri var kullandım güzel rengi 100 tl ya almıştım yazın(numaralı renkli)

Evet ben de geçen gün elite line sky blue sipariş verdim çifti 170tl ye geldi ama bana da pahalı geldi biraz rainbow nasıl bir markadır bilmiyorum:SS

kızlar geç gördüm kusura bakmayın . ben lensmarketten alıyorum 120 tl ye siz nerden alıyorsanız baya pahalıymış

X