Kontakt Lens Rainbow giallo

Muallimemektepli

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2016
41
22
Merhaba arkadaşlar rainbow giallolarım bugün elime ulaştı açıkcası rengine bayıldım gözlerimi baya açtılar ancak bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama biri sanki azıcık daha koyu gibi seri numaralarına baktığımda biri 2020 öbürü 2021.
2020 olan tam ambar rengi gibi oldu yemyeşim oldular 2021 olan ise bundan azıcık daha koyu bir renk. Sorularım şunlar:
Rainbowlar da soloticalar gibi renk değişikliği mi yapıyor her yıl?
Az da olsa rengi açmak için bir şey yapılabilir mi?
Sebebi daha uzun süredir bekliyor olması olabilir mi?
Koyu olan göz rengim numaralı olan gözüm aynı zamanda numaralı lenslerin daha koyu olması söz konusu mudur?
Daha önce böyle bir problemle karşılaşanınız oldu mu hiç olduysa çözümü nedir?

Yardım ederseniz çok sevinirim arkadaşlar cidden renk tam istediğim bir renk doğallık da aynı şekilde tek sorunum bu oldu bu sorunu çözersek çoo mutlu olurum inanın

Renk açan bilmiyorum ama rengi koyulaştıran solüsyonlar var

Merhabalar,ben de rainbow giallo almaya karar verdim.Zahmet olmazsa gözünüzde duruşunuzu koyabilir misiniz bide kendi göz renginiz nedir yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhabalar,ben de rainbow giallo almaya karar verdim.Zahmet olmazsa gözünüzde duruşunuzu koyabilir misiniz bide kendi göz renginiz nedir yardımcı olursanız çok sevinirim
Ben kullanmıyorum artık renkli lens numaralı şeffaf lenslerimi kullanıyorum ancak çok doğaldı hiçkimse anlamıyordu gözümde lens olduğunu kendi göz rengim bal renginde annem bile anlamadı o derece doğallar ancak iddialı bir duruş beklemeyin göz renginize hafif yeşillik katıp 1 2 ton açar en fazla istediğiniz böyle bir şeyse kesin öneririm tam isteğinizi karşılar ancak istediğiniz daha yeşil bir duruş dikkati bakışlara çekmekse işe yarayacağını düşünmüyorum benim kullanamamamın nedeni 3 4 saat sonra çok batma yapmaya başlamasıydı beni rahatsız ediyordu o yüzden bıraktım

Doğal duruyorsa sevindim aradığım öyle bir görüntü sipariş verdim bugün umarım batma yapmaz teşekkür ederim yorumunuz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…