- 23 Ağustos 2016
- 41
- 22
- Konu Sahibi Muallimemektepli
Merhaba arkadaşlar rainbow giallolarım bugün elime ulaştı açıkcası rengine bayıldım gözlerimi baya açtılar ancak bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama biri sanki azıcık daha koyu gibi seri numaralarına baktığımda biri 2020 öbürü 2021.
2020 olan tam ambar rengi gibi oldu yemyeşim oldular 2021 olan ise bundan azıcık daha koyu bir renk. Sorularım şunlar:
Rainbowlar da soloticalar gibi renk değişikliği mi yapıyor her yıl?
Az da olsa rengi açmak için bir şey yapılabilir mi?
Sebebi daha uzun süredir bekliyor olması olabilir mi?
Koyu olan göz rengim numaralı olan gözüm aynı zamanda numaralı lenslerin daha koyu olması söz konusu mudur?
Daha önce böyle bir problemle karşılaşanınız oldu mu hiç olduysa çözümü nedir?
Yardım ederseniz çok sevinirim arkadaşlar cidden renk tam istediğim bir renk doğallık da aynı şekilde tek sorunum bu oldu bu sorunu çözersek çoo mutlu olurum inanın
2020 olan tam ambar rengi gibi oldu yemyeşim oldular 2021 olan ise bundan azıcık daha koyu bir renk. Sorularım şunlar:
Rainbowlar da soloticalar gibi renk değişikliği mi yapıyor her yıl?
Az da olsa rengi açmak için bir şey yapılabilir mi?
Sebebi daha uzun süredir bekliyor olması olabilir mi?
Koyu olan göz rengim numaralı olan gözüm aynı zamanda numaralı lenslerin daha koyu olması söz konusu mudur?
Daha önce böyle bir problemle karşılaşanınız oldu mu hiç olduysa çözümü nedir?
Yardım ederseniz çok sevinirim arkadaşlar cidden renk tam istediğim bir renk doğallık da aynı şekilde tek sorunum bu oldu bu sorunu çözersek çoo mutlu olurum inanın