benim gözüm de bal rengine yakın bir açık kahve
lensçide giallo denemiştim ama çok çok hafifçe rengini açtı sadece, bal rengiydi sarı oldu ancak yani. o yüzden almadım.
bir sene boyunca da rainbow elite dark green kullandım. onlar da inanılmaz doğaldı, iki santim dibinden bakanlar, annem, hatta ben bile kesinlikle lensi ayırt edemiyorduk. ama onun da sorunu uzaktan hiiiiç belli olmamasıydı.
merhaba
o zaman da söylüyordum tanita tikaram lens alacağım diye. şu anda onu kullanıyorum ve gözümün dibine girenler bile inanamıyor lens olduğuna. pupil boşluğu daha dar ben daha memnun kaldım tanita tikaram'dan. kesinlikle öneririm
solüsyon olayına gelince.. ben opti free kullanıyorum sanki rengini biraz koyulaştırdı ama ben çok memnunum. diğer solüsyonları bilemiyorum canım.
lain bende araştırıodum tanita tikaramı gözüm çok koyu değil ama koyu kahve sarısı ancak açar die düşünüodum..sen hangi rengini kullanıosun bide cnm fotoğraf koyabilirmisin pek bu lenslerde fotoğraf yok insan kararsız kalıo..ben ya tanita takiram sarı ya da nc serisinden mel alcam ama çoook kararsızım..bilmiyorumkismile
valla 1 seneyi geçiyor zaten attım şu anda yok:)
ahh canım yya yok işte olsa keşke..pek foto da bulamıyorum.. gözlerim orta koyu arasında ama sanırım seninkinden daha koyudur..tenim beyaz şaçlarımda koyu kestane..bu lensin fotosunu iki kez falan gördüm herkes çok doğal dio ama fotoğraf olmadan karar vermek çok zor. sağlık bakanlığı da denemyi yasakladığı için deneyemiorum..sen de hala duruo mu böle tam karşıdan değil de farklı açılardan fotoğraf koyabilirmisin? :kedi:
ayy lalin cim saa cokkk tsk. Ediyorum bide tanita tikaram yelow mu yoksz rainbow giallolar mı daha acık dogal durdu ?ben aldım bihterin yeşil durdu resimm eklemek isterdim ama 100 msjı gecmek lazımmıs .sana simdden tsk ettim iyi tatiller güzel tatil gecir . =)he bide tatilini nerde yapıcan
raınbowların genellıkle elıte lıne serısı tercıh edılıyor yanı haresız,acaba fantasy harelı serısın yesılınde de aynı pupıl sorunu yasanırmı .